Diş Hekimi Randevusu
pınar mah/ ali bozdoğanoğlu bul/ismail hazar sok/golden towers sitwsi/ b blok, Adana
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Dt. Burcu Elibol
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Dt. Burcu Elibol
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dt. Burcu Elibol
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
m....m
Ön üst iki dişim kırılmıştı gelemiyordum konuşurken bile elimle gazımı kapatıyordum bir arkadaşım Burcu hocayı tavsiye etti gittim hocam estetik dolguyla eskisinden daha iyi bir görünüm yaptı şuan çok mutluyum özgüvenim yerine geldi rahat gülüyorum Hocama çok teşekkür ediyorum
Diş rengimden mutlu değildim, bu sebepten dolayı Burcu hocama gittim mükemmel bir süreç yaşadık onun sayesinde bembeyaz gülüşlere kavuştum şimdi herkes bu bembeyaz gülüşlerimin sırrını soruyor. Bu süreç boyunca göstermiş olduğu özen ve titiz çalışmasından ötürü kendisine çok teşekkür ederim.
Önce diş temizliği için başvurmuştum Burcu Hanım'a. Dişlerimde ayrılıklar vardı daha sonra onlar için görüşme sağladım ve onlar dolduruldu. Köpek dişlerimin görüntüsü düzeltildi ve ön dişlerimdeki orantısızlık giderildi. (biri uzun biri kısaydı) İşlemlerin sonucundan da çok memnun kaldım. Kendisi zaten çok güleryüzlü bir hekim. Soruna odaklanması ve başka bir sorun varsa onunla da ilgilenmeye çalışması çok güzeldi.
b....k
Gömülü 20 lik dış problemi yaşadım...Genel olarak hekim korkum var. Yaşadığım semtte denk geldim. Randevu aldim görüşmek istedim iyi ki de görüştüm. O kadar güler yüzlü ve ilgili bir hekim ile karşılaştım ki.. acısız ağrısız bir şekilde işlemim gerçekleşti..
me....
Burcu hocam beni ortodonti tedavime hazırlıyor önce dolgularımı yaptı sonra dişimi çekti. Yaptığı her işlemde samimi olması, detaylı bilgilendirmesiyle içimi rahatlattı. En büyük fobim olan diş çekiminde hiçbir şey hissetmedim hatta eğlenceli bile geçti. Daha çekilecek dişlerim var ve ben artık sayenizde korkmuyorum.
Burcu Hanım'la olan sürecimiz hakkında memnuniyetimizi iletebilirim herkese. Kızımın büyük bir diş hekimi fobisi olmasına rağmen Burcu Hanım sayesinde inanılmaz iyi bir şekilde bu süreci atlatmayı başardık. Diş çürüklerimiz için birtakım işlemler neticesinde sağladığımız bu görüşmeden de ayrıca çok memnun kaldık.
d.....
Diş işlemi için özel bir adrese ilk defa başvurdum. Beni çok güzel karşıladılar. Ben de kardeşimin önerisi üzerine görüşmüştüm kendisiyle. Gayet güleryüzlü ve ılımlılar. Birlikte çok iyi bir süreç geçirdik. Gayet güzel bilgilendirmeler sağladılar tedavimle ilgili. Dişimle ilgili bir problem üzerine gitmiştim kendisine. Bundan önce ağız bakımımla ilgili birtakım işlemler uygulandı ve ardından diş botoksu yapıldı. Doktorum gerçekten çok samimi ve canayakın biri. İnsanın aklında hiç soru işareti bırakmıyor, her şeyi aktarıyor size. Uygulanan işlemlerin neleri önlediğine dair bilgileri bile aktarmayı ihmal etmiyor.
Burcu Hoca'yla oğlumun estetik dolgu problemi için görüşme sağlamıştık. Oğlum kendisini gerçekten çok sevdi. En azından hoş sohbeti ve işlemi uygularken oğlumun sevdiği müziği açıp dikkatini dağıtması çok hoş hareketlerdi. Tekrar bir sorun yaşasak yine Burcu Hanım'ı tercih ederdik, kendisinden ve uygulanan işlemin sonucundan çok memnun kaldık.
Burcu hanımı bir arkadaşım tavsıye etti.Dişlerimde uzun zamandır sızlamalarım vardı Çok korkarak gittim ama bütün stresimi aldı konuşarak ve beni işlemler hakkında bilgilendirdi,dolgularımı yaptı.Dolgu yapımı sırasında hiç acı hissetmedım kendisini herkese tavsiye edebilirim .Çok memnun kaldım ben :)
Burcu Elibol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Elibol, Diş Hekimi. Size Burcu Elibol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonya Restorasyonlar, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Burcu Elibol adresi nerede?Burcu Elibol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- pınar mah/ ali bozdoğanoğlu bul/ismail hazar sok/golden towers sitwsi/ b blok Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Elibol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Elibol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Elibol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Elibol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Elibol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Elibol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Elibol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Elibol hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Burcu Elibol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri