2007-2014 yılları arasında Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamuda çalıştım.
2014 yılında Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında ( DUS ) Türkiye 8. si olarak Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti bölümünde uzmanlık eğitimine başladım. 2019 yılında uzmanlık eğitmimi tamamladım ve Ortodonti Uzmanı ünvanına hak kazandım.
Uzmanlık eğitimim süresinde çeşitli kongre ve kurslara katıldım. Şeffaf plaklarla ortodonti ve Lingual ortodonti ( içten tel ) ile ilgili sertifikasyon kurslarını tamamlayarak bu yöntemleri uygulamaya başladım.
Türk Ortodonti Derneği ve Türk Diş Hekimleri Birliği üyesiyim.
Evli ve iki kız babasıyım.
Invisalign Tedavisi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Tümünü gösterHizmetler
Ortodonti Randevusu
Mustafa Kemal mah. Dumlupınar blv. No : 274 Mahall Ankara B blok no:107 Çankaya/ Ankara, Ankara
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Invisalign Tedavisi
Dt. Burhan Barın
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Dt. Burhan Barın
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Dt. Burhan Barın
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ea...g
Burhan hocamla diş teli tedavisi vasıtasıyla tanışma fırsatım oldu. Kendisi çok ilgili sıcak ve samimi bir hekim 7 aylık sürecim boyunca kendisinden çok memnun kaldım. Sayesinde dişlerim artık daha simetrik
Diş teli tedavisi için gelecekseniz muhakkak Burhan hocamı tavsiye ediyorum.
h....s
Çok ilgili bir hekim Burhan Bey ve kendisinden çok memnun kaldık. Tedavimiz geçen yıl bitti, ortodonti ve çene tedavisi aldık kızım için. Tüm tedavi süresince çok ilgiliydi, iletişimi de çok iyiydi. Herhangi bir durumda birebir arayıp bizi bilgilendirdi. Biz direkt kuruma başvurmuştuk, tesadüfen Burhan Bey'e denk geldik ve çok memnun kaldık. Çevreme de hep tavsiye ediyorum kendisini.
m....p
Çevreme de tavsiye ettiğim ve birçok hasta gönderdiğim bir hekim Burhan Bey. Gözüm kapalı güveniyorum kendisine. Dişlerimdeki çarpıklık ve boşluklar nedeniyle gitmiştim, ortodonti tedavisi alıyorum. Yaklaşık 16 aydır devam ediyor tedavim ve oldukça düzelme oldu. İletişimiz de çok güzel, işlemleri anlatarak yapıyor, anlayacağımız şekilde açıklıyor. Kendisinden çok memnunum.
ş....k
Gayet ilgili bir hekim, her iki kızımın da ortodontik tedavisini Burhan Bey gerçekleştirdi. Eski kurumunda hizmet almıştık kendisinden. Gittiğimiz süre boyunca bizlerle iletişimi çok güzeldi, gayet aydınlatıcı, bir sonraki adımda neler yapılacağını ya da o gün hangi işlemler olacağını anlattı. Biz tamamen tesadüfen gitmiştik kendisine ve iyi ki tanımışız.
e....a
Artık abi diye hitap ediyorum ben kendisine, bir hekim gibi değil dost canlısı, sürekli görüşebileceğim biri oldu benim için. Çok ilgili ve alakalı her konuda. Dişlerimdeki çarpıklık nedeniyle gitmiştim kendisine, ortodonti tedavisi aldım. Yaklaşık 1.5 yıl oldu ve aşırı memnunum sonucundan. Ben normalde Sakarya'da yaşıyorum ama hala kontroller ya da ziyaret amaçlı gidiyorum kendisine. Sakarya'da bir tanıdığımın kliniğine geliyordu ortodontist olarak, orada tanışmıştık ve hala devam ediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum, ihtiyacı olanlar kesinlikle tanışmalılar.
hü....
Dişlerimin simetrik durmaması sebebiyle kendimi sürekli eleştiriyordum, en çokta bir çözüm bulmadığım durumu kabul etmek gibi tek bir seçeneğim varmış gibi düşündüğüm için..Gazi Hastanesi Diş Hekimliği Fakültesinde tanıştım Burhan Hocamızla tedaviye başlamadan önce süreci anlattı, tedavi planı yaptı, kafama takılan soruları tedavi esnasında ve öncesinde metanetle dinledi hep çözüm odaklı oldu sağolsun , yaklaşık 1 yıl 2 ay gibi kısa süren ve başarıyla sonuçlanan bir diş teli tedavisinden sonra herkesin taktir edip iltifatla karşıladığı hayallerimdeki dişlerime kavuştum sayesinde. Sebebinin teorik ve pratik bilgi birikimi ve en önemlisi randevularının sohbet havasında geçtiği hasta doktor ilişkisinin başarılı olduğu alanında en güzide Hekimlerden biri olmasından kaynaklanıyor. Gözle görünür muhteşem bir değişim bekliyor ve fark edilmek istiyorsanız kesinlikle gülüş dizaynı için doğru adrestir kendisi. Başarılarının devamı diler tekrardan teşekkürlerimi sunarım, Sevgiler Uzm. Dt. Burhan BARIN
e....ö
Yaklaşık dört senedir süren uzun bir tedavi sürecim var Burhan Bey ile. Bu süreçte çene ameliyatı da olmam gerekti. Tüm süreçte çok anlayışlıydı. Her problem ve sorun için her zaman çözüm odaklı yaklaştı. Uzun soluklu bir işlem olduğu için kontroller dışında da irtibat kurabildim kendisiyle. Tedavi uzun olunca sabır da gerektiriyordu beraberinde. Bunda hem hekimin, hem de benim sabırlı olmam gerekiyordu tabii, tek başıma ya da başka bir hekim ile yürütemezdim sanırım. Alt ve üst dişlerimdeki yamukluk ile gitmiştim kendisine. Yaptığı muayene sonrasında üst çenemin dar olduğunu ve gömülü kaninlerim, süt dişlerim olduğunu teşhis etti. Çok mutluyum kendisi ile çalışmaktan, kurumda iyi ki kendisi ile tanıştım. Kendi doktorum diye demiyorum gerçekten iletişimi çok güçlü.
f....k
İkiz kızlarımın diş tedavisini gerçekleştirdi Burhan Bey. İkisi de ortodontik tedavi aldı ve hayal ettiğimden bile güzel oldu çok şükür. Gayet güzel görünüyor şimdi dişleri, tedavileri de bitti. Herkese de gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini. Kuruma başvurmuştuk, epey bekledik ama şansımıza kendisi çıktı ve çok da memnun kaldık. İşinin ehli bir hekim kendisi.
no...a
Dt. Burhan Barın yıllardır ağız sağlığım ile ilgilenir. Kendisi ortodonti uzmanlığını almadan öncede tedavilerimi gerçekleştirdi. Alanındaki başarısının yanı sıra, insâni ilişkileride üst seviyede bir uzman. Uzmanlığını ikili dialoglarında size fazlasıyla hissettiriyor. Yoksa ağız sağlığına önem veren bir insan neden yıllarca aynı hekime gitsin ki!
Dediğim gibi diş sağlığım için yıllarca doğru ve yerinde aldığı teşhisler, kararlar ve uygulamalarıyla memnuniyetimi kazandı. Öyle ki bu sayede kararsız kaldığım ve kafamda binlerce soru olan tel tedavisine de böylece başlama kararı aldım. 1 seneyi aşkındırda tel tedavim ile ilgileniyor.
Ağız sağlığına önem veriyor ve doğru uzmanı arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
z....u
Burhan Bey iyi bir hekim, çok yardımcı oldu bize. Kızım tel tedavisi görüyordu, gayet güzel ilerledi sürecimiz. Şimdi telleri çıktı ve şeffaf damaklık kullanıyor. 2-3 ayda bir kontrole gidiyoruz. Tesadüfen tanışmıştık kendisiyle ve çok memnun kaldık. Kibar ve iletişimi kuvvetli bir hekim.
Burhan Barın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhan Barın, Ortodonti. Size Burhan Barın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler.
Burhan Barın adresi nerede?Burhan Barın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal mah. Dumlupınar blv. No : 274 Mahall Ankara B blok no:107 Çankaya/ Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhan Barın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhan Barın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burhan Barın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burhan Barın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burhan Barın hangi dilleri konuşuyor?Burhan Barın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burhan Barın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhan Barın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burhan Barın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burhan Barın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Burhan Barın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burhan Barın hangi sigortaları kabul ediyor?Burhan Barın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler