Şu anda IIPA (International Integrative Psychotherapy Association) tarafından akredite edilmiş 4 senelik İntegratif Psikoterapi uzmanlık eğitimine devam etmekte ve Uluslararası Sertifikalı İntegratif Psikoterapist olma yolunda çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aile Danışmanıdır. Çocuk, ergen ve yetişkinler ile bireysel danışmanlık ve aile danışmanlığı yapmaktadır. Görüşmelerinde danışanlarının ihtiyaçları doğrultusunda İntegratif Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Aile Danışmanlığı tekniklerini, çocuklarla çalışırken Oyun Terapisi ve Masal Terapisi tekniklerini kullanmaktadır. Bunun dışında yine danışanlarının ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yetişkin/ergen kişilik ve değerlendirme testlerini ve çocuk değerlendirme ve dikkat testlerini uygulamaktadır. Şu an aktif olarak İzmir'de yüz yüze görüşmelerini gerçekleştirmekte, ayrıca dileyen danışanlar için online görüşme sağlamaktadır.
Mansuroğlu, 286. Sk. No:26 J2 Blok Daire:9 Kat:2, İzmir
Psikowell
i̇...k
Buse hanımla tavsiye aracılığıyla tanıştık, kafamın karışık olduğu ve hayatımda problemlerin olduğu bir süreçti bazen yüz yüze bazen online görüşmeler yapıyoruz hala ben şehir dışında olduğum için. Birbirimizle olan iletişimiz çok akıcı ve rahatlatıcı kendimi rahatça ifade edebiliyorum. Konuşmaya başladığımızdan bu yana farklı sorunlar da yaşadım hepsini konuşmalarımızın olumlu etkisi ve kendimi daha iyi hissettmem daha iyi anlamam sonucunda çok daha iyi bir şekilde atlattım. Tanıştığımız için gerçekten çok mutluyum iyi ki yollarımızı kesişmiş, bu yolculukta kendisinden destek almak çok iyi hissettiriyor :)
b....b
Buse ile yaklaşık 1,5 yıldır devam eden bir terapi sürecimiz var.Kendimi anlamak, tanımak için çıktığım bu yolda bana muazzam bir yol arkadaşı oldu.Kendimi onun yanında çok rahat hissediyorum ve başladığım günden bu zamana çok fazla şey farketmeni sağladı ve bunu beni hiç zorlamadan yaptı:) İyi ki tanıştık ve karşılaştık çok başarılı bir psikolog ve birçok insana da iyi geleceğinden hiç şüphem yok. Başarıları daim olsun iyi ki var ..
Çok selamlar , sevgiler
d.....
Buse hanımla yollarımız hayatımın oldukça zor ve yoğun geçen bir sürecinde kesişti.Ağır travmalar yaşadıktan sonra tanıdım kendisini.Bu olumsuzlukların bana ve hayatıma yapışıp kaldığı düşüncesi taşıyorken,sadece birkaç seans sonra kendimde olumlu yönde büyük değişiklikler farketmeye başladım.Bu kadar hızlı ve kalıcı bir iyileşme süreci beklemiyordum.Fakat Buse hanımın tecrübesi,dikkati,naifliği,verdiği güvenve samimiyeti beni bambaşka bir noktaya getirdi.Kendisine çok şey borçluyum.Sorularıma her zaman özenle ve verilebilecek en doğru cevapları verdi,önemsiz gibi görünen detayları bile dikkatle dinledi.Üzerimde emeği çok fazla.İyi ki var ve iyi ki işini hakkıyla yapıyor
o.....
Buse hanım, benimle birlikte yürüttüğü terapi seansları boyunca büyük bir profesyonellik, anlayış ve empati gösterdi. Onunla çalışmak, duygusal zorluklarımı anlamama neden oldu ve bunlarla başa çıkmam konusunda büyük bir destek sağladı, kendimi sevmemi sağladı.
Psikoloğum, güvenli bir ortam yaratmak için çaba gösterdi ve duygularımı özgürce ifade etmemi sağladı. Dinlemesi ve doğru sorular sorması, benim kendimi daha iyi anlamama ve içsel potansiyelimi keşfetmeme yardımcı oldu.
Profesyonelliği ve bilgisi sayesinde, psikologum bana farklı stratejiler öğretti ve zorlu durumlarla başa çıkma becerilerimi geliştirmeme yardımcı oldu. Onunla kendimi anlaşılmış ve mutlu hissettiğim için, artık hayatımı daha iyi bir yönde ilerletmekten hiç çekinmiyorum.
Sonuç olarak, psikologum sayesinde duygusal iyileşme sürecimde büyük bir ilerleme kaydettim. Kendisine profesyonel yardımlarıyla yaşam kalitemi artırdığı için sonsuz minnettarım.
i.....
Geçirdiğim bir rahatsızlık sonrası buse hanımdan destek almaya başladım. Yanında kendimi çok rahat hissediyorum, her seansa mutlulukla gidiyorum ve yaşadıklarımı ona anlatmak için sabırsızlanıyorum. 3.5 ayda kendimde değişim ve farklılık görüyorum. Bana verdiği destekle kendimi iyi hissediyorum. Ayrica güler yüzlü, kibar, düşünceli. Rahatsizligimdan kaynaklı benim hassas noktalarıma da çok dikkat ediyor. Bu da benim için artı bir şey. İyi ki yolumuz kesismis.
h....s
Cok Yakinimin kaybi nedeniyle yasadigim ağır travma sonrasi gorusmelerimizin bana cok yararli oldugunu gordum bu sureci sayesinde daha kolay ve huzurlu geciriyorum çok profesyonel ve kaliteli bir hizmet almaktayım herkese öneriyorum
s....k
Buse hanıma bir arkadaşım sayesinde başladım. Farklı bir şehire taşındığım için ilk kez yalnız yaşadığım için çok zor süreçler geçirdim ve bazı anksiyetelerim de başlamıştı. Buse hanımla bu dönemde seanslara başladık online olarak ve söyledikleri çok samimi ve yapıcıydı kendimi toparlamama çok yardımda bulundu. Buse hanım sayesinde bu sürece alışmam kolay oldu ve anksiyetelerim kısa sürede azalmaya başladı. Herkese denemesini öneriyorum.
s...
Referansla ulaştım, arkadaşım iyi olduğunu söylemişti. Yaşadığım acı kayıp nedeniyle yumruk yemiş gibi bir his hissettim içimde acı dinmedi destek almak istedim yardımcı oldu süreçte gerçekten bunları yaşadığım zaman dünyanın sonu gibi yaşamın anlamsız olduğunu hissettiğim o dönemde, terapilerden sonra kendimi dünyanın parçası gibi gördüm mutlu hissetim. Ölüm gerçeğini kabullendim ve her an ulaşabildim kendisine çaresiz kötü hissettiğim zaman. Tavsiye ederim Buse Hanım'ı.
f.....
Kendisine bir uygulamadan ulaştım anksiyete özgüven problemi için 2-3 ay görüştük ara verdim şimdi tekrar görüşüyoruz. Seanslardan sonra bazen iyi hissediyorum bazen kötü açıkçası duygularım farklı oluyor değişiyor. Buse Hanım'a anlatınca yeniden gözden geçiriyorum kendimi. Benim için normalde problem gibi değil ama kendisi dikkatli not alıp inceliyor önemsizmiş gibi durmuyor anlattığım her şeyin üstünde duruyor özenli, geçiştirmiyor.
a....k
Buse Hanımla yollarımız 3 ay önce kesişti. Kendisi son derece ilgili ve sıcak yaklaştı. Amksiyetemi ilaç kullanmadan sadece konuşarak hafifletmeye başladık. Kendisi son derece empati kuran anlayışlı birisi. Yapmış olduğu yorumlar beni korkularım konusunda çok rahatlattı. Üstelik sadece bir dinleyici olmadı çoğu zaman hep o konuştu hatta benim söylemediklerimi söyletti. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum
Buse Şentürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Şentürk, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Buse Şentürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Buse Şentürk adresi nerede?Buse Şentürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu, 286. Sk. No:26 J2 Blok Daire:9 Kat:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Şentürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Şentürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buse Şentürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Şentürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Şentürk hangi dilleri konuşuyor?Buse Şentürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Şentürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Şentürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Şentürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buse Şentürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Buse Şentürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Şentürk hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Şentürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar