Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Match Office/Hacı Halil Mahallesi, 1207 Sokak No:1A/11 Kat:4 Daire:37 ve 43, Kocaeli
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
n...
Buse Hanım'a bir arkadaşım aracılığıyla sosyal medya üzerinden ulaştım daha önce de kendisinden diyet programı almıştım. Kilo verme sürecimde çok yardımcı oldu. Gayet memnunum. Kendisini de çevreme tavsiye ediyorum zaten. Bilgi birikimine güveniyorum ve kendisini geliştirdiğini de düşünüyorum. Hiçbir zaman tekdüze bir diyet programı hazırladığını görmedim.
Buse Hanım çok pozitif bir diyetisyen. Kendisi çok güzel yönlendirip, motive edici. Verdiği listeler hem sağlığı bozmadan hem de fit kalmaya yönlendiriyor. Bu sayede beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebiliyorsunuz. Fit kalma nedenim Buse Hanım'dır. Ben çok memnunum. Online diyet almama rağmen yüz yüze görüştüğüm diyetisyen kadar verim alabiliyorum. Kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağlıyorum. 4. seansımız bitti. Listelere tamamen uymama rağmen 3 kilo 500 gram yağdan verdim. Kendisi çok başarılı.
g.....
Buse Hanım'dan gayet son derece memnunum. Kendisi gayet yetkin, verdiği listeler ihtiyaca uygun, gayet güler yüzlü birisi. Herhangi bir sıkıntı yok. Kilo vermek amacıyla 3 seans görüşme sağladım ve devam edeceğim. Diyet listelerimi uygularken hiç zorluk yaşamadım, benim için hazırlandı.
d.....
Buse hanım eşliğinde sdm diyeti yapıyorum, 1
ay 10 günde 12.7 kg verdim, kendisi çok sevecen ve yakından ilgili.. daha verecek kilomuz çok :)
b....ş
Buse hanıma arkadaşım yönlendirdi beni, sporcu beslenmesi için gittim kendisine ve yağ kaybedip kastan kazanmak istiyordum ve bunu başardık, kendisine iyi ki gitmişim diyorum, sporcu olarak gönülden tavsiyedir
g....y
Arkadaşım sayesinde Buse hanımla tanıştım ve 25 gündür beraber kalibre diyetinde ilerliyorum. Asla diyet yapamayan biriyim fakat herşey o kadar güzel ilerledi ki 6 kg verdim asla aç kalma yok ürünler mükemmel ( kaçamak yapsam da :) ) buse hanımın güler yüzlü olması beni cok motive etti ilgili alakalı olması cok cok süper iyiki tanıdım tekrar kilo alsam yine siz. Ama kilo almayayım :)
s...
Buse Hanım'la hayatımın çok zor bir döneminde tanıştım. Kilo verme umudum hiç yoktu ve sürekli eski günlerin özlemi içindeydim ama bu özlemden öteye gitmiyordu, denemediğim online diyet, detox, zayıflama kürü kalmamıştı fakat hiç birinden sonuç alamamak beni gittikçe daha karamsar biri yapmıştı. 110 kiloyu görünce doğum günümün hemen akabinde kardeşimin vesilesiyle Buse Hanım'la tanıştım. Yeni yaşımın bana getirdiği en güzel şey oldu. Bu diyet serüvenim de diğerleri gibi hüsranla sonuçlanır mı diye düşünürken Buse hocamın o güzel enerjisi danışana verdiği güven, ilgisi alakası ve deneyimli listeleriyle kalibre ürünleri diyeti yaparak 3 aylık bir sürede yağdan kilo vererek tartıda 89 kiloyu gördüm. Iyi ki sizinle tanışmışım Buse Hanım.
di...
Buse Hanım'ı ilk 2019'da keşfettim çok fazla diyetisyen geçmişim vardı memnun kalmamıştım.Hiç memnun değildim. Bu son diyip başladım 5 senedir zaman zaman bunalıp bırakmama rağmen kendisi hep aynı özveriyle motivasyonla beni tekrar başlattı. Seanslar çok eğlenceli geçiyor hiç sıkılıp bunalmıyorsunuz çünkü mükemmel güler yüzlü neşeli espirili bir diyetisyenle süreci ilerletiyorsunuz. Durduğunuz anda bile yapabileceğiniz gücü sizde yaratıp benimsetiyor emin olarak başlayabilirsiniz.
Geçmişte birçok diyetisyen tecrübesi yaşayıp,kilo verebilsem de hızla geri alma eğilimindeyken ve artık zayıflatabileceğim dair umudumu tamamen kaybetmişken işyerinden bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisiyle tanıştım.Her randevuda ayırdığı vakit,güleryüzü ve aşırı yüksek enerjisi,her şeyi detaylı ve anlaşılabilir şekilde tane tane anlatışı,tökezlediğim zamanlarda bile destekleyici tutumu ile sadece kilomu değil hayata bakışımı değiştirdi özgüvenimi tazeledi.3ay gibi bir sürede 80’e dayanan kilomdan çoğunluğu yağdan gitmek üzere 59’ları gördüm üstelik açlık hissetmeden ve vücut değerlerim düşmeden.Buse Hanım sadece kilomu değil tüm yaşantımı değiştirdi.Şu an çevremde kilo sorunu olan herkese tavsiye ediyorum kendisini,umudunu kaybetmiş,benim gibi kilolarının üstüne yapıştığını düşünen her insanın tanıması gereken müthiş bir insan.
u...
Buse Hanım'a sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. çok memnunum hayatımdaki en büyük destekçilerimden birisi ilgisi alakası hiç bir zaman kesilmeden ilk gün ki özenle desteğini hiç bir zaman bırakmadı. İyi ki tanımışım onun sayesinde kilo verdikçe bende mutlu oluyorum. Tavsiye ederim.
Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Akkoyunoğlu Köseman, Diyetisyen. Size Buse Akkoyunoğlu Köseman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Buse Akkoyunoğlu Köseman adresi nerede?Buse Akkoyunoğlu Köseman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Match Office/Hacı Halil Mahallesi, 1207 Sokak No:1A/11 Kat:4 Daire:37 ve 43 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Akkoyunoğlu Köseman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Akkoyunoğlu Köseman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Akkoyunoğlu Köseman hangi dilleri konuşuyor?Buse Akkoyunoğlu Köseman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Akkoyunoğlu Köseman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Akkoyunoğlu Köseman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Akkoyunoğlu Köseman hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Buse Akkoyunoğlu Köseman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler