Ortodonti Randevusu
Dudak-Damak Yarığı Tedavisi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Uzman Ortodontist Dr Burcu Karakoyunlu Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Uzman Ortodontist Dr Burcu Karakoyunlu Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Tam Diş Protezi
Uzman Ortodontist Dr Burcu Karakoyunlu Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
uf...n
Merhaba Öncelikle güler yüzlü olmaları adına teşekkür ederim başlamış olduğunuz tedavi sürecinde diş taşı temizliği gayet başırılı şekilde gerçekleşmiştir daha sonrasında çok güzel anlatımlarıyla yapılan dolgudan da gayet memnunum ve devam etmekte olan bir tedavi sürecimiz var gerçekten işinde başarılı gayet cana yakın insanlar olduğu için ayrıca teşekkür ederim şiddet le tavsiye ede bilirim başka bir diş hekimi aramanıza gerek yoktur....
oz...
Bu randevuda gayet güzel bir şekilde dolgum yapıldı. Doktorumuz çok ilgili bir şekilde tedavi süreci ile ilgili bana açıklamalar yaptı. Ardından tarama ve fotoğraf çekimi yapıldı. Benim için çok verimli bir randevu oldu. Doktorumuz Burcu hanım gayet işini çok iyi bilen, işini yaparken aynı zamanda açıklamalarda bulunan, bana göre eli hafif, güler yüzlü bir hanımefendi. Tedavi olacaklara kesinlikle Burcu hanımı öneririm.
ya...t
Öncelikle internet araştırma sonucu Burcu hocamızı buldum.kanal tedavi olması gereken bir dişim iki tanede dolgum vardı kanal tedavisine başladık gayet anlayışlı ve itina ile ilgilendi hiç sıkılmadan anlattın dolgu olacak dişlerim içinde tedavim devam ediyor sonrasında gömülü olan dişlerim var sıra onlara gelecek inşallah. Teşekkür ederim özverili anlayışlı ilgili işini iyi yapıyor ve samimi herşeyi detayına kadar anlatıyor kendim için gelmiştim şuan eşim oğlum da tedavi için geliyor çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim dış doktoru arayanlar hiç tereddüt etmeden gelebilirler
o.....
Ortodonti Dr. Burcu hoca işinde gayet başarılı.
Tedavimin başlangıcından bügüne kadar ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi tedavim çok başarılı geçti, şuan sadece kontrollere gidiyorum. Ortodonti tedavisi görecekseniz ama doktor seçiminde kararsız kaldıysanız. Hiç düşünmeden Burcu hoca yı tercih edebilirsiniz. Hiç şüpheniz olmasın. Ben memnunum.
Gayet başarılı bir doktor iyi tespiti var güleryüzle karşılıyor Ortodonti tedavisi uzun süren bir tedavi ve doktor un ilgilenmesi bizi korkutmuyor
Çok iyi bir doktor 12 yaşında kızım yağmurun damak sorunu için internetten bularak yolumuz Burcu hanıma düstü iyiki de öyle olmuş işinin uzmanı daha ilk randevu da bilgisi ilgisiyle açıklamalarıyla insana güven veriyor tedavimize bugün başladık ve tedavi ile ilgili verdiği bilgiler bizi mutlu etti kendisine çok teşekkür ederiz gerçekten ortodonti alanında çok iyi bir uzman.. uzman..
di...
Çok güleryüzlü, çok ilgili bir doktor ,işini çok detaylı bir şekilde yaptı, çok memnun kaldım.Haftaya da diş tellerim takılacak heyecanla bekliyorum.
y....a
Doktorumuz çok kibar ve naif. Kızımın dişlerine uyguladığı tel tedavisiniden ve ilgisinden çok memnunuz.
Daha önce ben de kendisinin hastasıydım.Ben de çok memnundum.Şimdi kızımı götürüyorum. Tel tedavisine başladık. Onun için de çok memnunum. Kızım çok seviyor Burcu Hanım'ı.Ona karşı abla gibi yaklaşıyor. Hiçbir şikayetimiz olmadı kendisiyle ilgili.Kızımın diş teli geçen ay takıldı.Benim telim çıktı.Ben çok güzel sonuç aldım. Kızımda da şu an bir sıkıntımız yok.Kendisi de çok fazla bilgilendirmelerde bulundu bize.
sy...a
Bugün iki kızımında ortodontik tedavisi için detaylı bir muayeneden geçtik.Burcu Hn ve merkezde ki tüm çalışanların yaklaşımı açıklayıcı anlatımı,sabrı hepsi harikaydı.
Tedavi sürecini tane tane açıklayarak bize yol gösterdi,en başta güven vermesi ayrı hoşumuza gitti.Çok ciddi ortodontik tedavi için doktor arayışında biri olarak Burcu Hn la yollarımızın kesişmesi çok güzel oldu.Şiddetle tavsiye ederim
Burcu Şenel Karakoyunlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Şenel Karakoyunlu, Ortodonti. Size Burcu Şenel Karakoyunlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler.
Burcu Şenel Karakoyunlu adresi nerede?Burcu Şenel Karakoyunlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mahallesi Uzunkale Sokak No:5A Kat: 1 D:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Şenel Karakoyunlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Şenel Karakoyunlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Şenel Karakoyunlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Şenel Karakoyunlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Burcu Şenel Karakoyunlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Şenel Karakoyunlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Şenel Karakoyunlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Şenel Karakoyunlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Burcu Şenel Karakoyunlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar