Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Görüşler içerisinde ara
n...
5 yaşındaki oğlum kelimeleri çıkaramıyordu, farklı şekilde telaffuz ediyordu. Kapıya "papı" gibi. Bu yüzden seans almasını istedim. Buse Hanım'a başvurduk. Aldığımız seans doğrultusunda oğlum kelimeleri doğru çıkarmaya başladı. Buse ablamız oyunlar eşliğinde, sıkmadan ders işledi. Güler yüzlü bir ablamız, zaten işini gerçekten severek yapıyor. Biz memnun kaldık, çevreme tabii ki tavsiye ediyorum. Çocukların seveceği bir oyun ablası.
c...
Buse Hanım'a ortak arkadaş vasıtasıyla ulaştım. Ses problemi yaşıyordum, sesim sürekli kısılıyordu, kronik bir boğaz ağrısı çekiyordum. Kendisi değerlendirme yaptı ve sonrasında terapi planı oluşturdu. 2 seans sonrasında bile iyileşmemi hissettim. Şu anda hiçbir sorun yaşamıyorum, problemlerim tamamıyla geçti. Kendisi çok güler yüzlü ve cana yakın birisi, terapi süreci boyunca kendimi hep çok rahat hissettim. Kendisinden, verdiği ilgiden ve samimiyetinden çok memnun kaldım, herkese öneririm.
g...
Uzmanımıza bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kızımın söyleyemediği bazı harfler vardı, onun için kendisiyle iletişime geçtim. 6 yaşındaki kızım şu ana kadar çıkaramadığı k harfini, daha ilk seansta Buse Hanım'ın desteğiyle söyledi ve süreç o kadar hızlı ilerledi ki, her seansta başarıya daha da ulaştık. Kendisi o kadar naif bir bayan ki, bizi asla oyalamadı, olması gerekeni zamanında yaptı. Ben çok memnunum, kızımda o kadar seviniyor ki Buse Hanım'ı. Gerçekten çocuk dilinden çok iyi anlayan birisi, gözüm kapalı herkese tavsiye edebileceğim tek kişi. Kendisi iyi ki tanıdık.
t...
Dil ve konuşma terapisti Buse Hanım ile karşılaşmamız çevre yoluyla gerçekleşti. 3 yaşındaki oğlumun dil gelişimi ve harfleri öğrenme süreci hakkında değerlendirme ve bilgi almak amacıyla ulaşmıştım. Oğluma son derece sevecen ve ilgili bir tavırla yaklaşarak utangaçlığını kısa sürede kırmayı başardı. Beni ve eşimi oğlumun dil gelişim süreci hakkında bilgilendirerek tavsiyelerde bulundu. Verdiği bilgilerle uyguladığım stratejilerle birlikte şimdi oğlum bıcır bıcır konuşuyor. Çocuklarla nasıl anlaşılacağını çok iyi bilen bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Buse Nur Sipahi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Nur Sipahi, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Buse Nur Sipahi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Buse Nur Sipahi adresi nerede?Buse Nur Sipahi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle, 4778 Sk. No:31A Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Nur Sipahi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Nur Sipahi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Nur Sipahi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Nur Sipahi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Nur Sipahi hangi dilleri konuşuyor?Buse Nur Sipahi ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Nur Sipahi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Nur Sipahi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Nur Sipahi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Buse Nur Sipahi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Nur Sipahi hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Nur Sipahi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.