Diyetisyen Randevusu
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
ö.....
30kg verdim Buse hanımın bilgisi çok yüksek kilo vermek önemli ama sağlıkla kilo nasıl verilir kilo verilirken sağlık nasıl geri gelir onu gösterdi ve sonuç Süper oldu. Diyet listeleri çok iyi hem doyurucu hem sağlıklı hem kilo verdirici . Morelimi hep yüksek tuttu. Buse hanım mesleğinde çok iyi pozitif enerjisiyle de bu süreçte çok iyi bir destek Hayatıma sağlıklı beslenmeyi getirdi giysilerim yakışıyor hayatıma sağlık geri getirilen öz güven ve neşe insan ne ister bir hayat geri getirdi . Buse hanımı tavsiye ediyorum. Buse hanımla sağlıklı kilo vermek çok eğlenceli ve disiplinli işinin ustası
Çok sıcakkanlı, doğru beslenmek için iyi bir yol arkadaşı İyi ki yollarımız kesişti. Başarılı bir süreç yürütüyoruz
m....s
Buse hanım ile tanıştığım için çok mutluyum çünküv yaşam enerjimi, beslenme kalitemi yenilememe yardımcı oldu. İyi kl
bü...z
Buse Hanım oldukça ilgili aklıma takılan en ufak şeyi soruyorum. Kilo verme sürecimde çokça tok kalarak kilo veriyorum.
m....ö
Buse hanımla sürecimizde gerek yaklaşımı gerekse sürece verdiği destek konusunda çok memnun olduğum bir dönem geçirdik. Yaklaşık 5 kg verdim ve bu süreçte bana her yönlü destek olarak problemlerimi tek tek çözdü . En önemlisi de 7/24 destek olması samimiyeti ve güleryüzlülüğü . Verdiği listeler hem kolay yapılabilir hem de ulaşılabilir ürünler oldu. Alternatif listeler ve çalışmalar ile beni hep destekledi
öz...i
Gluten hassasiyetime verilen listeler ile harika sonuçlar almaya devam edıyorum
h...
Uzmanıma İnternet aracılığıyla tanıştım, iyi ki tanışmışım. Tiroidim çalışmadığı için bir tedavi sürecimiz olduğu için başvurmuştum. Uzmanımla sürecimiz çok güzel ilerliyor, inşallah biraz daha yollarımız aynı olacak. Uzmanımın güzelce beni dinlemesi ve sorunuma odaklanarak sorduğum sorulara anında cevapları çok seviyorum. Çok güzel listeler oluşturarak güzel bir yola ilerliyoruz birlikte, iyi ki tanımışım Buse Hanım'ı. Çevreme tabii ki tavsiye ederim ve ediyorum da, doğru listeyle doğru adımlarla güzel bir süreç ilerleyebilirler. Sadece Buse Hocamı üzmeden, verdikleri listeye uyarak kaçamak yapmayarak ilerleyebilirler.
Uzun zamandır olamadığım kadar sağlıklı hissediyorum şişkinliğimin çoğu geçti ve Buse hanım sayesinde doğru adımlarla ilerlediğimizin farkındayım beslenme programlarına alışmam gerçekten çok kolay oldu düzenli olarak kilo verebiliyorum bu da motivasyonumu inanılmaz arttırıyor Buse hanıma gerçekten çok teşekkür ederim
d...
Arkadaşımın önerisiyle Buse Hanım ile tanıştık ve gerçekten iyi ki tanışmışız. Buse Hanım'ın enerjisi ve yaklaşımı çok güzel, diyet sürecimiz oldukça keyifli ilerliyor. Alanında uzman bir diyetisyen olarak her danışanının yaşam tarzına ve yeme alışkanlıklarına uygun bir beslenme planı hazırlıyor. Bu sayede ben de 12 kg kadar kilo verdim. Çevremdeki insanlar değişimimi görünce hangi diyetisyenle çalıştığımı merak ediyorlar ve ben de hemen doğru adrese yönlendiriyorum. Buse Hanım'a teşekkür etmek istedim. Onun rehberliğinde sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanarak kilo veriyorum ve aç kalmadan başarılı sonuçlar alıyorum.
s....b
Eşimle birlikte kendisinden kilo vermek üzerine destek almaya başladık, gayet memnunum, hala diyet sürecime devam ediyorum. Bu süreçte kendisinin güleryüzlü olması çok iyi, danışanını karşılaması çok güzel, listelere uyulduğu zaman da kilo verdiğimi hissediyorum, seans almaya başlayalı iki ayı geçti, eşimin seansları sonlandı, seans sürecinde 20 kg verdi, ben de şu ana kadar 15 -16 kg verdim. 10-15 gün sonra memlekete gideceğimden dolayı seansları bırakmayı düşünüyorum, daha sonra duruma göre tekrar devam edebilirim.
Buse Türker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Türker, Diyetisyen. Size Buse Türker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Buse Türker adresi nerede?Buse Türker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasımpaşa, Cami Sokak, Menemen/İzmir, Türkiye İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Türker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buse Türker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buse Türker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Türker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Türker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Türker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buse Türker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buse Türker hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Buse Türker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler