Psk. Buse Çam Zorba

İstanbul 1 adres

Psk. Buse Çam
İstanbul, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Psikoloji ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik çift anadal programını “Yüksek Onur” derecesiyle Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde tamamladım. Lisans eğitimime devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okulda gönüllü olarak görev aldım. Klinik stajımı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptım. Yaptığım bu staj sayesinde lisans eğitimim boyunca edindiğim teorik bilgileri pekiştirebilme ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde DSM 5 tanı kriterlerine uyan kişileri yakından gözlemleyebilme fırsatlarını yakaladım. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde tam burslu olarak kabul aldığım Tezli Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı “Dijital Ebeveynlik Farkındalığı” konulu tez çalışmamla tamamlamış bulunmaktayım. Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından gerçekleştirilen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini DATEM’den almış olup seanslarımda bu ekol ile çalışmaktayım. Danışanlarıma online ve yüz yüze hizmet vermekteyim.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Buse Çam Zorba adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle