Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Evlilik Terapisi
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Eser Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Eser Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Uzmanlık alanlarım arasında bireysel danışmanlık, çift terapisi, ve online terapi bulunmaktadır. Her bireyin benzersiz olduğunu ve her danışanın kendine özgü ihtiyaçları olduğunu bilerek, kişiselleştirilmiş terapötik yaklaşımlar sunuyorum. Amacım, danışanlarımın içsel güçlerini keşfetmelerine ve yaşamlarındaki zorluklarla başa çıkabilmeleri için gerekli becerileri geliştirmelerine yardımcı olmaktır.
Danışmanlık sürecinde, empati, anlayış ve gizliliğe büyük önem veriyorum. Danışanlarımın güvenli ve destekleyici bir ortamda kendilerini ifade edebilmeleri için çalışıyorum. Onların duygusal ve zihinsel sağlıklarını iyileştirmek için en güncel ve etkili terapötik yöntemleri kullanıyorum.
Kariyerim boyunca, çeşitli yaş ve kültür gruplarından gelen insanlarla çalışma fırsatım oldu. Bu deneyimler, bana her bireyin hikayesinin ve ihtiyaçlarının farklı olduğunu öğretti. Bu farklılıkları anlayarak, her bir danışanın ihtiyaçlarına uygun, esnek ve etkili çözümler sunuyorum.
Psikolojik sağlığınızı iyileştirme yolculuğunuzda size rehberlik etmek için buradayım. Sizinle tanışmayı ve birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. Hayatınızda olumlu değişiklikler yaratmak için bir adım atmaya hazırsanız, ben de bu yolculukta size eşlik etmeye hazırım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Buse Torun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Buse Torun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Torun, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Buse Torun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Gessell Gelişim Testi, Bireysel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi.
Buse Torun adresi nerede?Buse Torun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil, Çeşme Cd. No: 38/4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Torun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Torun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buse Torun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Torun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Buse Torun hangi dilleri konuşuyor?Buse Torun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Torun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Torun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Torun ile iletişime geçmenizi öneririz.