Eğitim süreçleri boyunca Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Uludağ 16 Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, Maltepe Üniversitesi SOYAÇ gibi farklı kurumlarda staj yapmış ve Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği ve Bambu Gönüllü Eğitim Platformu gibi kurumların psikolojik iyi oluşu destekleyici sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü psikolog olarak rol almıştır.
Yürüttüğü seanslarda beden-zihin bütünlüğünü temele alan Beden Psikoterapisi yaklaşımının yanı sıra Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımından da yararlanmaktadır. Salus Mental, Hiwell ve Nefa Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde görev almıştır. Yetişkin ve ergen bireylerle yüz yüze ve online olarak psikoterapi seanslarını sürdürmektedir.
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Tümünü gösterHizmetler
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Uzm. Kl. Psk. Burcu Özcan
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Uzm. Kl. Psk. Burcu Özcan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Uzm. Kl. Psk. Burcu Özcan
Burcu hanımın anlayışlı, sakin hali ve beni anladığını hissettirmesi, kendi sorunlarımla alakalı farkındalık kazanmama yardımcı oluyor. Üzerinde konuştuğumuz her konuya dair sorduğu sorular ya da beni yansıtması seans sonrasında da düşünmeme yardımcı oluyor.
k....a
Burcu hocamın iletişim kurma şekli çok güzeldi. Bana karşı yaklaşımı kendimi rahat hissetmemi sağladı ve kendisiyle her şeyi açıkça paylaşabilmeme yardımcı oldu. Ayrıca, sabırlı ve anlayışlı tutumu tereddütle başladığım terapi sürecini benim için çok daha kolay hale getirdi ve devam etmemde etkili oldu.
r…....
Terapi sürecine günlük hayatı sürdürmekte zorlandığım kaygılarım sebebiyle başladım, çok sıkışmış hissettiğim ve hareket etmeye güç bulamadığım bir noktadaydım. Yaklaşık 4 aydır Burcu hanımla çalışıyoruz ve bir süredir daha dengeli ve umutlu hissediyorum. Bana iyi gelen şeyleri fark etmek ve geliştirmek için daha motiveyim.
Burcu hanımla hayatımın zorlu, sıkışmış hissettiğim ve kaynaklarımı hatırlamakta zorlandığım bir döneminde yollarımız kesişti. Terapi süreciyle duygu ve düşüncelerimi açabileceğim güvenli bir alana sahip oldum. Kaygıyla baş etmek için farklı beceriler geliştirebildiğim, öz şefkatli iç sesimi duyabilir hale geldiğim bir süreç oldu.
g.....
Yaklaşık bir senedir Burcu Hanımla terapi yapıyoruz,çok güler yüzlü çok anlayışlı bir insan. Benim için çok zorlu geçen bir seneyi atlatmamı sağladı,kendimi artık çok daha iyi hissediyorum ve terapiyi bırakmayı düşünmüyorum.
p.....
Burcu Hanım'la terapiye başladığımdan beri, onun samimi ve güleryüzlü yaklaşımı sayesinde çekingenlik duvarlarımı aştım. Kendisi, seans boyunca dikkatle dinleyip, içimi rahatça dökebilmem için güvenli bir alan sağladı. Profesyonelliği ve sakin tavrıyla, terapinin etkili ve benim için oldukça anlamlı bir deneyim olmasını sağladı. Kendisiyle çalışmak, sıcakkanlı ve gülümseyen bir destek bulmak anlamına geliyor.
Burcu hocam ile arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştım ve aklımda soru işaretleri ile bir öngörüşme talebinde bulundum. Kendisinin içten, sakin, güleryüzlü tavrı ve dinlerken gerçekten beni can kulağıyla dinlediğini yüzünden ve mimiklerinden gördüğümde doğru bir tercih yaptığımı farkettim. Birkaç seans yaptıktan sonra ise kendimdeki değişimi somut olarak görmeye başladım ve artık kendimle daha barışık ve kendime karşı daha olumluyum. Bu şekilde devam edeceğimizden şüphem ve soru işaretim yok. İyi ki O'nunla tanıştım ve seanslara başladım.
Burcu Hanım ile ilk görüşmemde kendisinin durumdan çok insan odaklı oluşu, bana yaklaşımı, güler yüzlü ve sıcakkanlı oluşu beni rahatlattı ve kendimi ifade edebilmem, duygu ve düşüncelerimi çekinmeden söyleyebilmem için bana ziyadesiyle yardımcı oldu. İlk görüşmeden sonra kendi çok hafif ve ferahlamış hissettim. Farklı tearapistler ile görüştükten ve güvenimi yitirdikten sonra arık doğru terapisti bulduğumu düşünüyorum.
s....y
Burcu hanımla yaklaşık 4 aydır görüşüyoruz, daha birçok psikologla görüştüm lakin hiç biriyle üç seanstan fazla yol alamadım. Burcu hanımın olaylara bakış açısı,hakimiyeti ve bana yaklaşımı çok profesyoneldi. İş yerim başta olmak üzere hayatımda ki çoğu kişi değişimlerin yavaş yavaş fark ediyor. Biliyorum yolumuz çok uzun ama bana bu yolda destek olan Burcu hanıma sonsuz teşekkürler. Kesinlikle yardım alacağınız bir uzman. Minnettarım size :)
s....y
Burcu Hanım iyi bir dinleyici, oldukça güzel bir süreç yürütüyoruz. Destekleyici tavrı için kendisine çok teşekkür ederim, tavsiye ederim.
Burcu Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Özcan, Psikoloji. Size Burcu Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi.
Burcu Özcan adresi nerede?Burcu Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe, Bağdat Cad. No:94 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Burcu Özcan hangi dilleri konuşuyor?Burcu Özcan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Burcu Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu