4 Boyutlu Ultrason
Abdi İpekçi Cad. Arzu Apt. NO: 5 / 1 Kat :3 Daire: 5 Nişantaşı / İstanbul, İstanbul
Abdominal Ultrasonografi
Jinekolojik Cerrahi
Kegel Egzersizleri
Kürtaj
Burcu Kardaş Arslan Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Burcu Kardaş Arslan Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Burcu Kardaş Arslan Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Ürojinekolojik Ameliyatlar
Üçlü Tarama Testi
m…...…
Her şey için teşekkürler burcu hanım…
Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım çok arıştırdım ve burcu hanımla yollarımız kesişti iyiki iyiki iyiki.. hersey sorunsuzdu 1 ay sonra kontrole gittiğimde güzel sonuç aldım ağrısız bir sürek hiç sorun yaşamadım mükemmel ilgi ve anlayışınız için ayrıca teşekkür ederim
l.....
Ben doktorumdan çok memnunum,internetten yorumları okudum ve gidip görüşmek istedim.Gittim görüştüm, çok memnun kaldım.Güleryüzlü, canayakın, bende ameliyat korkusu vardı.Kendisiyle görüşünce o korkum kalmadı.Kist ameliyatı oldum. Çok ilgilendi, ağrım kalmadı.Kontrollerim ve tedavim devam ediyor. Güler yüzlü,iyi bir doktor.Hastasıyla yakınen iletişim kuruyor.
Ben çok memnun kaldım kendisinden, bir sıkıntım şikayetim yok.Gayet ilgili ve hoştu.Labioplasti ameliyatı oldum, her anımda yanımdaydı, ilgilendi.Memnunum, bu ameliyatı düşünecek olan hastalara tavsiye ederim.Henüz 1 ay oldu ama iyiyim,bir sıkıntım yok.Bir ay sonra herşey belli olacak, ben henüz 2. haftamdayım.
z.....
Çok memnunum, iyi bir doktor.Memnunum,Allah razı olsun.Bir şikayetim yok,ben rahim kalınlaşması ve adet yoğunluğu için gittim.Kürtaj ve biopsi yapıldı.Şu anda ilaç tedavisine başlandı.Tedaviye yeni başladık, sonuç yeni çıktı.Ben çok memnunum Burcu Hanım'dan, iyi bir hekim.
o....y
Burcu hanıma geçici kızlık zarı dikimi yaptırdım ve sonuçtan çok memnunumm teşekkürler burcu hanım.
Burcu hanımı internetten araştırıp kadın bir jinekolog olduğu için himenoplasti için kendisini seçmiştim . Tedavim 2 ay sürdü ve bu süreçte gerek telefonla gerek muayenehanesinde beni tedavi süresince doğru yönlendirdi. Tedavim başarılı bir şekilde sonuçlandı . Burcu hanımın tedavi sunduğu ortamda çok temiz ve şık. Asistanlarıda da 7/24 size tatlı dille hizmet sunuyor. Teşekkürler herkese .
Dr. Burcu hanımın kliniğinde labioplasti ve bartolin kisti tedavisi oldum. İki ameliyatımın sürecindede çok açıklayıcı ve yardımcı oldular. Klinik gayet steril, samimi ve hastane şartlarında. Çalışanlarına da doktor hanımın kendisine de çok teşekkür ediyorum.
Burcu hanım işinde çok iyi bir doktor. Kızlık zarı diktirdim kendisine. Ancak bu kadar iyi bir işlem yapılabilir. Evlendiğim kişi de jinekolog ve diktirdiğimi anlayacak diye çok korkmuştum. Burcu hanım işini o kadar mükemmel yapmışki hiç bir sorun yaşamadım. Aksine herşey çok iyi geçti. Ekibi ile birlikte Güler yüzlü ve profesyonel bir çalışmalarını gördüm. Kesinlikle tercih ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
Burcu Kardaş Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Kardaş Arslan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Burcu Kardaş Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Gardasil Hpv Aşısı, Genital Estetik, Kürtaj, Tüp Bebek, Labioplasti (iç Dudak Estetiği), Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Rahim Filmi.
Burcu Kardaş Arslan adresi nerede?Burcu Kardaş Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdi İpekçi Cad. Arzu Apt. NO: 5 / 1 Kat :3 Daire: 5 Nişantaşı / İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Kardaş Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Kardaş Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Kardaş Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Kardaş Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Kardaş Arslan hangi dilleri konuşuyor?Burcu Kardaş Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Kardaş Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Kardaş Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Kardaş Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Kardaş Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Burcu Kardaş Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları