Tedavi edilen hastalıklar
Normal gebelik ve riskli gebelik takibi
İnfertilite(Kısırlık),
Jinekololjik problemler
Cinsel Terapi,Vajinismus tedavisi(CİSED sertifikalı)
Vajina Estetiği
Jinekolojik Laparoskopi
Kısırlık
Laparoskopi
Op. Dr. Burhan Şeker Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Sezeryan Doğum
Tüp Bebek
İnfertilite ve Tüp Bebek
p.....
2013’te ilk çocuğumun, 2019’da ise ikinci çocuğumun hem takiplerini hem doğumlarını kendisi gerçekleştirdi. Her sorumuza net cevaplar vererek stressiz güzel bir süreç geçirdik kendisiyle. İkinci çocuğumun doğumu sabah 4.30 da gerçekleşti ve o saatte evinden gelerek çocuğumun doğumuna girdi.
Tayinimiz gerçekleştiği içi maalesef kendisine muayene olma şansım kalmadı fakat bugünlerde yaşadığım birkaç sorun oldu ve diğer doktorlardan net cevaplar alamadığım sorularım vardı beş buçuk sene sonra kendisine mesaj attım ve yine her zamanki gibi net bir şekilde cevap verdi.İyi ki kendisini tanıma şansımız olmuş.
gü...
Üçüncü gebeliğim inşallah üçüncü doğumu yapacağız her zaman ilgili anlayışlı Güler yüzlü gebeliğim doğum ve doğum sonrası hiçbir sorun yaşamadım teşekkür ederim
i̇...
Rutin kontrol.. her zamanki gibi saygılı ve donanımlı, güven telkin eden doktorumuz.. Yeni ofisinde başarılar. Sağlık camiası için vazgeçilmez ..teşekkürler..
çi...n
Burhan beyle 2011 yılın da tanıştık. 2012 dünyalar güzeli kızımı 2020 yılında da evimizin prensini kucağımıza alma aşamasına kadar her zaman yanımda olan desteğini, hoşgörüsünü eksik etmeyen şeker gibi bir doktor çok teşekkür ederim.
Ilk hamileligim oldugu icin cok fazla arastirma yaptim defalarca doktor degistirdim en sonunda Burhan hocama denk geldim. Kendisi beni inanilmaz rahatlatir her sorumu ayrıntılı birsekilde yanitlardi. Yine çocuğum olsa yine ona giderim. Dogumumdada elimden tutarak bana destek vermesi beni öyle rahatlattiki. Iyiki sizsiniz hocam.
s....
3 gebeliğimin takiplerini ve 2 doğumumu gerçekleştiren tanıdığım en iyi kadın-doğum doktorum. Hasta ile iletişimi, güler yüzü, zor süreçlerde de sakin sakin durumu izah edip içimizi rahatlatması çok çok iyi. Adı gibi şeker bir doktorumuz. Bir daha gebeliğim olsa hiç düşünmeden gideceğim tek doktor. Teşekkürler Burhan Bey.
es...z
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez Araştırmalarım sonucu Burhan Bey’e gitmeye karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım her muayene sonrası içim ferah bir şekil de ayrılıyorum. Çünkü her muayenede aynı özveriyle bilgilendiriyor. 30. Haftaya yaklaştık hala kendisiyle devam ediyorum. İnşallah doğumum da normal şekil de sonuçlanır. Doktorumu çok seviyorum ve ona güveniyorum
m....u
1 TANE OPERASYON GEÇİRDİM 1 TANE SEZERYAN DOĞUMUMA GİRDİ ONU TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM MÜKEMMEL BİR DOKTOR ŞEKER GİBİ BİR İNSAN HERKESE TAVSİYE EDERİM
öm...f
Burhan Bey bizim ikinci çocuğumuzun dogumunda gittiğimiz doktordu ve ilk cocugumuzda gitmedigimize pişman olduk. Soyadınin hakkını veren kişiliği ve yaklaşımıyla harika bir insan.Cerrahi olarak da çok başarılıydı zira eşim ilk sezaryene göre bu cocugumuzda çok daha rahat etti. Diyebilirim ki tüm branşlar dahil hayatımda karsilastigim en pozitif ve yardımsever doktor. Herkese tavsiye ediyorum
ce...ü
Burhan Bey 7 yıldan beri esimin kontrolleri muayeneleri, gebelik takibi ve ameliyatlarını yaptı. Her seferinde memnun kaldık. Kendisini çok severiz. Her türlü sıkıntıda gözlerimiz kapalı ona güveniriz. Her konuda bizlere yardımcı oldu. Yeri geldi gecenin bir yarısı telefonla yada evine gideceğiz zaman otoparktan dönüpte ameliyatimizi yaptı. Daima yanımizdaydi. Allah razı olsun senden. Allah başımızdan eksik etmesin. Doktor deyince ilk aklıma Burhan bey gelir
Burhan Şeker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhan Şeker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Burhan Şeker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, 4 Boyutlu Ultrason, Doppler Ultrason, Histerektomi, Histeroskopi, Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh), Jinekolojik Laparoskopi, Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi), Laparoskopi, Laparoskopik Cerrahi.
Burhan Şeker adresi nerede?Burhan Şeker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Orhan Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No:478/3 kat:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhan Şeker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhan Şeker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burhan Şeker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burhan Şeker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burhan Şeker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhan Şeker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burhan Şeker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burhan Şeker hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Burhan Şeker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları