Katıldığı Eğitim/Seminer/Konferanslar:
DIR 101: An Introduction to DIR®️ and DIRFloortime®️
Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi (TEDİL)
TÜRKÇE OKUL ÇAĞI DİL GELİŞİM TESTİ (TODİL)
Introduction to PROMPT
Okul Öncesi Çocuklarda Kekemelik Terapisi
Ergen ve Yetişkin Kekemeliğinde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım ve Exposure
Kekemeler Derneği 5. Türkiye Konferansı
Kekemelik Atölyesi: Zorbalık ve Kekemelik Desteği
Oyun Terapisi Eğitimi
İşitme Kayıplı Çocuklarda, Erken Bebeklikten Okul Çağına, İşitsel Rehabilitasyon
Duyusal Süreçler ve Alandaki Profesyoneller İçin Müdahale Yöntemleri
I. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
II. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
Otizm Spektrum Bozukluğu Tanılı Bireylerde Davranış Problemlerini Yönetme
Isparta Otizm Kongresi
DoctorVox Ses Terapisi Programı
Otizmli Çocuklarda Ergoterapi Perspektifiyle İletişim ve Etkileşim Becerilerini Destekleme
Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji ve Sanal Gerçeklik Kullanımı
İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı
Diksiyon Eğitimi
İşaret Dili Eğitimi
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bul. Perlavista Residence A Blok, Kat:3 D:12, Beylikdüzü, İstanbul
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Danışmanlık +25 daha fazla
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bul. Perlavista Residence A Blok, Kat:3 D:12, İstanbul
Praksis Akademi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
İstanbul
Ben kendisinden çok memnun kaldım. 6 yaşındaki oğlum öncesinde sadece baba, anne kelimelerini söylerdi şimdi farklı kelimeler söylüyor konuşuyordu. Oğlum 6 yaşında. Buse hanım çok sıcak birisi başka öğretmenlere giderken ağlardı aça buse hanımın yanında oğlum çok mutlu gidiyordu ilgisi çok güzel. Sakin konuşuyor sakin anlatıyor.
Buse hanımdan memnun kaldık. Benim çocuğum küçük 5 yaşında ve down sendromlu 1-2 ay devam edebildik Buse hanımla. görüştüğümüz süre zarfında kelimler çıkarma anlamında güzel sonuçlar aldık. Buse hanımın bizlere yönlendirmeleri oluyordu biz çok beğeniyorduk kendisini çocuğumuzla iletişimi güzeldi.
d.....
Buse hanım çok iyi kızımız için görüştük 1 sene götürdüm kızımı kızıma baya iyi geldi. Kızım kelimeleri tekrar etmiyordu az kelimesi vardı buse hanımla çalıştıktan sonra kelimeleri çoğaldı her şeyi söylemeye başladı yavaş yavaş açılmıştı. Buse hanımdan baya şeyler öğrendi. Derslerle bizi yönlendirdiydi çok iyi geldi kızıma.
Buse hanımla 2 ay kadar çalıştım ama memnun kaldık. Alışmışta olduk oğluma güzel faydaları oldu. Oğlum harfleri çıkaramıyordu. A,i,e harflerini çıkaramıyordu oğlum harfleri çıkarmaya başladı. Çok tatlı biri gayet sıcakkanlı.
l.....
Bende gittiğim kurumdaki velilerden olumlu geri dönüş alınca geldim kızım baya ilerledi. Sağlıklı seanslar oluyor çocukla iletişimi çocuğa verdiği alıcı dil aşırı derece iyi. Kızımın çıkaramadığı harf sayısı çok fazlaydı bu süre zarfında az indirdi seanslarda başarılı bir danışman. Kurumdan ayrıldı ama tekrar seanslarına katılmayı düşünüyoruz.
se...u
Kızım konuşmadığı için Buse hanıma gittik. ilk derste değerlendirme yaptı bana sorular sorup kızımla oyun oynadı. Çok ilgiliydi kızım hemen ona alıştı ve çok sevdi. Her hafta yeni kelimeler söylemeye başladı çok memnunuz Buse hanımdan. Her ders sonrası uzun uzun bilgilendiriyor bizi. Çok ilgili ve alanında iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Buse hanımı gelecek herkese tavsiye ediyorum.
ha...k
Oğlum 7 yaşında konuşmasında problemler yaşıyordu. Buse hanimdan online ders aldık şuan da 2 sesimiz düzeldi. Çok ilgili ve güler yüzlü biri her sorumuzu cevapladı. Emekleri için oğlum ve kendi adıma teşekkür ediyorum.
ka...
Buse Hanım’a internet üzerinden ulaştım. Ses teli nodülü ve kısıklığı nedeniyle bir süredir sıkıntı çekiyordum. Buse Hanımla online olarak 6 hafta süren ses terapisi sonucunda nodülüm geçti ve ses kısıklığım düzeldi. Buse hanıma kocaman teşekkürlerimi yolluyorum buradan. Herkese tavsiye ederim.
Buse Hanım'a gittiğim rehabilitasyon merkezinde ulaştım. Kızımın dil konuşma bozukluğu ve geciktiği için görüştük memnun kaldık kızıma faydası oldu. 4 ay falan eğitim aldık haftada bir seans şeklinde, kızımda ilerleme gözlemledim hem artikülasyon hem kelime haznesi ilerlemesi oldu. Kızım hocalarını seçen biri ama Buse Hanım'la severek görüştü o açıdan avantajı oldu. Buse Hanım'ın çocuklarla iletişimi başarılı, sevecen nasıl iletişim kurabileceğini bilen birisi. Şu an devam edemiyoruz görüşmelerimize sağlık problemleri olmasaydı devam ederdik.
d.....
Buse Hanım gittiğim bir kuruma gelmişti orada gördüm kendisini. Down sendromlu kızım var onun için görüşme sağladık ayda 4 defa görüşüyoruz. Çocuğumun konuşmasında kelime cümle çıkarmasında ilerleme oldu çıkaramadığı sesleri çıkarıyor. Buse Hanım'ın en beğendiğim özelliği çocuğumla ilgisi alakası kendisi tatlı dilli. Bir senedir görüşüyoruz kendisiyle memnunuz saatine göre almış olduğumuz destek yeterli keşke daha fazla görüşebilsek.
Buse Devseren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Devseren, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Buse Devseren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Buse Devseren adresi nerede?Buse Devseren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bul. Perlavista Residence A Blok, Kat:3 D:12 İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Devseren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Devseren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buse Devseren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Devseren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Buse Devseren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Devseren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Devseren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buse Devseren hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Buse Devseren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri