Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterHizmetler
Fevzi Çakmak Mah. Cengiz Topel Cad. No:13 D:3 Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısı, Darıca, Kocaeli, Kocaeli
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Good Enough Zeka Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
GED Terapi Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
GED Terapi Merkezi
Karadeniz Teknik Üniversitesi,Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunuyum.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında hizmet vermekteyim,. Danışanlarımı kendi yerimde ve online olarak görmekteyim.
ze...
Busenaz Hanım'la arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Oğlum olumsuz davranışlarını kısa zamanda olumluya yöne çevirdi Busenaz Hanımla birlikte. Aynı zamanda bize rehber olması ailemiz için çok kıymetli. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tekrar çook teşekkür ederiz Busenaz Hanım
h....
Busenaz Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi işinde gerçekten çok iyi, uzman birisi. Sürekli görüştüğüm, iletişim halinde olduğum, 7/24 danışanlarıyla ilgilenen birisi. 6-7 seans çocuğum için görüşme sağladık. Çocuğumun biraz vurması, atması, zarar vermesi vardı seanslarımızdan sonra hepsinde gerileme oldu. Sosyal olarak daha uyumlu oldu bu konularda çok faydasını gördüm.
m....o
Busenaz hanım İlgisi alakası bilgisi ile bize çok yardımcı oldu sayesinde çocuğumuzla daha sağlıklı iletişim halindeyiz. Randevu belirtilen saate gerçekleştirildi. Çok memnun kaldık. Son seansımızıda gerçekleştireceğiz.
or...
Busenaz hocamdan çocuğumuzun tekil oyun oynama süreci hususunda yardım aliyoruz. Hali hazırda çok kısa süre olmasına rağmen çok hızlı, etkisini gorebilecegimiz şeyler gozlemliyoruz. Çocuğumuz ortak oyun oynama konusunda gelişim göstermekte. Busenaz hocamın verdiği tavsiyelere aile bireyleri olarak elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz ve olumlu sonuçlardan mutlu oluyoruz. Guleryuzune , ilgisine , enerjisine her türlü kefiliz...
c.....
Busenaz Hanım'la yaklaşık 6 seans görüşme sağladım. Seanslarım boyunca gayet iyi ilerledik. Günlük hayatımda etkilerini gördüm ve kaygımda azalma gördüm. Memnunum ve şu anda devam ediyorum. Busenaz Hanım kendisini geliştiren bir uzman. Kendisinin süpervizyon alması, eğtimlerine devam etmesi benim için bunlar önemli takip eden birisiyim. Busenaz Hanım kendisini geliştiren psikolojik danışman olduğu için sürecime devam ediyorum.
e....
Oğlumda hiperaktivite vardı Kendisi oğlumla çok ilgilendi. Kendisinden çok çok memnunum. Sorduğumuz her soruya eksiksiz cevap verdi. Ayrıca sabırla bizi dinledi. Anne baba olarak çok endişeli ve telaşlıyız kendisi her sorduğumuz soruya, her şeyin en ince ayrıntısına kadar sabırla dinledi cevap verdi o yüzden çok memnunuz ve sürecimize devam ediyoruz. Çocuğum 4 buçuk 5 yaşında anlamsız hareketleri vardı görüşmelerimizden sonra tamamen düzelme yoluna girdi. Farklı bir doktorla iş birliği içerisindeydik ilaç kullanmamız gerektiğini söyledi ama biz anne baba olarak ilaç kullanma taraftarı değildi. Buse Hanım ilaç kullanmamızın avantajlarını dezavantajlarını o kadar güzel anlattı ki diğer doktorumuz böyle yapmamıştı. Kendisine minnettarım. Aklımızda sorun kalmadan çok güzel ilerledik.
z....
Buse Hocayı mesleğinde başarılı buluyorum. Ben memnun kaldım. Kendisine dair düşüncelerim çok iyi olumlu. Buse Hocanın mesleğine olumlu bir şekilde devam ettireceğine inanıyorum. Kendisine çocuğum için arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. Kısa bir zaman hizmet aldık ve sonrasında bu şekilde devam ettik. Oyun terapisi aldık, terapiden sonra çocuğumun daha olumlu davranışlar sergilediğini gördüm.
s....t
Merhabalar kardeşim ile Buse hocadan 6 seanslık hala devam eden bir terapi sürecindeyiz 4 yaş alt ıslatma problemi anneden ayrılma okula gidememe gibi bir çok sıkıntılı süreci kendisi ile yenmek üzereyiz şimdiden çok fazla yol katettiğimizin farkındayız bunun yanısıra Buse hocanın naifliği anlaşılır cümleleri ve empati yaklaşımıyla diğer terapistlerin önüne geçtiğinin farkındayız kendisinden çok memnunuz bu tarz problemleri olan ebeveynlerede şiddet ile tavsiye ediyoruz.
Busenaz Nadir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Busenaz Nadir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Busenaz Nadir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Psikoterapi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi.
Busenaz Nadir adresi nerede?Busenaz Nadir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah. Cengiz Topel Cad. No:13 D:3 Adnan Menderes Kültür Merkezi karşısı, Darıca, Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Busenaz Nadir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Busenaz Nadir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Busenaz Nadir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Busenaz Nadir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Busenaz Nadir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Busenaz Nadir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Busenaz Nadir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Busenaz Nadir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Busenaz Nadir hangi sigortaları kabul ediyor?Busenaz Nadir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.