Özel Genesis Hastanesi
Diyarbakır, Diyarbakır

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Özel Genesis Hastanesi Diğer

Eşimin gebelik sürecini baştan sona takip eden değerli hocamız. İlk günden itibaren güler yüzü, ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi. Muayene esnasında yapmış olduğu detaylı inceleme ve açıklamalarıyla her seferinde içimiz rahat bir şekilde ayrıldık. Nazik bir üslubu, testler hakkında yapmış olduğu detaylı, anlaşılır ve ebeveyn psikolojisine hassasiyetle yaklaşan tutumu her ziyaretimizde takdire şayan bıraktı.
Bizi tek üzen durum ise bu denli kıymetli bir hocamız hakkında neredeyse hiç yorum yazılmaması oldu. Dr. Burcu Hanım gibi nadir bulunan hocalarımızın kıymetini bilmek, başta biz olmak üzare anne baba adayı olacak herkes için bir görev olduğunu düşünüyorum. Odağında kaliteli hizmet vermek olan, işini severek yapan değerli hocamıza bu mecradan da saygılarımızı sunuyoruz.

Konum: Özel Genesis Hastanesi Diğer

Burcu hanıma ilk hamileliğimi öğrendiğimde gittim çok açıklayıcı konuşup bana çok yardımcı olmuştu maalesef boş gebelik olduğu ileriki haftalarda ortaya çıktı Burcu hanım güler yüzü ve ilgisiyle beni bu süreçte rahatlattı kürtaj işlemimi gerçekleştirdi kendisinden çok memnun kaldım meslek hayatında başarılar diliyorum.

Profili düzenle veya yönet