Çocuk Gelişim Testi
Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim
Çocuk Gelişim Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
e....a
Merhaba kızımın tuvalet eğitimi için başvurmuştuk seanslar çok güzel ilerliyor kızımdaki gelişmeleri gördükçe bende mutlu oluyorum ayrıca güleryüzüyle ve konuşmasıyla kızımıda etkiliyor her şey için çok teşekkür ediyoruz..
Buse Özyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Özyurt, Psikoloji. Size Buse Özyurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim.
Buse Özyurt adresi nerede?Buse Özyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah No:85 Kayseri
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Özyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Özyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buse Özyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Özyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Özyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buse Özyurt hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Buse Özyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.