Özel muayenehane
Bahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Caddesi No 58 Daire 5 Bahçelievler, Bahçelievler, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet +1 daha fazla

Online Diyet

1998 yılında İstanbul' doğumluyum. 10 sene lisanslı olarak basketbol oynadım. Profesyonel sporcu kariyerimin yanı sıra lisans eğitimimi İstinye Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünde başarıyla tamamladım. Eğitim sürecimi MLP Care Grubu Hastaneleri Medical Park ve Liv Hospital, İSADEM Aile Sağlığı Merkezi ve çeşitli kliniklerde stajyer diyetisyen olarak tamamladım. 2020 yılında Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldum. 2021 yılında gıda üretimi yapan bir kurumda diyetisyen olarak uzun süre görev aldım ve aktif olarak Bakırköy'de Diyetisyen Buse Udum Sağlıklı Beslenme ve Danışmanlık Merkezi'nde online ve yüz yüze hizmet vermekteyim.

Röportaj

Z
Konum: Özel muayenehane Diyetisyen Randevusu

Buse hanımı sosyal medya vasıtasıyla buldum. İlk görüşte beni değiştirecegini anladım. Açıkçası benim için insan bakımı çok önemli kendini seven kendisi ile barışık olan insan ancak karşısındakine faydalı olabilirdi... Buse hanımla 14 aydır beraberiz insülin direncim ve bağırsak sorunlarım vardı hepsini hallettik ve hala üzerinde çalışıyoruz ;) yaklaşık 23 kilo verdim. Kimi hafta hiç veremedim aldım ama bunlar benim psikolojik durumumla ilgiliydi her zaman moral ve motivasyon sağladı. Ben çok zor kilo vere biriyken benim sıkılmayacagim ama bir okadarda otoriteye sadık tam kararında listeler ile iyiki Buse hanım diyorum ... Daha yazacak çok şey var daha verilecek 10 kilom var tüm okuyanlara sevgiler. Umarım Sizde iyiki Buse udum dersiniz

Dyt. Buse Udum

İyi ki varsınız değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Konum: Özel muayenehane Diyetisyen Randevusu

1.5 aylık diyet sürecimde çok güzel kilolar verdim, diyet listelerindeki çeşitlilik benim sıkılmamamı sağladı.Çok güler yüzlü bir diyetisyenim var :)

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Diyetten sıkılan bana tekrar diyeti sevdirdi Buse hanım canımız bu hafta ne istiyor yada özel bir program var mı vs. Benim duzenime göre bir düzen oluşturduk. En güzeli de cana yakınlığı samimiyeti. İki ay önceden yapmıştık ideal kiloya ulaştık şimdi de gebelik sürecinde sağlıklı kalmak için devam ediyoruz

Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

Diyet sürecinde Buse Hanım desteğini sürekli hissediyorsunuz. Görüşme esnasında veya sonrasında sorduğunuz sorulara anlayışla cevap veriyor. Sayesinde sağlıklı yaşamayı öğrendim ve hayatıma kattım.

Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

Buse Hanım ile 2 haftayı geride bıraktık, istikrarlı bir zayıflama sürecine girmeme çok destek oldu. Öngörüleri doğrultusunda beklediğimiz sonuçları alıyoruz. Diyet içeriklerini güzel ve alterternatifli hazırlaması çok yardımcı oldu. Sürdürülebilir bir süreç oluyor benim için.

Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

Buse Hanım ile 1 ayda 4 kilo verdim. Önümüzdeki hafta farkı çok daha fazla göreceğime inanıyorum :) tüm sorularım için hem yüz yüze hem whatsapp üzerinden çok samimi ve nazikçe cevaplar vererek diyet sürecimi daha da sevdirdi :) Andulasyon ve ems ile de sürecimizi destekleyerek incelmelerimi kolaylaştırmış olduk.

Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

Danışanlarının ihtiyaçlarına,isteklerine göre ve bol seçenekli listeler veriyor. Vejeteryan bir danışan olarak kan değerlerim vitaminlerim olması gereken seviyelere geldi. 2.5 ayda 11 kilo vermemi sağladı. Bununla birlikte 30 sene sonra nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim. Oldukça ilgili bir diyetisyen. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Y
Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

Buse hanımla yaklaşık 5 ay önce 10 yaşındaki oğlumun kilo problemi sebebi ile tanıştık.
Oğlum bu süreçte Buse hanımla beraber yaptıkları pazarlıklarla 8 kilo verdi.Onun dilinden konuşabilmesi benim için en önemlisiydi ve beraberce başardık.Oğlumla birlikte eşimde Buse hanımla beraber sürece dahil olup çok dikkat edemesede 7 kiloya yakın kilo kaybı yaşadı .
Ailecek kendisini çok seviyoruz
Herkese önerebileceğimiz diyetisyenimiz olarak yola devam ediyoruz

Konum: Dyt.Buse Udum Randevu

2 hafta önce kendisi ile tanıştım. Konusunda deneyimli ve güler yüzlü biri,diyet süreci inanılmaz iyi gidiyor(10 gün 3.7 kg kaybı) örneklemeleri ve her zaman ulaşabilir olması büyük avantaj.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Çevremden duyarak ulaştım, daha sağlıklı ve dengeli bir beslenme sekline geçme amacıyla başvurdum, sürecin uzun vadeli ve başarılı gittiğini düşünüyorum yaşamım daha sağlıklı hale geldi, çevreme tavsiye ederim.