Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Büşra Arıkan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Büşra Arıkan Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...a
Kendisi çok iyi bir doktor çok menmun oldum 6 çekim 1 kanal tedavisi 17 tane dişe kaplama yaptırdım çok menmun kaldim ve bizim akrabalarda çok beğendi hiç bir sorun yaşamadım herkeze tavsiye ederim işinde uzman diyebiliriz çok teşekkür ederim
s....k
Dişçi normalde çoğu kişinin korktuğu bir yerdir ama bu süreçte kendisi bana yardımcı oldu, korkumu yenmemi sağladı, tedavi süreci içerisinde en ufak bir şeye bile dikkat ediyordu, işlemlerini özenle yapıyordu, kendisine dolgu ve kanal tedavisi işlemi yaptırdım, üzerinden zaman geçmesine rağmen herhangi bir ağrı sızı gibi durumlar yaşamadım, kendisi çok güler yüzlü, aynı zamanda çok ilgili ve gördüğüm kadarıyla da çok bilgili bir doktor.
t....a
Kendisi çok ilgili bir diş hekimi, bu süreçte sorunlarımı hemen kısa bir süre içerisinde çözdü, son derece güler yüzlü bir doktor, kendisine birden çok işlem yaptırdım, dolgu işlemi, kanal tedavisi ve estetik gülüş işlemi yaptırdım, çok da memnun kaldım, tedavim sonlandı.
s....d
Büşra hanım çok güler yüzlü bir doktor, yanında çalışanlar da aynı şekilde çok güler yüzlü, benim dişçi fobim olmasına rağmen ilk defa tansiyonum düşmeden ve baygınlık geçirmeden bir işlem yaptırdım, kendisinin eli de çok hafif, işlem sırasında hiç bir şey hissetmedim, klinikleri de çok temiz ve güzel, ben kendisine dolgu işlemi, diş temizliği ve beyazlatma işlemi yaptırdım, tedavim sonlandı ama istersem diş beyazlatma için tekrar gidebilirim, şuan için yapılan işlem bana yeterli geldi.
m....a
Ben kendisine aşağı yukarı 12 tane diş yaptırdım, 3 tane protez işlemim ve dolgu işlemlerim oldu, ilk kez gittiğim bir doktor olmasına rağmen bu süreçte hizmetinden ve davranışlarından çok memnun kaldım, protez işlemlerimin hiçbiri bana rahatsızlık yaratmadı, tedavim biteli yaklaşık 3 ay oldu, kendisinin işi rast gelsin, hiç bir sorun yaşamadım, tedavimin ilk zamanlarında telefonla da aradım, her konuda cevap verdi, yardımcı oldu, bir sorun olması durumunda her zaman iletişime geçebileceğimi söyledi ama şuana kadar bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum kendisinden.
f....g
Kendisi çok iyi bir doktor, işini çok iyi yapıyor, ondan önce de bir çok doktora gittim ama özellikle kendisinden çok memnun kaldım, hastasına karşı çok iyi, çok kibar, anlayışlı bir doktor, ben kendisine kanal tedavisi ve dolgu işlemi yaptırdım yaptırdım, kanalımda baya bir sorun vardı ,enfeksiyon oluştu, onun için baya uğraştı, hala işimiz bitmedi, onun dışında yaptıracağım bir kaç işlem daha var.
g....k
Kendisi çok ilgili bir doktor, bu süreçte çocuğumla da ayrıca ilgilendi, işinde çok tecrübeli biri, kimseyi geri çevirmiyor, benim çocuğumun dişi ağrıyordu ve kendisi kanal tedavisi uyguladı, ben de kendisine kaplama işlemi yaptırdım, çocuğum kanal tedavisinden sonra baya rahatladı, benim işlem sürecimde de çok ilgiliydi, hiç peşimi bırakmadı, tedavimiz hala devam ediyor, 3 hafta sonra çocuğumu ağız filmi için çağırdı, hastalıktan dolayı gidemedik, benim tedavim de devam ediyor, ilerleyen zamanlarda yine gideceğiz.
er...
40 yaşıma kadar korkumdan dolayi hiç dişçiye gitmemiştim. Arkadaş tavsiyesi ile Büşra hanıma gittim ve psikolojik destekli ilgisi bilgisi tecrübesi ile hiçte korkulacak bir durum olmadığını anladım ve ilk olarak 1 dolgu ile başladım ve ertesi gün Kanal tedavisi ile ertesi gün 3 adet dolgu yaptırdım harika oldu ileriki günlerde sırayla diğer dolguları ve genel diş bakım temizliği yaptırdım. İmplantlık dişlerimide yaptıracagım insaAllah . Büşra hanımdan Allah razı olsun .
ö....k
ilgisi ve gösterdiği özenden dolayi çok memnun kaldim, kanal tedavisi ve diş beyazlatma konusunda çok başarılı , tesekkur ediyorum
se....
Büşra hanimin kĺinigini internetten buldm inanilmaz pozitif guler yuzlu bir doktor cok guzel durumu anlatiyor ilgisi cok guzel genel kontrol icin gitmistim dolgu yapilmasi gereken dislerim oldugunu ögrendim isini son derece guzel yapiyor herseyiyle cok memnun kaldim tesekkur ediyorm
Büşra Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Arıkan, Diş Hekimi. Size Büşra Arıkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler.
Büşra Arıkan adresi nerede?Büşra Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Malatya Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Arıkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Arıkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Arıkan hangi dilleri konuşuyor?Büşra Arıkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Büşra Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Arıkan hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Arıkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.