Diş Hekimi Randevusu
DentAxis Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
DentAxis Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
e....c
Kendisine kanal tedavisi ve 20lik diş çekimim için gittim, diş çekimimden oldukça korkmama rağmen 2 dakika içinde hemen kolayca aldı. Kanal tedavimden de çok memnun kaldım. Hem çok güleryüzlü hemde insanı rahatlatan bir hekim gerçekten. Eşim de kendisine birsürü işlem yaptırdı hepsinden çok memnun kaldık.
ne...
Üst damağımdaki 2 kaplamamın çıkması sonucu Büşra Arslan Hanıma gittim. Yaptığı muayeneden sonra protezimi yenilemem gerektiğini, sebebini de detaylıca anlattı. Ayrıca, 2 kanal tedavisi ve 2 de diş çekimi yaptırdım. Tedavi süresince dikkatli, titiz ve samimi tavrı beni son derece rahatlattığı gibi, sonuçtan da gayet memnun kaldım. Kendisine gönülden teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca güleryüzlü klinik çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
ba...n
Üç adet dişim çekildi bir tanesinin dibindeki kis temizlendi 2 tanesine impilak yapıldı benim içinde onlar içinde zor geçti sonrasında çok ağrım olacağını düşünüyordum ama öyle olmadı gayet konforlu bir süreç geçirdim şimdi kontrollere gidiyorum haftasında dikişlerim alındı önümüzdeki günlerde yeni dişlerimi takıcaz inşaallah tedavim devam ediyor diğer dişlerimdede kis var kademe kademe ilerleyeceğiz herşey çok güzel gidiyor çok teşekkür ederim Büşra doktorum
ha...u
Diş kaplama zirkonyum kanal tedavileri ve diş çekimi yapıldı tedavi hala devam etmekte yapılan tedaviden gayet memnunum
m....a
Yorumlara bakarak gittiğim Büşra hanım aşırı korktuğum 20lik dişi basitçe aldı. Ben diş çektirmekten korkuyorum diyen herkes gönül rahatlığıyla gidebilir.
s....s
Güleryüzlü,detaylı açıklama yapan bir hekim.Kendi adıma yaptığı dolgumdan memnun kaldım,ilginize çok teşekkür ederim.Tüm çalışanlara da teşekkürler
mi...b
10 yıl önceki kanal dişimin kırılmasıyla internet araştırması ile gittiğim doktor Büşra hanım.. Röntgen sonucu diş cekimi uygun görüldü.. Büşra hanım dış cekimi sırasında daha sonra dikişlerimin alınması randevusunda okadar samimi davrandı ki. Allah razı olsun diyorum.. empati ile yaklaşan, iyi kalpli bir Doktor. Böyle insanların toplumda var olması sevindirici.. ilgisi için tesekkur ediyorum..Diş cekimi zordur, hele kanal dişlerin cekimi.. Ama Sevgili Busra hanım inanın çok cesur ve güven verici..EvvelAllah olmak üzere kendisine minnet duydum. Sakaryada gidebileceğiniz bir adres kendisi...
m....k
20 lik dişimi ve estetik dolgularimi yaptırdım çok memnun kaldım. Güler yüzlülüğü ve ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum . Diş korkumu Büşra hanım sayesinde yendim beni çok ferahlatıcı bir konuşma yaparak sakinleştirerek işlemlerimi tamamladım çok memnun ayrıldım kendilerini teşekkür ediyorum.
üs...a
Dış temizligim çok başarılı ve çok güzel gecti çok teşekkür ederim DENTAXİS ekibi çok başarılı ve çok ilgili
ze...k
Kanal tedavisi, çok memnun kaldım.Büşra hanım sizi her türlü bilgilendirme ile güven veriyor..Temiz bir ortam ve güven. Herkese tavsiye ediyorum..
Büşra Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Arslan, Diş Hekimi. Size Büşra Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Diş Eti Estetiği, Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Taşı Temizliği, Diş Teli Tedavisi, Diş Çekimi, Gömülü Diş Çekimi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi.
Büşra Arslan adresi nerede?Büşra Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. Eski Kazımpaşa Cad. No:219A Serdivan Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Arslan hangi dilleri konuşuyor?Büşra Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Büşra Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.