Diyetisyen Burcu Merve AKSU, 1994 yılında Tokat ilinde doğmuştur. Lisans eğitimini 2016 yılında Medipol Üniversitesi’nde tamamlamış, aynı yıl üniversitesinde yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Eğitim süresince birçok ulusal ve uluslararası eğitim, kongre ve seminerlere katılmıştır.
Eğitimi boyunca farklı kurumlarda stajlar yapmıştır. Yetişkin klinik stajını Özel Avcılar Hospital, İstanbul Medipol Üniversitesi Diyet ve Danışmanlık Merkezi, İstanbul Medipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi’nde yapmıştır. Çocuk klinik stajını İstanbul Medipol Üniversitesi Mega Hastaneler Kompleksi ve Hamidiye Şişli Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Kurum beslenmesi stajında ise; Ataşehir Memorial Hastanesi, Kolan İnternational Hospital ve Terakki Vakfı Okulları’nda bulunmuştur.
Zeytinburnu Belediyesi AKDEM Obezite ile Mücadele: Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında 8 hafta boyunca gönüllü diyetisyenlik yapmıştır. 2017 yılında Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı-Milli Eğitim Bakanlığı ortak çalışması Yemekte Denge Okul Tabanlı Temel Beslenme Eğitimi Projesi kapsamında Sinop ve Antalya’da öğretmenlere eğitim vermiştir.
Çalışma hayatına 2017 yılında başlamış, şu an Avcılar Hospital’de klinik ve kurum diyetisyeni olarak çalışmaktadır.
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
di...a
Burcu hanım çok güler yüzlü ve oldukça genç olmasına rağmen konulara çok hakim ve deneyimli olduğu anlaşılıyor. Gerçekten tam anlamı ile işine odaklı olduğundan çok yardımcı oluyor ve beklediğim sonuca sayesinde ulaşacağıma inanıyorum.
Burcu Merve Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Merve Aksu, Diyetisyen.
Burcu Merve Aksu adresi nerede?Burcu Merve Aksu adresini belirtmedi. Burcu Merve Aksu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Burcu Merve Aksu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Merve Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Merve Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Merve Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Merve Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Merve Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Merve Aksu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burcu Merve Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.