Artroskopik Bankart Onarımı
Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi
Tümünü gösterHizmetler
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Sante Tıp Merkezi
Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı sokak No : 7 Daire :9, Kadıköy
Ampütasyon
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Batık Tırnak Tedavisi
Özel Aile Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Dirsek Artroskopisi
Diz Artroskopisi
Diz Protezleri
Eklem Cerrahisi
Eklem Enjeksiyonu
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Özel Aile Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Tendon Onarımı
Total Diz Ameliyatı
Total Diz Replasmanı
ş.....
Ben 2006 yılında ameliyat geçirdim, ameliyattan önce günlük hayatımda yürürken hep yanımda refakatçi ile dolaşıyordum.Yorulduğumda kucağına alıp sırtına alıp götürebiliyordu refakatçim. 7 adımdan fazla atamıyordum, ameliyattan sonra herşey düzeldi.O ameliyat benim hayatımı değiştirdi.Şu an samimi olan yakınlarımla ben hayatımı 2006 öncesi ve sonrası olarak ayırarak yaşıyorum. Topuktan gevşetme ameliyatı oldum.Çok memnun kaldım.Ameliyat sonrası desteğini esirgemedi.Sürekli ameliyat konusunda, nasıl olduğu konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Ne gibi fayda sağlayacağını anlattı.Fizik tedavi olarak neler yapacağımızı anlattı, beraber o süreci atlattık.
bu...k
Bundan 19 yıl önce ayağımın kırılmasına karşı hayatımı kurtaran ve şuan yürümeme sebep olan harika doktor..
En yakın zamanda ziyaretine gideceğim
a....s
Sayın Burhan Can Hocama 1 Nisan 2021 tarihinde gitdim. Dizimle ilgili çoğu doktorun söylemediği diz tendon kısmi yırtık ve ödem ile ilgili bilgiler aldım. Diğer doktorlar gibi işim çabuk bitsin gitsin değil bütün raporları inceleyerek her türlü problemi tek tek anlatıyor. Burhan Hocamıza gözünüz kapalı ve yüzde yüz güvenle gidebilirsiniz. Ayrıca çok iyi bir karakter ve hastasına saygı ve sevgiyle yaklaşan çok bilgili ve tecrübeli bir hekim. Kesinlikle ve şiddetle öneririm.
Burhan Bey 20 yıldır ailemizin doktoru. 4 defa ameliyat süreci geçirdim. En son omurga ameliyatımı yaptı. Belim artık çökme durumuna geldiği için felç kalma durumum vardı. Çok şükür böyle bir problemle karşılaşmadım. Maşallah şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim. Her ortopedik problemi olana söylüyorum. Allah başımızdan eksik etmesin. Düşeriz, kalkarız ona gideriz. Ailemden herkes kendisine muayene ve ameliyatlarını oluyor. Burhan Bey'den Allah razı olsun. Kendisine dua ediyorum.
Ayağımın üstüne bir cisim düştü ama hiçbir şey olmadığını düşünerek umursamadım. En sonunda ayağımın üstüne basamaz hale gelmiştim. Burhan Bey'e muayene oldum. Muayeneden sonra ilaç tedavisi ve ayağımın üstüne basmamak için ayak bilekliği önerdi. Verdiği ilaçlar sayesinde oldukça rahatladım. Ağrılarım olmamaya başladı. Burhan Bey sayesinde rahatça yürümeye, ayağımın üstüne basmaya başladım. Yeteri kadar bilgilendirildim. Çok memnun kaldım. Bayağı iyi oldum.
f.....
Engelli olan kardeşimi bacakları açılmadığı için ameliyat etti. Ameliyattan sonra ayaklarını uzatıp, çekebiliyordu. Daha sonrasında kayınvalidem dizlerinden yürümekte zorluk çektiği için ameliyat oldu. O da şuanda gayet iyi. Artık daha rahat yürüyebiliyor. Biz çok memnunuz. Burhan Bey gibi bir doktor hayatımızda görmedik. Ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapıyor. Tanıdğımız için çok memnunum. Yakınlarımıza da tavsiye edip, yolluyoruz. Burhan Bey'e ilgisinden ve işini düzgün yaptığından dolayı çok teşekkür ederiz.
y.....
Omuzumdaki rahatsızlıktan dolayı muayene oldum. Ameliyat oldum. Ameliyattan sonra oldukça iyi gidiyor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bana her şeyi anlattı, bilgi verdi. Belirli bir süre egzersizlerime devam ettim. Kontrollerim devam ediyor.
s....
Annem 2 dizine de diz protezi ameliyatı oldu. Gerek insaniyet açısından,gerekse ilgisi açısından biz çok memnun kaldık. Annemin şikayetlerinde gerileme oldu. Annem çok memnun kaldı. Burhan Bey kalem kalem bizlere her şeyi açık ve net bir şekilde anlattı. Neler olabileceğinden bahsetti. Annemin iltihaplı romatizması ve şekil bozukluğu vardı şu an bu şikayetleri de azaldı. Gayet iyi durumda. Ortopedik açıdan ameliyat olmak isteyen kim varsa lütfen Burhan Bey'e hiçbir şüphe duymadan, tamamen kendilerini emanet edebilirler. Allah kendisinden bin kere razı olsun.
Öncelikle çok iyi bir doktor olduğu gibi çok iyi bir insan olduğunu da belirtmek isterim. Allah kendisinden razı olsun. Kendi akrabalarımın tavsiyesi ile görüşmeye gittim. Kendi dalında da çok iyi bir doktor olduğu aşikar, hiç pişmam olmadım kendisine gittiğim için. En önemlisi çok iyi bir insan, iyi insan olmak apayrı birşey. Görüşmeden sonra güven verdiği için gönül rahatlığıyla menisküs yırtığım için ameliyatımı oldum. 1 ay oldu ameliyat olalı ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ameliyat öncesinde ve sonrasında yeteri kadar bilgilendirme yaptı. Geçirdiğim ameliyat sürecinden oldukça memnun kaldım, hiç pişman olmadım.
fa....
Burhan hocam elleri öpülesi insan... İki dizimin de ön çapraz bağları koptu, menüsküslerim parçalandı. Burhan hocam Sağ olsun yeni çapraz bağlarla ve kurtardığı menüsküsle beni ağrısız ve düzgün yürüyebildiğim günlerime döndürdü. Bıkmadan usanmadan dinleyip her soruyu sabırla cevaplayan babacan doktorum... İyi ki varsınız.
Burhan Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhan Can, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Burhan Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ampütasyon, Artroplasti, Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Batık Tırnak Tedavisi, Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon), Eklem Enjeksiyonu, Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu).
Burhan Can adresi nerede?Burhan Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı sokak No : 7 Daire :9 Kadıköy
- Fener Kalamış Caddesi No:32 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhan Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhan Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burhan Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burhan Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burhan Can hangi dilleri konuşuyor?Burhan Can ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Burhan Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhan Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burhan Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burhan Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Burhan Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burhan Can hangi sigortaları kabul ediyor?Burhan Can tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları