Barış Mah. Karadeniz Cad. Aslan Residance Kat:2 Daire:21, Beylikdüzü, İstanbul
Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, Fırat Üniversitesi Hastanesi, Psikolojik Danışmanlık Merkezinde ve anaokulunda staj yaparak tecrübe kazanmıştır.
Lisans eğitimini bitirdikten sonra anaokulunda ve kolejlerde psikolog olarak görev almıştır. Okula uyum sağlama, akran zorbalığı, sosyal medya bağımlılığı ve kişiler arası iletişim becerileri üzerine eğitimler ve aile seminerleri düzenlemiştir.
Çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde çocuk ve ergenlere yönelik terapi ve testler uygulamıştır.
EMDR Yetişkin ve Çocuk, Bilişsel Davranışçı Terapi Yöntemleri, Şema Terapi, Mindfulness(Bilinçli Farkındalık) Terapi, Sanat Terapisi, Oyun Terapisi, Stratejik Aile Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi gibi teknikler kullanmaktadır.
Gerektiğinde, süpervizyon eğitimi alarak çalışmalarına devam etmektedir.
Çalışma Alanları
Özgül Öğrenme Güçlüğü
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)
Depresyon Bozuklukları
Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları
OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk )
Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Bağımlılık Bozuklukları
Beslenme ve Yeme Bozuklukları
Dürtü Kontrol Bozuklukları
Psikosomatik Bozukluklar
Test Eğitimleri
Zeka Testleri (Wisc-4, Wisc-R, Stanford Binet, Porteus Labirentleri, Catell 2A, Kent E.G.Y)
Gelişim Testleri (Denver II, AGTE, Gessel)
Dikkat ve Algı Testleri (Bender Gestalt, Burdon, Frostig)
Bellek ve Öğrenme Testleri (Benton, SDÖT)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Beier Cümle Tamamlama Testi
Peabody Kelime Anlama Testi
Kinder Korku Ölçeği
Porteus Labirent Testi
Goodenough – Harris Bir İnsan Çiz Testi
Beck Depresyon-Anksiyete Envanteri
SCL-90-R Testi
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri)
Nöropsikolojik Değerlendirme Testi
Projektif Testler (CAT - TAT - Rorschach Mürekkep Testi)
Seminer ve Konferanslar
Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
Psiko-Onkoloji Derneği
Yeşilay Cemiyeti Vakfı
bü...
Canım burcu hocama gerçekten çok ama çok teşekkür ederim 4 ayda bu kadar iyi toplanacağımı hiç düşünmemiştim gerçekten çünkü genelde 1 sene sürüyor böyle şeyler. Burcu hocamın her hafta düzenli olarak bana yazması verdi saatte tam seansa alması 1 dakika bile geçmeden o güler yüzlülüğü içtenliği verdiği güvenden bahsetmiyorum bile kendi gibi tatlı ve şeker bi insan yaptı beni herkes o kadar söylüyor ki ne kadar değiştiğimi babam ilk zamanlarda göndermek istemiyordu çok karşıydı böyle şeylere ama zamanla o bile farketti ve bana kendisi içinde görüşme sağlamamı istedi burcu hocam sayesinde agresifliğim kafama takmalarım aile içi sıkıntılarım genel olarak herşeyi güzel bir şekilde yerine oturdu daha sakin daha olumlu birisi olmaya başladım ona her hafta gittiğim zaman kendi kendime hep kesin ağlayarak çıkıcam diye düşünürken her seans sonu gülerek mutlu bir şekilde çıkıyorum gerçekten ben bu kadar mükemmel bir psikolog daha tanımadım eğer sizinde psikoloğa gitme gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle o kişi burcu hoca olmalı iyikiiiiii varrrrr
z.....
burcu hocayla olan seanslarimda kendimi her zaman çok rahat hissettim gerek samimiyeti gerek sabrı kendisine 2.5 3 ay gibi bir süre gittim kendisini gerçekten kendime çok samimi gördüm seans dışındada istediğim zaman iletişim kurup danışabildim kendisine buradanda bana katkıları için teşekkür ederim.
b....a
9 yaşındaki oğlumun parmak emme problemi için Burcu Hanim'ın danışanı olduk.İlk seanstan ilgisi, yakınlığı ve yaklaşımıyla çocuğu hemen yakalayabilen işinde uzman bir psikolog. Daha önce de farklı psikologlara danıştığımızda sonuç alamamıştık.Umudumuzda kalmamıştı.Burcu Hanım bu kadar yakınımızdaymış keşke daha önce dogru adrese ulaşabilseymişiz. 5-6 seans gibi kısa sürede oglum emme bagımlılığını bırakti. Çocugumuzun her seans çıkışı yapabileceği inancını ve çabasını görmek, mutluluğunu ve güvenini hissetmek anne baba olarak kısa sürede durumun çözülecegine bizi de ikna ediyordu. Öncelikle sorunun çözümüne odaklı herzaman dakik süreci uzatmadan çözümler üreten sizin cebinizi de düşünen harika bir uzman. Emekleri ve sabrı güler yüzü yakınlığı için çok çok teşekkürler. Özellikle Beylikdüzün'de yaşayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. Uzmanınızı uzaklarda aramayın.
Teyzemin tavsiyesi üzerine danışmanlık almaya başladım. Hayatımda o kadar büyük farklar yarattı ki Burcu Hanım. 4-5 seansta asla geçmez dediğim sorunlarıma çözüm bulduk. İnsanlara yaklaşımıyla öyle bir üzerinizdeki yükü alıyor ki. Seanstan çıktıktan sonra tüm sorunlarınız gitmiş gibi hissediyorsunuz
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Burcu Hanım ile online seanslarımıza başladık. Çocukluğumdan beri yaşadığım kedi-köpek fobisini 3 seansta bitirdik. Artık kedilerden ve köpeklerden kaçmıyorum ve yanlarından rahatça yürüyüp gidebiliyorum. Cana yakınlığı, sabrı, olayları ele alışı, profesyonelliği ve alanına hakim oluşu beni gerçekten etkiledi. Online seans yapabiliyor olması da gerçekten büyük bir kolaylık. İhtiyacı olan herkese Burcu Hanım'ı tavsiye ederim.
y.....
Burcu hanım ile aldığım seanslar resmen hayatımı değiştirdi. Çok şiddetli kusma anksiyetesi geçiriyordum, evden dışarı çıkamıyordum hatta. Sonra seanslarla resmen kendimi yeniden tanıma şansım oldu ve bambaşka bir bakış açım oldu, bunu nasıl kanıtlarsın derseniz, bu yorumu evimden 500 km uzaklıktaki otobüsle geldiğim yurt odamdan yazıyorum :)) Her şey için sonsuz teşekkürler Burcu hanım...
z.....
Burcu hanımı iyiki tanımışız kızıma ve bana yeni bir ışık oldu .Bizi büyük sabırla dinleyip tüm sorunlarımızda yanımızda oldu.Danışanına olan yaklaşımı,iletişimi ve gülen yüzü o kadar güzelki yaptığımız her görüşmeyle doğru yerde olduğumuzu doğru karar verdiğimizi kanıtlıyor iyiki tanımışız herkese tavsiye ediyorum emekleri için tsk ediyorum.
y.....
Oğlumun psikolojik olarak yaşadığı bir durum ile ilgili olarak Burcu Hanım ile seanslara başladık. Oğlum Yunus Ege'nin seans gününü iple çekmesi, her seans çıkışı problemi daha da yenmesinin mutluluğunu dünyalara sığmayacak gibi dışa vurması, Burcu hanımın sihirli değneğini bize de değdirdiğinin göstergesidir.:) İyi ki bu zorlu süreçte Burcu hanım ile yollarımız kesişmiş. Tüm ilgi, alaka ve içtenliğiniz için çok teşekkür ederiz. Bir psikolog olarak değil, Burcu ablamız olarak ailemizdesiniz:)
m....n
Burcu Hanım yetişkin konusunda gerçekten diğer psikologlar gibi seansları uzatmıyor ve de ruhsal açıdan ne kadar kötüyseniz sizi en çok ne rahatsız ediyorsa onu çalışıp silip dönüştürüyor iyi ki gittim herkese tavsiye ederim
s....a
7 yaşamdaki kızımın öfke problemi ve sorumluluk alamama problemi için gittik Seanslarimiz çok verimliydi, kızım her defasında odasından mutlu çıktı.iyi tanimisiz sizi, teşekkürler.
Burcu Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yalçın, Psikoloji, Aile Danışmanlığı.
Burcu Yalçın adresi nerede?Burcu Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mah. Karadeniz Cad. Aslan Residance Kat:2 Daire:21 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burcu Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Burcu Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu