1980 yılında İstanbul/Bakırköy’de doğdum. Ataköy İlkokulundan mezun olduktan sonra öğrenim hayatımı Ar-El Lisesinde sürdürdüm ve buradan mezun oldum.

2003 yılında %100 burslu olarak kabul edildiğim DOĞUŞ Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümünü 2008 yılında tamamladım. Öğrenim sürecinde Psikoloji kulübünü kurarak yöneticiliğini yürüttüm. “İşçi Alım Görüşleri Araştırması: İşverenlerin Eski Hükümlülere Karşı Tutumları” konulu bitirme tezimle en iyi poster sunum ödülü aldım.

Mezuniyetten hemen sonra başladığım Altın Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde çalıştığım 6 yıl süresince okul başarısı, sınav kaygısı, özgüven eksikliği, davranış ve uyum bozuklukları, öğrenme bozuklukları üzerine çocuk ve ergenlerle; depresyon, sosyal fobi, anksiyete bozukluğu üzerine yetişkinlerle bireysel ve grup çalışmaları gerçekleştirdim. 2014 yılında göreve başladığım Sihirli Kalemler Anaokulu bünyesinde psikolog ve sorumlu müdür olarak çalışmıştım.

2014 yılında kabul edildiğim Arel Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını 2016 yılında tamamladım. Bu program dahilinde gerçekleştirdiğim “Sadizm, Mazoşizm ve Fetişizm Ölçeklerinin Türkçe Uyarlamasının Güvenilirlik ve Geçerliliği” konulu tez çalışmasının yurtdışı ve yurtiçi kongrelerde sunumu ve seçkin makalelerde yayınını gerçekleştirdim.

2016 yılında GATA Psikiyatri Kliniğinde sürdürdüğüm yüksek lisans staj dönemi boyunca depresyon, bipolar bozukluk, kaygı bozukluğu, madde bağımlılığı gibi bir çok vaka ile çalışma ve düzenli danışan görme olanağı buldum.

Danışanlarımla EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi yöntemleriyle çalışmakta, çiftlerle çalışırken özellikle İmago Terapi ve Çift EMDR Terapi ilkelerini takip etmekteyim.

Kuruculuğunu üstlendiğim TEMPUS Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezinde 2015'ten beri yetişkin ve çift danışanlarımla bireysel ve grup terapi konularında destek olmaktayım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +22 daha fazla

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi, Kredi kartı

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımın en bilinmez döneminde tanıştım Burcu Hanımla. Kendisiyle 2 senedir düzenli olarak görüşüyoruz. Bu 2 sene boyunca, kendimi tanımamda, sorunun ne olduğunu bulmamda o kadar yardımcı oldu ki. Sınırın ne demek olduğunu bile bilmezken, şimdi bu sınırların beni ben yapan şey olduğunu anlamamda ki emekleri büyük.
Hayatımda olup biten her şeye objektif bakabilen birinin olması büyük şans. Bu konuda bana çok yardımcı oluyor.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Burcu Hanımla bir arkadaşım vesilesiyle tanıştım. Onunla konuşmak en başından beri bana çok geldi ve çok iyi hissettirdi.Kesinlikle tavsiye ediyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaklaşık 4 yıldır aralarda kısa bırakmalarla ,olanaklarıma ve hayat şartlarıma göre yüz yüze veya online şekilde terapi görüyorum. Seansları da en uygun gün ve saatlerde ayarlayabiliyorum ve bu çok büyük kolaylık.Aldığım terapinin benim için çok fazla gelişme sağladığını düşünüyorum. Terapiye devam etmemi sağlayan şeylerden en önemlisi de bana göre hazırlanan bir terapi takvimi.

Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

3 yıldır Burcu hanımla seanslarıma devam ediyorum. Daha önce hiç pskolog deneyimim olmamıştı ama Burcu hanımla ilk günden uyuştuğumu hissettim. Ve son 3 yıllık yaşantıma baktığımda çok değiştiğimi hayatımın çok daha iyi olduğunu ve kendimin farkına vardığımı gördüm. Kendim için aldığım en iyi kararlardan biriydi. İnsanın kendini iyi hissetmediğinde ve destek almak istediğinde bir pskologla görüşmesini öneririm. Büyük farkındalık ve yönlendirici oluyor.

Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Bireysel Terapi

Burcu Hanım, gerçekten hayatımda en büyük değişikliğe neden olan ve etkisi olan kişi. Seanslarım bitmesine rağmen hala danışmaya giderim. Bütün tavsiye ettiğim arkadaşlarım memnun kalarak gittiler hala da seanslara gidiyorlar. Travmalara özel bir yöntemi var (EMDR) belli bir cihazda kullanıyor ve bu yöntem çok da yaradı bende. Herkesin bir terapiste ihtiyacı var bence ve Burcu Hanım en doğru kararınız olacak.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Aile İçi İletişim Sorunları

Evliliğime ve bana destekleri için sonsuz şükranlar..
Aile terapistim ve bireysel olarak düzenli seansa gidiyorum. Bakış açısı, rasyonalist olması beni derinden etkiledi. İyi ki sizi tanımışım
Evliliğim bitti dediğim yerde yeniden yeşerdi sayenizde hocam.
Üstümüzde ki ölü topraklarımızı attık sayenizde.
Bizim için çok değerlisiniz

Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Burcu Gerdaneri Eker hocamız işini her zaman çok iyi yapan ve danışanları ile her zaman çok iyi anlaşan, detaylı açıklamalar yapan biridir. Kendisi ile iyi ki tanıştım. Hayatımda söyledikleri ve yaptıkları çok kıymetli.

Y
Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Psikoloji Randevusu

Yaklaşık 1.5 senedir elimden geldiği kadar düzenli bir şekilde Burcu hanım ile seans gerçekleştiriyoruz. Yaşım 39, keşke yıllar önce tanışsaydık ki hayatıma çok daha kolay devam etseydim. Herşeyi mükemmelleştirdi ve destek verdi. Elimden geldiğinde devam edeceğim.

Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Randevu

Burcu Hanım beni anlıyor. Bu en başta çok tekdüze bir cümle gibi görünse de özellikle terapi sürecinde olan herhangi bir kimse için bence hayati bir önem taşıyor. Ve Burcu Hanım beni gerçekten anlıyor. Her ucu bambaşka yere bağlı bir düğümün içinde çırpınırken çok sakin bir şekilde size düğümün en kritik ucunu uzatıyor ve çözmek için o ilk adımı atmaya teşvik ediyor. Bir seneyi aşkındır kendisinin danışanıyım, ilerlemem gereken çok şey var mı hala? Evet var. Ama kendisinden önce hiç bir terapistle dikiş tutturamamış, beni anlamalarına izin vermemekten gurur duymuş biri olarak beni anlaşılmış olma hissine çekmesi de Burcu Hanımın yetkinliğinden… Umarım yaşadığı karmaşıklıkları algılayıp bir düzene koymak isteyen herkes onun gibi bir mentorla karşılaşır…

Ö
Konum: Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Randevu

Burcu hoca ile EMDR travma terapime devam etmekteyim..samimi ve gerçekçi yaklaşımıyla profesyonelliği ile de insanın içini rahatlatıyor..tıkandığım birçok konuda anksiyete yaşamama rağmen zihnimi aydınlatarak pozitif eylemlere geçmeme çok büyük katkıları olmuştur..iyi ki yolumuz kesişti..