Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Burcu Taş
Staj serüvenimde ilk stajımı Özel Medical Park Hastanesinde yaparak Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği, Obezite Diyetisyenliği alanlarıyla ilgilendim. Bir sonraki staj yerim ise İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi idi. Burada uzun bir süre devam ettim ve hastalıklarda beslenme, metabolik sendrom, böbrek hastalarında beslenme, yoğun bakım ünitesi, palyatif bakım gibi alanlarda kendimi geliştirdim. Son olarak özel diyet merkezlerinde yaptığım stajlarda ise daha çok zayıflama ve kilo almak üzerine kendimi geliştirip stajlarımı ve eğitimimi en donanımlı bir şekilde tamamladım.
ra...
Burcu hanım harika ötesi bir diyetisyen. Bundan önce çok diyetisyen gezdim ama onun kadar ilgili seni dinleyen senin ona değil onun sana uydugu bir beslenme düzeni ve iletişim kuran olmadı. Sizinle sürekli iletişimde ve bütün sorularınıza yanıt veriyor. Her şekilde çok pozitif yaklaşıyor ve sizi motive ediyor.
k.....
Hiç aç bırakmadan kilo verdiren canım diyetisyenim. Hem sosyolojik acidan hem psikolojik açıdan bütüncül bir yaklaşımla 3 aydır keyifli bir diyet süreci geçiriyorum sayesinde.
Dyt. Burcu Taş
Yorumunuz için çok teşekkür ederim,
Eğer bugün kedinizi daha iyi ve huzurlu hissediyorsanız ne mutlu bana :)
es...n
Ramazan ayında hem sağlıklı bir şekilde oruç tutabilmek hem de kilo vermek için başvurdum. Hayatımın en güzel Ramazan ayını geçirdim ve 4 kilo vererek 38 bedenden 36 bedene düştüm. Çok mutluyum insan bedenine değer vermeli. Burcu hanımın samimiyeti ve tüm ekibinin ilgisi için ise ayrıca teşekkür ederim. Devam ve koruma programı hala sürüyor. Sadece burcu hanım ne diyorsa harfiyen uygulayın.
Dyt. Burcu Taş
Bu güzel ve samimi yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim, sizleri mutlu hissettirebildiysem ne mutlu bana.
Fazla kilolarımdan kurtulmak için gitmiştim ilk başta biraz çekimser olsam da Burcu hanımın samimiyeti ve sempatikliği sayesinde rahatlıkla tedavi sürecimi tamamlayarak istediğim kiloya ulaştım.
Dyt. Burcu Taş
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz, artık hiç çekinmeden bir telefon uzağınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.
Burcu Hanım sayesinde 1 ayda 8 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Çok güzel bir süreç ve kendisine çok teşekkür ederim.
Dyt. Burcu Taş
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, başarı biz istediğimiz sürece bize gelecektir, siz yeter ki isteyin.
p.....
Burcu hanım doğum sonrası süreçte almış olduğum fazla kilolarımdan en kısa sürede kurtulmamda yardımcı oldu, çok sabırlı ve başarılı diyetisyen. Sabrı ve hoşgörüsü psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Kendisine bu aracılıkla tekrardan teşekkür ederim. :)
Dyt. Burcu Taş
Değerli yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim :)
İyi ki yollarımız kesişti ve sizinle tanışma şansımız oldu, sizlere ve tatlı bebeğinize kucak dolusu sevgiler :))
Zayıflamak için burcu hanımla görüştüm. Görüşme sürecim son derece başarılı ve verimli geçti.Güler yüzlü sempatik ve motive ediciydi. Çok memnun kaldım.
Dyt. Burcu Taş
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz, memnuniyetiniz bizler için çok önemli, iyi günler dileriz.
ş....ç
Oldukça memnun kaldım.Kilo alma tedavisi için gittim uyguladığı tüm tedavi işe yaradı.ilgili ve bilgiliydi.teşekkür ederim
Dyt. Burcu Taş
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)
Bizler için çok değerlisiniz, her zaman bekliyoruz.
be...a
Gerek iletişimi gerek güler yüzüyle çok başarılı bir diyetisyen kendisi. Diyetim boyunca hep motive edici şekilde ilerledik kendisi sayesinde ve hedeflediğimiz zamanda istediğim kiloya düştüm. Benim için çok keyifli bir diyetti.
Dyt. Burcu Taş
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz,
Bu süreçte birlikte uyum ile ilerlemek çok önemlidir,
motivasyonunuz ve istikrarınız ile buralara geldik ne mutlu bizlere :))
Burcu Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Taş, Diyetisyen. Size Burcu Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Burcu Taş adresi nerede?Burcu Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taşbaşı 62 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burcu Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Taş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Taş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Burcu Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Taş hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Taş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.