-Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Balıklı Rum Hastanesi, Fransız Lape Hastanesi ve Moodist Hastanesinde klinik stajlarını tamamlamıştır.
İrlanda/Dublinde dil eğitimi ve master için eğitim almıştır.
-Yurtdışında yaşadığı süreçte Sanat Terapisi (art therapy) eğitimi almıştır. Ayrıca İrlanda'da hastanede klinik ortamda bağımlılık alanında alkol,madde ve sigara bağımlılığıyla ilgili çalışmalara katkıda bulunmuştur.
-Geriatri servisinde demans ve deliryum hastalarıyla çalışarak tecrübe edinmiştir.
-Ireland Childhood School'da Ebeveyn Danışmanı olarak, ebeveyn ve çocuklarla çalışma fırsatı yakalamıştır.
-İrlanda Tirinity College da birçok alanda Psikoloji Eğitim ve Seminerlere katılma fırsatı yakalamıştır.
- Türkiye'ye döndükten sonra Hakan Türkçapar'dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almış, Bilişsel Davranışçı Terapi,Şema Terapi ve Dinamik Psikoterapi ekollerinde süpervizyonlarını tamamlamıştır.Ayrıca terapist olma koşulu olarak da kendi psikoterapi sürecinden geçmiştir.
-Kurucusu olduğu Etiler Frame Psikoloji' de klinik psikolog olarak danışan görmektedir.Çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Çeşitli firmalarla marka işbirlikleri yapmakta, kurumsal firmalarla çalışmalarını sürdürmektedir.
Katıldığı Eğitimler
Anne-Baba-Çocuk İlişkisinde Sorun Çözme ve Aile İçi İletişim - Feriha Dildar.
Evlilik Dansı - Prof. Dr Mehmet Zihni Sungur.
21. Yüzyılda Ebeveyn Olmak - Prof Dr. Binnur Yeşilyaprak.
Çocuklarla Çatışmak mı, Uzlaşmak mı? - Doğan Cüceloğlu.
Öğrencilerin İstenmeyen Davranışlarını Yönetme - Dr. Oktay Aydın.
Zor Velilerle İletişim - Dr. Oktay Aydın.
Beyin ve Çocuk Gelişimi - Prof. Dr. Yankı Yazgan.
Şema Terapi Temel Teknikler I - II - Psikiyatrist Dr. Alp Karaosmanoğlu.
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi - Hakan Türkçapar.
Masterson Yaklaşımı Kişilik Bozukluklarının Psikanalitik Psikoterapisi Eğitimi- Meral Aydın.
Çocuğun Ruhsal Dünyasının Projektif Testlerle Değerlendirilmesi Eğitimi - Dr. Neslihan Zabcı.
Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi Eğitimi - Funda Akkapulu Aydın.
Çocuklarla Bilişsel Davranış Terapisi Eğitimi - Doç. Dr. Nur Serap Özer.
Psikolojik Danışma ve Eğitimlerde Terapötik Kartların Eğitimi - Dr. Nevin Dölek.
Aile Dizimi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Koçluğu
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Grup Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Klinik Psikolog Buse Nur Kara
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Psikanalitik Psikoterapi
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Frame Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Şema Terapi
m....k
Yurtdışından online seans alıyorum Sevgili Buse Hanımdan. Psikoterapist olarak tüm kriterlerimi karşılıyor. Bir uzman bulmanın bu kadar zor olduğu bu zamanda kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Uzun bir zamandır çalışıyoruz kendisiyle ve devam ediyoruz. Sürecim çok güzel ve rahatsızlıklarımla başa çıkabiliyorum.
ü....k
Ailesel sıkıntılardan dolayı başvurduk. Çift terapisi için birlikte gidiyoruz. 1 senedir birlikteyiz. Seanslara devam edeceğiz. Birlikte farkındalıklarımız arttı. Kendisinden çok memnunuz.
y....e
Kaygılarım için tavsiye üzerine başvurdum. 8 ay birlikte çalıştık. Olumlu sonuçlar aldım. Kaygılarım azaldı. Ciddi değişimler oldu ve baya yol kat ettik. Duygularıma karşılık verebilen bir uzman. Üzüldüğüm zaman kendisi de üzülüyor. Yardım etmek için elinden geleni yapıyor. Empati yeteneğine sahip. Sürecim bitti. Çok memnun kaldım kendisinden.
ş....)
Ergenlik dönemindeki oğlum için başvurduk. 1 yıldır beraberiz. Seanslardan verim alıyoruz. İletişimi çok yüksek, işini severek yapıyor. Güzel tespitleri var. İyi bir şekilde ilerlediklerini düşünüyorum. Genel olarak memnunuz. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Oğlum seanslara severek gidiyor.
z.....
Buse hanıma önce bireysel terapi için başvurmuştum katkıları baya oldu yakın zamanda çift terapisti için başvurdum güvenerek kendimi rahatlamış hissederek ayrılıyorum seanslarımız devam etmektedir .
h ...k
Buse hanımdan çok memnunum, aldatıldım bu süreci atlatmamda çok yardımcı oldu bana çok iyi geldi iyiki yollarımız kesişti.
o ...h
Buse Hanım a ilişki problemimden dolayı gittim. Cok zor bir süreçteydim bana dünyanın en büyük eziyetlerini çektiren kişiyi her defasında affediyor 1 gün geçmeden kendimi yine aynı yerde buluyordum artık yemek yiyemiyor vücudumdaki ağrılarla baş edemiyordum cok yipranmistim 2 yıldır çalışıyoruz buse hanımla ben yeniden doğdum diyebilirim terapi gerçekten uzun soluklu bir yolculuk bunu çok daha iyi anladım kişi biriktiriyor öğreniyor yavaş yavaş işleme alıyor her şeyi... şuan hayatım bambaşka terapiye de hala devam ediyorum edeceğim de iyiki sizinle kesişmiş yollarımız...
t ...s
Buse Hanım a çift terapisi için gidiyoruz uzun zamandır suana kadar gittiğim tüm psikologlar bir yana buse hanım bir yana samimiyeti içtenliği duygularımı anladığını hissettiren güven veren tarafları hepsi benim için çok kıymetli problemimiz eşimin çocuklarım olduktan sonra beni ikinci planda tutuşu her şeyi çocuklar için yapması bana hiç iyi davranmaması ben de beni aldattığından şüphelenip kısıtlamalara başlamamdı evimiz çok huzursuzdu çocuklar artık bizimle iletişim kurmak bile istemiyordu boşanmanın eşiğine gelmiştik yönlendirmeleri o kadar bizi kendimize getirdi ki yaklaşık 2 yıldır görüşüyoruz artık ayda 1 seans şeklinde ilerliyoruz her şey için minnettarız iyiki sizinle yolumuz kesişmiş buse hanım bize bu yolda ışık oldunuz...
h ...y
Dr takvimi aracılığı ile ulastık kendisi meslektaşım sayılır bende terapi eğitimi almış bir psikiyatristim. Buse Hanım a 17 yaşındakı kızımı götürdüm kızım kendisi seçti buse hanım ı bizde onu reddetmedik... kızımın sınav stresi ve beden algısı gibi yaşadığı sorunlar için gittik 12 seansa bugub gittik kızımız da muthis degisimler var terapi gerçekten çok işlevsel bir durum, yavaş yavaş ama etkili bir şeyler oluşuyor. Buse Hanım a da teşekkürlerimi iletmek istedim, başarılarınızın devamını dilerim...
e ...y
Buse Hanım hayattan zevk alamadığım için gittim. Yeni doğum yaptım çocuğa bakmak cok zor geliyor sürekli uyumak yatmak istiyordum eşimi görmek istemiyordum her şeyden çok sıkıldım kimsenin olmadığı bir yerde yalnız kalma isteğim çok fazlaydı... artık sevdiğim hiçbir şey keyif vermiyordu yetersizlik başarısızlık hissi çok üst seviyedeydi hayatım çok kalabalık bir yandan da çok yalnızdım... 10. Seansıma bugun gittim seanslara bile zorla gidiyordum taa ki kendimle ilgili başla şeyler keşfedene kadar bu sorumluluğu ve başarısız olmaktan korktuğumu keşfedene kadar... tabii ki daha yolun çok başındayız fakat ben kahvaltı yapmak için yataktan kalktığım için bile mutluluktan gözlerim doluyor hayata tekrar bir yerden tutunmak bebeğime banyo yaptırabilmek bunlar bir mucize... ne kadar minnettarım sözcükler yetersiz kalır sanki karşımda benim üzüntümü derinden hisseden biri var acımı anlayan duygularımı hisseden biri bu his bambaşka... iyiki sizi seçmişim her zaman hayatımda olmanızı diliyorum
Buse Nur Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Nur Kara, Psikoloji. Size Buse Nur Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi.
Buse Nur Kara adresi nerede?Buse Nur Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Mah. Tören Sok. No:15 Uğur Apt kat 1 D:5 Etiler Beşiktaş
- Etiler, Beşiktaş/İstanbul, Türkiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Nur Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Nur Kara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Nur Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Nur Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Buse Nur Kara hangi dilleri konuşuyor?Buse Nur Kara ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Nur Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Nur Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Nur Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Buse Nur Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.