Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sezeryan Doğum
Üreme
İdrar Kaçırma
r.....
Yaa canım hocam. 2 hamilelik haberi aldım ikisi de Burcu hocamla oldu. Üçüncüsü de onunla olacak inşallah. Her görüşmemiz de benim gibi birine katlandığı için hayranlık duyuyorum ona söylüyorum bunu, gülüyor güzel gülüşüyle o kadar takıntılı ve pimpiriğim ki.. beni bile rahatlatabiliyor. Çok çok tavsiye ediyorum. Hangi hastanede olursa olsun onunla olacağım inşallah. İyiki yollarımız kesişmiş iyiki..
y.....
Geç bir değerlendirme olacak ama kızıma ne zaman baksam beni 38. Haftamda kabul eden Burcu Hanımı ve o gece bizimle ilgilenen ebe hanımı hatırlıyorum. Burcu Hanım gerçekten işinde çok başarılı bir hekim. Birkaç randevu birlikte geçirmiş olduk Burcu Hanım her şeyi çok detaylı anlatıp açıkladı. Ne zaman bir şey sorsam telefon aracılığıyla cevapladı. Daha sonra da zaten doğumda görüştük kendisiyle. Doğumda da soğukkanlı oluşuyla bana güç ve sakinlik verdi. Doğumum epizyotomili normal doğum oldu ama doğumdan sonra hiçbir sorun yaşamadım ne dikiş bölgesinde ağrı ne harekette kısıtlama.
me...k
Doğum sürecimin en başından beri beraberdik. Hasta-doktor uyumunun çok önemli olduğunu düşünüyordum zaten ve tam bana göre bir doktordu. Çok rahat, sakin, telaşsız bir hamilelik süreci geçirdik beraber. Normal doğum yanlısı biri. Ben de bu şekilde araştırırken bulmuştum kendisini. Doğumum normal doğum oldu ve 10 dakikada falan doğurdum. Yine hamile olsam aynı yolu Burcu Hocam ile ilerlemek isterim. Harikaydı.
i̇....
Gebeliğim boyunca en başından beri burcu hanımla devam ettim ve inanılmaz memnun kaldım kendisi, ilgisi, pozitif yaklaşımı ve verdiği güvenle bu hassas süreci en güzel şekilde geçirmeme çok yardımcı oldu, ayrıca whatsapptan da her zaman dönüş sağlayarak yardımcı olması da ekstra güven verdi. İlk gebeliğim olduğu için bilmediğim ve merak ettiğim konularda detaylı anlatımı ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldım. Gebelik süreci boyunca ve dogumumda iyi ki burcu hanımı tercih etmişim diyorum kendi yakın çevreme de kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim.
m....
Burcu Hanım’la hamileliğimin 8. ayında tanıştım. Aynı hastanede bulunan önceki doktorumdan farklı sebeplerle memnun kalmadığım için doğuma çok az bir zaman kala doktor arayışına girmiştim ve bu durum beni çok germişti. Burcu Hanım’a gittiğim ilk kontrolde enerjilerimiz inanılmaz uyuştu ve odasından çıktığımda “keşke hamileliğimin başından beri kendisine gelseydim” diye düşündüm! Kendisi çok bilgili, hastayı iyi aydınlatan, özellikle hamile bir kadına nasıl yaklaşılması gerektiğini iyi bilen bir hekim. Yüksek enerjisi sayesinde muayenelerim hep gülerek geçiyordu :) Aklıma takılan bir şey olduğunda kendisine her zaman telefonla ulaşabildim ve hızlıca cevap alabildim. Her ultrasonda bebeğime uzun uzun baktı ve çok güzel pozlarını yakaladı. Doğumumu kendisi yaptırdı ve gerçekten sıfır ağrıyla ayağa kalktım. Ameliyat yerim çok hızlı iyileşti. Burcu Hanım’dan çok memnun kaldım ve kendisini çevreme gönül rahatlığıyla önerdim. Burcu Hanım’a kısa ama keyifli sürecimiz için çok teşekkür ederim!
ş....u
Burcu hocam hamilelik sürecimi iyiki onunla geçirmişim dedirten kişi. Kendisinin bilgisi, güleryüzü ve ilgisiyle çok güzel bir hamilelik süreci geçirdim. Bu süreçte bütün sorularıma sabırla cevap verdi. Hamileliğimi birlikte sonuçlandırdık. Herşey için tekrardan çok teşekkür ediyorum kendisine.
Burcu Hanımın gerek iletişimi , gerek iyi kalbi, gerekse de bilgi düzeyi oldukça yüksek bir insandır. Hamileliğimin 32. Haftası itibariyle sorunlu gebeliğe dönmesi ile birlikte uzman yönlendirmeleri ve desteğine minnettarım. İyi ki sizi tanıdım.
p.....
Merhabalar, hamilelik testimin pozitif çıkmasından doğumuma kadar olan her sürecimde benimle birlikte olan güzel doktorumuz. Güler yüzü açıklayıcı bilgileri ile sormak istediğiniz bir soru kalmıyor bile. Her detayını sizin sormanıza gerek kalmadan kendisi size açıklamış oluyor. En güven veren tarafı ise gerçekten ulaşmak istediğiniz her an ulaşılabilir olması ve size destek veriyor olması. Tüm emekleri ve içtenliği için teşekkürler.
s....a
Rutin kontrol amaçlı tanıştım ve verdiği güven neticesinde gebelik sürecimde de kendisini tercih ettim. Tüm süreçlerdeki ilgisi, sabrı, özverisi, detaylı açıklamaları ile aklımda bir soru işareti bile bırakmaması ve bu sayede mental olarak da rahat bir gebelik geçirmeme vesile olması, alanındaki uzman hekimliği beraberinde gerek kaygılı gerek heyecanlı olan gebelik sürecindeki yol arkadaşlığı ile her muayenede iyi ki yollarımız kesişmiş dediğim doktorum.
Burcu hocamla hamileliğimin 6.ayında tanıştım. Daha önceki hekimle istediğim frekansı yakalayamadığım için değişiklik yapmıştım ve çok doğru bir karar oldu. Burcu hoca, çok içten, samimi, ilgili bir doktor. Tüm randevularda bizi çok güler yüzle karşıladı, her zaman çok detaylı bilgi verdi. Doğum şekli konusunda hastasına tüm seçenekleri sunup asla kararını etkilemiyor. Hastanın kararını benimseyip süreç boyunca ona eşlik ediyor. İyi ki dediğim bir süreç yaşattı bize ve kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık, her şey için çok teşekkürler.
Burcu Yılmaz Hanege isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yılmaz Hanege, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Burcu Yılmaz Hanege tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Burcu Yılmaz Hanege adresi nerede?Burcu Yılmaz Hanege şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yılmaz Hanege isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Yılmaz Hanege online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Yılmaz Hanege isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Yılmaz Hanege, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Yılmaz Hanege hangi dilleri konuşuyor?Burcu Yılmaz Hanege ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burcu Yılmaz Hanege isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yılmaz Hanege bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Yılmaz Hanege ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Yılmaz Hanege hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Burcu Yılmaz Hanege hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Yılmaz Hanege hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Yılmaz Hanege, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Burcu Yılmaz Hanege ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları