m ...g
Ortodonti tedavim ile başlayıp , tüm tedavime ortaklık eden canım doktorum, alanında gayet başarılı , herhangi bir problemde çok güzel aydınlatan çok yardımcı olan başarılı hekimimiz , ailemizin diş doktoru çok memnunuz çok profosyonel , teşekkürler…
ze...ç
Burcu hanıma 4 sene önce ortodonti tedavisi için başvurdum , çocukluğumdan beri yamuk dişlerimden utanır gülerken hep saklardım , gülüşlerimin mimarı kendisi.Eşime de zirkonyum kaplama yaptı,hem süreç çok kolay geçti hem çok doğal görünüyor. Çok memnun kaldık kendisine çok teşekkür ederiz
z....b
İlk olarak kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım.Alanında uzman bir dişhekimi.tel tedavime de başladık.Tavsiye ederim.
Burcu Karakuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Karakuş, Diş Hekimi.
Burcu Karakuş adresi nerede?Burcu Karakuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 56. Sokak No:53A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Karakuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Karakuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Karakuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Karakuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Karakuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Karakuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burcu Karakuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri