Çocuk ve Ergen Psikiyatristi & Psikoterapist
1990 yılında İstanbul’da doğdu.
İlkokul ortaokul ve lise dönemi eğitim hayatı İstanbul’da geçti.
Üniversite eğitimini 2008-2014 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce)’nde tamamladı.
Uzmanlık eğitimini 2015 yılında İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk ve Ergen Psikiyatri kliniğinde almaya başladı.2021 yılında uzmanlık eğitiminin tamamlanmasına kadar olan süreçte çocuk ergen ve yetişkin ayaktan tanı/tedavi birimleri, yatarak tedavi servislerine ek olarak çocuk/ergen madde ve alkol bağımlılığı tedavi merkezlerinde çalıştı.
Devlet hizmet yükümlülüğünü Ağustos 2021-Mart 2023 tarihleri arasında Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi’nde yerine getirdi.
Uzmanlık eğitimi sürecinde başlayan, sonrasında tamamlanan ve bazıları halen devam etmekte olan Avrupa Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Derneği’nden (EABCT-European Association Behavioural and Cognitive Therapies) Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Kabul ve Adanmışlık-Kararlılık Terapisi Eğitimi, Triple P Çocuk ve Ergen Olumlu Anne-Babalık Eğitimi, Ados-2 Otizm Altın Standart Tanılama ve İzlem Programı üzerine kapsamlı ulusal ve uluslararası eğitimleri vardır.
Evli ve 1 çocuk annesidir.
Eylül 2023 tarihi itibariyle hekimliğini daha uygun şartlarda yaparak bebek, çocuk, ergen danışanlarına ve ailelerine daha faydalı olabilmek adına İstanbul Acıbadem Caddesi’ndeki özel muayenehanesinde meslek hayatını sürdürmektedir.
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Burcu Gedik Muayenehanesi
Doktor hanima LGS sinavina hazirlanan ve bir yandan ergenlik sorunlariyla ugrastigimiz kizimizla ilgili basvurduk oldukca donanimli bilgili sicak yaklasimi ve gerektiginde muayene suresini asarak bize yol gosterici olmasi cok kiymetliydi daha once bircok doktora gittik ama Burcu hanim gercekten cok baska iyi ki tanimisiz
h ...a
13 yaşında kızımı bugüne kadar dikkat dagınıklıgı sebebiyle bir çok psikiyatri ve pskolaga götürmüştüm hiç birinden önemli bir gelişme göremedik BURCU GEDİK Doktor hanima daha yeni başlamamaza ragmen kızımda olumlu çok güzel gelişmeler gördük hem kızım hem ben çok memnun kaldık bizim gibi çocuk psikiyatri arayanlara tavsiye ediyorum
ö.....
Burcu hocamızı yaklaşık 1 aydır tanıyoruz ve kızımız için destek alıyoruz. Alanında uzman, kızımız ile iletişimi harika iyi ki kendisini tanımışız dediğimiz mükemmel bir doktor.
b...
Doktorumuza sosyal medya üzerinden ulaştık. Burcu Hanım'a çocuğumuzdaki kabızlık ve kakasını tuvalete yapamama problemi için gitmiştik. Burcu Hanım'la ilk seanstan sonra bile çok büyük ilerleme kaydettik. İlgisi ve bilgisi muazzamdı. Çok memnun kaldık. Çevremizdeki insanlara mutlaka öneriyoruz.
m...
Burcu Hanıma kendim ulaştım. 9 yaşındaki oğlumun dikkat eksikliği var mı yok mu konusunda kendisinden görüş almak istedik . Çok da memnun kaldık ilgisinden ve verdiği bilgilendirmelerden. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Doktor hanımı, bir yakınımızın tavsiyesi üzerine 3 yaşındaki oğlumuzun tuvalet eğitimi, yemek yememe ve uykuya dalmakta zorluk, uyku düzeni oluşturmakla ilgili sorunlarıyla ilgili iletişime geçtik. Doktor hanım, bu konularda bilgisi ve yol gösterici olmasıyla oldukça yardımcı oldu. Onerileri ile kısa vadede olumlu sonuçlar aldık. Benzer sorunları yaşayan herkes gönül rahatlığıyla kendisine güvenebilir.
n...
Referansla ulaştım, İlkokul 1. Sınıf başlayan çocuğumun Hiperaktivite ve dikkat bozukluğu sebebiyle rehber öğretmeninin ve Sınıf öğretmeninin bir uzmanla çalışmamız talebi üzerine Burcu Hanım’la ilk görüşmemizi yaptık. Çok sakin, çok ilgili ve alanında uzman bir doktor olduğu için tedavimize kendisiyle devam ediyoruz. Tavsiye ederim.
c...
Burcu Hanım'a arkadaşımızın önerisi ile ulaştık. Obsesyonluk sebebiyle başvurduk. Doktorumuz güler yüzlü sevecen biri, tedaviden memnun kaldık. Kesinlikle öneririz.
s...
Burcu hanıma 15 yaş ergenlik çağındaki kızımız için başvurduk. Okulda yaşadığı zorbalık sonrası başlayan sıkıntılarında tedavisiyle kızımı yeniden bize kazandırdı. Ergenlik çağındaki çocuklarınızı her türlü yaşadığı zorlukta gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Terapi sürecindeki yönetimi de oldukça başarılı.
s...
Tavsiye üzerine gittik. 13 yaşındaki oğlum için Lgs surecinde danışmanlık aldık. Sınav kaygısı üzerine çalıştık. Terapi sureci çok verimli geçti. Çok ilgili bir doktor. Sureci çok iyi yönetti. Tane tane konuşup sizi çok iyi bilgilendiriyor. Kesinlikle herkese çok tavsiye ederim.
Burcu Gedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Gedik, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Burcu Gedik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Çocuk Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Testleri.
Burcu Gedik adresi nerede?Burcu Gedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Mah. Çeçen Sk. No:2B İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Gedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Gedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Gedik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Gedik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Gedik hangi dilleri konuşuyor?Burcu Gedik ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Gedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Gedik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Burcu Gedik hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Burcu Gedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Gedik hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Gedik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri