Aile Arabuluculuğu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
şe....
Sürece başlamamdan itibaren bakış açım yaklaşımlarım pozitif yönde çok degisti kendime olan ozguvenim arttı neler yapabilecegimin farkına vardım iyi ki yollarimiz kesismis ayrıca burcu hanım çok sıcakkanlı biri bunu da eklemeden geçemeyeceğim
t.....
Kızımda anksiyete vardı. Burcu hanımla tanıştık. O günden bugüne yaklaşık 2 sene oldu ve kızım Burcu hanımdan vazgeçemiyor:) Burcu hanım kızımın hayatına ciddi manada dokundu, kızımın adeta hem yol arkadaşı hem rehberi oldu. Bilgisi, bilgisini aktarımı, samimiyeti, çok düzgün konuşması ve ses tonu ile etkileyici bir tarzı olduğunu söyleyebilirim.
b....o
Bir arkadasimin tavsiyesi ile Burcu Hanim ile tanisma firsati buldum.Sinav kaygisi yasayan kizimla yaklasik 2bucuk aylik bir surede yaptigi calismalarla cok verimli bir sonuc aldik .Kizimin sinavi cok basarili gecti.Hersey icin kizim ve ben ona cok tesekkur ediyoruz .
te...r
Aşırı hırçın ve bir şeye odaklanmak ve öğrenmek istemeyen 6 yaşındaki oğlum 7 seans gibi bir sürede söz dinler ve öğrenmeye hevesli bir çocuk oldu burcu hanıma teşekkür ediyoruz.
o....k
Çocuğumun davranış bozukluğu okulda çok problem yaratmaya başlayınca destek almaya karar verdik. 1,5 aydır oyun terapisi uygulanıyor.Çok daha kontrollu davranıslarımız var su anda gayet iyiyiz.Hala devam ediyoruz ..Kızım ve ben cok memnunuz .Bu haftaki seansımızı sabırsızlıkla bekliyoruz
e....g
3 sene öncesinde depresyon tanısı almıştım.1,5 sene ilaç tedavisi uygulandı .Sonra ilacı bıraktım ama hala tamamlanmayan birşeyler vardı.Psikolog arayışı içindeyken kendisinden danışmanlık alan arkadaşım Burcu Hanım’ı öğrendi.4 aydır sürecimiz devam ediyor .Keşke daha önce başlasaydım keşke 3 sene öncesinde tanısaydım sizi..Herşey çok güzel ilerliyor ..Biricik psikologum cok tesekkurler
m....g
Kızımın tırnak yeme problemini oyun terapisi ve bize verdiği uygulamarla çalıştık.Sorunumuz çözüldü artık iyiyiz.İçtenliğine,mesleğine olan saygısına ve samimiyetine çok teşekkür ederim.
a....k
Çift terapisi olarak başladığımız süreçten memnun kalınca ben bireysel olarakta devam etme kararı aldım çünkü fobilerim vardı bunları çözmek istedim..Bu konuda Burcu Hanım bana çok yardımcı oldu .Teşekkür ederim çok teşekkür ederim .
d....g
Burcu Hanıma arkadaşımın tavsiyesi ile gittik.Çocuğumun kardeş kıskançlığı vardı bundan dolayı altına yapma durumu tekrar başlad Burcu Hanıma başlayalı 2 hafta oldu nerdeyse her gece olan alt ıslatmalarımız sıfırlandı .Bu sürecte anne baba olarak yaptıgımız hataları ve nelere dikkat etmemiz gerektiginide ögrendik.Ailecek cok tesekkur ediyoruz...
ş....s
Burcu hanimi internetten buldum.Doktorum panik atak tanısı koymuştu ilaçla birlikte terapi almamı söylemişti .Ben ilaç kullanmak istemedim direkt terapiye basladim. Hiç abartmıyorum cok iyi ,cok saglikli bir sonuç aldım.Şu an çok iyiyim ..Burcu Hanım terapi surecimiz boyunca sadece seansta değil telefonla da dışarda surekli takip etti .Başarıli canım psikoloğum benim cok teşekkür ederim.
Burcu Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Kahraman, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Burcu Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Ebeveyn Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Burcu Kahraman adresi nerede?Burcu Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla mah.565 sok 12/4 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Burcu Kahraman hangi dilleri konuşuyor?Burcu Kahraman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Burcu Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.