Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cattell 2a Zeka Testi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Yeniyol mah. Gazi Cad. Kesim İş Merkezi No:22/64 Çorum
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
ec...n
Çocuğum 2 yaşındaydı ama arkadaşları gibi konusmuyordu. Şüphelenmem üzerine Burcu hanıma gittik. Gelişimsel değerlendirme testi uyguladı. Durumun korkulacak gibi olmadığını sadece Dil gelişim anlamında destek sağlanması gerektiğini anlattı. Kendisinden aldığımız seanslar ve evde önerdiği destek çalışmaları ile çocuğum şu an gayet güzel konuşuyor. Arkadaşları ile olan iletişimi de arttı. Kendisine çok teşekkür ederim .
p....s
2 yaşındaki oğlum için otizm şüphesiyle gittik. Oğlum yaşıtlarından oldukça geriydi.
Burcu hanım destekleme çalışmasıyla yol alacağımızı söyledi. İnanılmaz faydalı oldu, yaşıtlarıyla arayı kapattığımız gibi üstüne fazlasını koyduk. Resmen gözlerinin içi gülüyor artık oğlumun. Gördüğüm en tatlı insansınız, evladınız gibi ilgilendiniz oğlumla, size ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki varsınız iyiki sizin gibi kalbi güzel birine denk geldik. İhtiyacı olan tüm çocuklara şifa olmanızı dilerim
Burcu Uzuner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Uzuner, Çocuk Gelişimi. Size Burcu Uzuner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Aile Danışmanlığı, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Burcu Uzuner adresi nerede?Burcu Uzuner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavruturna Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Uzuner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Uzuner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Uzuner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Uzuner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Uzuner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Uzuner hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Burcu Uzuner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.