Uzm. Kl. Psk. Buse Nur Küçük

Psikoloji

Samsun 1 adres

Kılıçdede Mah. İstiklal Cad. No:175 /11 K:6, İlkadım, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Uzman Klinik Psikolog / Buse Nur Küçük
Samsun'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamladı. Üniversite ve yüksek lisans eğitimi sürecinde çeşitli seminer, sempozyum, kongre ve eğitimlere katıldı.
Samsun'da bir çok dernek ve projede görev almaktadır.
Çocuk- Ergen- Yetişkin psikolojisi üzerine çalışmaları devam etmektedir.
Evlilik- Aile- Çift Terapisi
Kent E.G.Y Testi
Catell Testi
Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi
Beier Cümle Tamamlama Testi
Uzman Klinik Psikolog Buse Nur küçük test eğitimlerini tamamlamış olup, ofisinde uygulamaktadır.
Etkili İletişim, Beden Dili, Diksiyon, Çocuk Resimlerinin Psikolojik Açıdan Yorumlanması, Pozitif Bilişsel Davranışçı Terapi, Pozitif Psikolojide Farkındalık Müdahaleleri, Bilinçli Farkındalık (Mindfulness) eğitimlerine katılmıştır.

Konum: Motto Psikoloji Ve Oyun Atolyesi Normal Randevu

Çözüm odaklı olması ve bizlerin görüşlerini alarak ilerlemesi, samimiyeti güler yüzü, sevrek işini yapması geri dönüş sağlıyor. Vakit anlamında gözü saatte değil ,çocukların ruh hallerine odaklı.4.kez katılıyorum başlattığı gruba ,emek veriyor gerçekten kriz anlarında bizzat kendisi ilgileniyor adeta anne gibi.

Buse Hanım'dan çok memnun kaldık.Çocukta baya ilerlemeler oldu.Kardeş kıskançlığı vardı, onları aştık.Şuan çok iyi anlaşabiliyorlar.İletişim bozukluğumuz vardı, onu da atlattık.Şuan bir sorunumuz yok.Buse Hanım anlayışla karşılıyor, bizim yaptığımız yanlışları düzelterek yönlendirdi.Bazı kitap ve oyun önerileri oldu.Ne zaman arasam ulaştım kendisine.Desteği bizim için yeterli oldu.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim Buse Hanım'ı.

Buse Hanım çok kibar, yardımcı olan ve çok sevecen bir psikolog.Hem eşim için hem çocuğum için bana çok yardımcı oldu.Hala da devam ediyorum görüşmeye.Ben sürekli eşimi evden göndermeye çalışıyordum:Evde kalmasını istemiyordum.Ama bu durum değişti, artık eve gelmesini istiyorum.Çocuğuma karşı da konuşurken artık daha dikkatli davranıyorum.Buse Hanım ile görüşmek bana çok fayda sağladı, kendisiyle görüşmeye devam edeceğim.

K

Ben çocuğumu oyun atölyesine götürmüştüm, verdiği bilgilerle ve yaptığı yorumlarla çok memnun kaldım.2 ay kadar gittik.Çocuğumuz eğlendi, arkadaş edindi.Biz gerçekten ilgisinden çok fazlasıyla memnun kaldık.Çok teşekkür ediyorum kendisine.1.5 yaş itibariyle başladık.Çocukta daha fazla konuşma eğilimini gördüm, yaptığımız etkinliklerinde de ilerleme oldu.Orada elinin kirlenmesine tahammül edemediğini gördüm,orada bunu anladık.Çok iyi oldu, onun üzerine gitmeye çalışıyoruz şuan.Buse Hanım'ın raporlamalarıyla yorumları çok iyi oldu bizim için.

Buse Hanım çok ilgili bir psikolog.Biz 3 aydır oyun atölyesine gidiyoruz, hem oğluma müthiş destek hem de bana destek oldu.Başka bir kuruma gidiyoruz.Aynı zamanda oyun atölyesine devam ediyoruz.Oyun atölyesine gitmediğim zamanlarda Buse Hanım arayıp durumu soruyor ve ek kaynak öneriyor.Çocuğumuz daha sosyal oldu, biraz daha içine kapanıktı.Daha insanların içine karışır oldu.Pandemi nedeniyle dışarı çıkaramıyordum ama oyun atölyesine katılınca daha çok sosyalleşti.Buse Hanım çok merhametli, çok güleryüzlü,çok özverili ve ince bir insan.

R

Çocuğumun gelişimine destek olması adına gittim.2.5 yaşında çocuğum.Birlikte oyun atölyesine katılıyorum.Bir sorunu var mı diye gözlemliyor, yoksa gelişimini takip ediyor ve destek oluyor.Çocukla iletişimi harika. Oğlum yeni yeni konuşmaya başladı.Kapıdan girince öğretmenim demeye çalışıyor. 5-6 kişilik bir grup var ve bireysel olarak ilglileniyor.Çocuklarımızın gelişimindeki ebeveyn eksikliklerini tamamlıyor.Çocuğum böceklerden korkuyordu, artık bu korkumuzu yendik.

2 aydır oğlum için danışanıyım, oyun terapisi ve oyun atölyesi için gidiyorum.Faydasını çok gördüm.Oğlum konuşmaya, paylaşmaya ve sosyal aktivitelere başladı.Devam etmeyi de düşünüyorum.Çocukla iletişimi kendi evladıymış gibi ilgileniyor. Açıklayıcı bir yaklaşımı var.Çocukların kalbine dokunan ve onları anlayan bir insan .Kendi yakınıymış gibi içten ve candan davranıyor.Bu işi çok severek yapıyor.

Konum: Motto Psikoloji Ve Oyun Atolyesi Aile Terapisi

Buse hanımın içten yaklaşımı, tespitleri, yönlendirmeleri gerçekten çok iyi. Bana kısa zamanda çok güzel enerji verdi. Size iş olarak bakmıyor, gerçekten size yardım etmek istiyor, bunu hissettiriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Motto Psikoloji Ve Oyun Atolyesi Bilişsel Davranışçı Terapi

Bu kadar ilgili olduğunuz için size minnettarım. Her açıdan zor zamanlar yaşadığım bu süreçte beni anlayarak yolumu bulmama yardımcı oldunuz. Umarım emeklerinizin karşılığını hayatınızın her anında alırsınız.

Konum: Motto Psikoloji Ve Oyun Atolyesi Psikoloji Randevusu

Oğlum için oyun atölyesine gidiyoruz ilk iki haftada çok büyük faydasını gördüm ki oğlum konuşmaya başladı uyum sağladı. Bu öncelikle buse hanimin bize olan davranışları candan içten samimiyeti en önemlisi çocukların kalbine dokunan benimseyen mükemmel biri. İyiki tanımisiz iyiki buse hanımla yolumuzu devam ettiriyoruz. bundan sonrada boyle devam edecek. Verdiği emeğine saygılar sunarım.