Uzmanlık Alanı ve Eğitim Bilgisi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince klinik ve eğitim psikolojisi alanlarında çeşitli çalışmalar yürüttüm. Bu süreçte, sahada deneyim kazanmak amacıyla Bursa Nev Anadolu Hastanesi’nde stajyer psikolog olarak görev aldım. Şu anda İstanbul Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Eğitim sürecimde psikanalitik ve dinamik yaklaşımlar üzerine yoğunlaşmakta; Prof. Dr. Doğan Şahin ile Dinamik Psikoterapi eğitimimi sürdürmekteyim. Yüksek lisans eğitimim sırasında İstanbul Psikomental Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde yüz yüze danışanlarla klinik çalışmalar yürüttüm. Ayrıca Psikolog Dr. Pınar Arslantürk eşliğinde yürüttüğüm süpervizyonlarımı tamamladım. Bu süpervizyon süreci hem yüz yüze hem online danışan görüşmelerini kapsamaktadır. Hâlihazırda çevrimiçi olarak bireysel psikoterapi hizmeti sunmaya devam ediyorum. Pikanalitik psikoterapi alanındaki kuramsal altyapımı güçlendirmek amacıyla, İstanbul Psikoterapi Okulu ve Giunti Psychometrics Turkey iş birliğinde yürütülen Psikodinamik Psikoterapi Eğitim programını başarıyla tamamladım. Bu program kapsamında Otto F. Kernberg gibi alanda öncü isimlerden eğitim alma fırsatı buldum.Ayrıca DATEM bünyesinde Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu tarafından verilen Bilimsel Kanıt Temelli Psikoterapiler Programı’nı (BiKTeP) başarıyla tamamlayarak, bilişsel ve davranışçı terapilerin klinik uygulamalarına dair yetkinlik kazandım.CETAD bünyesinde sunulan cinsel terapi eğitimine aktif olarak devam etmekteyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Psk. Buse Öksüz
Bağlanma ile ilgili uzun süredir zorlandığım noktalar vardı. Buse Hanım’la çalışmak, bu zorlukların kökenini anlamamı ve zamanla dönüştürmemi sağladı. Süreç benim için çok kıymetliydi.
K
kü...i
Seanaslarda asla acele ettirmeden, derinlemesine dinleyen ve doğru sorularla farkındalık yaratan bir psikolog. Eskiye göre Buse Hanım sayesinde konulara çok yönlü bakmamı sağladı.
su...n
Buse Hanıma başvurduğumda kendimi ifade etmekte zorlanıyordum. Psikanalitik yaklaşımı sayesinde sadece bugün ki sıkıntılarımı değil, geçmişimden gelen dinamiklerimde anlamamı sağladı. Buse Hanımın içten yaklaşımıyla kendimi çok daha iyi tanıyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Buse Öksüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Öksüz, Psikoloji. Size Buse Öksüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Yas Terapisi, Travma Terapisi, Psikanalitik Psikoterapi, Normal Randevu, Online Terapi.
Buse Öksüz adresi nerede?Buse Öksüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Öksüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Öksüz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Öksüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Öksüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Buse Öksüz hangi dilleri konuşuyor?Buse Öksüz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Öksüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Öksüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Öksüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Buse Öksüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Öksüz hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Öksüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.