Online Diyet
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
bi....
Burcu Hanım’a zayıflamak için başvurdum ve diyet sonunda hedeflediğimiz kiloya ulaştım. Burcu Hanım, ciddi anlamda karşısındakinin ne istediğini, diyeti nasıl yürütebileceğini, nerelerde zorlanacağını ya da daha iyi hissedeceğini kısa zamanda analiz edip ona göre yol haritası çizen bir diyetisyen. Diyet boyunca taleplerime göre listeler verip bu süreci olabildiğince katlanılabilir hale getirdi. Bir danışanı olarak üstünüze düşen tek şey beslenme alışkanlıklarınızın düzenlenmesini keyifle takip etmek oluyor. İletişimi kuvvetli, her an destek verebilen bir diyetisyen. Alternatifli diyet menüleri yazarak beni sürecin içerisinde rahatlattı. Özetle klasik diyetisyen menüleri verip kenara çekilenlerden değil. Sanki sizinle beraber her öğünde sofraya oturuyormuş gibi hissediyorsunuz, çünkü öğün fotoğraflarını istiyor bu denetim mekanizması insanı diyete daha da uygun beslenmeye yaramıyor değil.
Hasta
Burcu Hanım’dan toplamda altı aylık danışmanlık hizmeti aldım ve şuan ulaştığım kilomla çok mutluyum. Çalışma tarzında en çok hoşuma giden konu sert kurallarla diyet yazmaması ve beslenmeme kattığı bakış açısı oldu. Buradan da tekrar size teşekkür ediyorum Burcu Hanım.
p....c
Hayatın içerisinde bazen dış etkenlerle birlikte kaçamak yapmak zorunda kalıyoruz. Burcu Hanım kaçamak yaptığım bir hafta beni o kadar iyi motive etti ki, başka biriyle devam etme ihtimalim ortadan kalktı. Hiç zorlamadan keyifli, düzenli ve kendimi iyi hissettiğim bir kilo verme süreci geçiriyorum. İyi ki karşıma çıktınız teşekkürler.
az...
Nöbet usulü çalıştığım için sağlıksız beslenen biriydim Burcu hanımla iletişime geçtikten sonra aç kalmadan canımın istediğini yiyerek (ki inanılmaz tatlı düşkünüyüm ona rağmen canım tatlı istediğinde tatlı mı da yedim) yetmiyor gibi başlangıçta istediği kan tahlillerim sayesinde haşimato hastası olduğum ortaya çıktı çok başarılı bir şekilde konuyu ele alarak beslenme listemi hazırladı ve şuan değerlerim düzelme gösterdi sayesinde beslenme düzeni ile sağlığıma kavuşuyorum hoş sohbeti ile yeri geldi kaçamaklar yaptım ama gayet sakin bi şekilde hemen toparladı en önemli özelliklerinden biri de sürekli kendini geliştirmesi Burcu Hanım ile görüştüğüm süre boyunca ki hâlâ görüşüyorum bir sürü sağlık problemim çıktı sonuçlardan sonra kısa süre içinde fazla fazla tezler okuyup alternatifler sunuyor yani hastasınız diye belirli bir kalıba sokmuyor sizi size özel sizin için hangisi en doğruysa ve yaşam tarzınıza hangisi daha uygunsa onu tercih ediyor diyet demiyorum çünkü kendimi diyet yapıyor gibi hissetmiyorum istediğim herşeyi Burcu Hanımın kontrolüyle yiyerek beslenmemi sağlığımı ve kilomu kontrol altına aldı. Teşekkür ederim iyiki yollarımız kesişmiş
gi...p
Diyetisyen olarak bakış açısını çok beğendim .zayıflatacağız sizi diye başlamadı. Yemek düzeninizi sağlayacağız. Alışkanlıklarınız sizi zayıflatacak dedi . İnsanların kilo alıp vermesinin normal olduğunu bu durumu içimizde psikolojik etki yaratmadan çözebileceğimizi gösterdi. Ben arazide çalışan düzenli yemek yiyebilen biri değilim. Ona rağmen bana bile yapabileceğim bir yemek programı hazırladı. Hem çok pratik hem çok eğlenceli . Kendi enerjisini söylemiyorum bile :))
Burcu Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yılmaz, Diyetisyen. Size Burcu Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Online Danışmanlık, Gebelik ve Beslenme, Kilo Verme Diyetleri, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kişiye Özel Diyetler.
Burcu Yılmaz adresi nerede?Burcu Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Burcu Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Burcu Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.