ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Spontan Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Peri Masalları Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Spontan Danışmanlık
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
m....p
terapinin başlarında çok çekiniyordum fakat büşra hanımın çok doğru sorular sormasıyla birlikte anlatmam gereken her şeyi çok rahat şekilde anlatabildim. yargılamayan, empati kurabilen, sıcakkanlı bir psikolog seçmek istiyordum ve çok doğru bir tercih yapmışım. birlikte okb ve mükemmelliyetçilik üzerine çalıştık sayesinde çok büyük farkındalıklar yaşadım. kademe kademe takıntılarımdan kurtulmaya başladım. süreç içinde seanslara araştırma yaparak geldiğini, notlar aldığını, ayrıntıları unutmadığını gözlemledim.
a....h
Büşra hanımla ilk görüşmemde aşırı problemli bir hayatım vardı. Kumar ,alkol bağımlılığı bunlarla beraber gelen ailevi problemler ve daha birçok sorunum vardı. Daha önce hiç bir psikologla görüşme yapmadığım için çekinerek gittim ama büşra hanım beni konuşmalarıyla, görüşleriyle fikirleriyle o kadar rahatlattı ki derdimi anlatmam ve problemi çözmemde çok yardımcı oldu bana inandı güvendi, en önemlisi hiç önyargıyla yaklaşmadı . Benimle iyi bir empati kurup çözüm odaklı konuşmalarıyla bana motivasyon verdi destek oldu. Bu zorlu süreci kolaylaştırdı. Kötü alışkanlıklarımı bıraktım onun dışında da hayatıma iyi yönde etkisi oldu. Artık ailemle veya işimle ilgili bir problemim kalmadı. Hayatıma huzurlu bir şekilde devam ediyorum. Çok araştırma yaparak psikoloğa gitmedim ama büşra hanıma denk gelmek en büyük şansım oldu.
c.....
Büşra hanımla yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz. İlk andan itibaren bana yaklaşımı sayesinde ona gönül rahatlığıyla her şeyi anlatabildim. Başlarda kendimi çıkmazda hissettiğim zor bir dönemdeydim ancak şu an bambaşka bir boyuttayım kendimdeki gelişim ve değişimin farkındayım. Ve bu gözle görülür bir boyutta. Onun yardımı ile hayatımı çok daha güzel bir boyuta taşıyabildim. Kendimi keşfedebildim ve hayatımı ona göre şekillendirmeye başladım. Onun desteği bu hayattaki en güzel şeylerden biriydi. Hayatımın bir noktasında yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.
ze...l
Büşra hanımla ile olan deneyimim son derece olumlu geçti. İlk görüşmemizden itibaren kendimi rahat hissettirdi ve sorunlarımı açık bir şekilde ifade edebilmem için güvenli bir ortam sundu. Dinleyici olması ve empatik yaklaşımı sayesinde, kendimi gerçekten anlaşılmış hissettim. Seanslar boyunca profesyonelliği ve samimiyeti arasında mükemmel bir denge kurdu.Her seansın sonunda, farkındalığımın arttığını ve sorunlarıma daha farklı bir açıdan bakabildiğimi fark ettim. Büşra hanım, bana düşünme biçimimi değiştirmemde ve daha sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmemde rehberlik etti. Bu süreçte gösterdiği sabır ve anlayış için minnettarım.
Büşra Hanım’a psikolojik olarak çok zorlandığım ve kendimi yetersiz hissettiğim bir dönemde ulaştım. Bir psikolog ile ilk seans tecrübem olacağı için başta biraz tedirgindim. Ancak Büşra Hanım, güler yüzlü ve sıcakkanlı yaklaşımıyla beni çok rahatlattı ve bana güven verdi. Seansların nasıl ilerleyeceğiyle ilgili beni detaylıca bilgilendirerek kendimi rahatça ifade edebilmeme olanak sağladı. Anlattıklarımı ilgiyle dinleyip duygu ve düşüncelerimi analiz edişi, sonrasında da yaptığı yönlendirmelerle bazı noktaları fark etmemi sağladı. İlk seanstan sırtımdaki yüklerin kalktığı hissi ve sorunlarımı bir uzmanla paylaşmanın verdiği rahatlıkla ayrıldım.
e....e
Büşra Hanım ile buradaki yorumlar üzerinden iletişime geçtim. İlk terapi deneyimin olacağı için üzerimde çok fazla gerginlik ve tedirginlik vardı fakat ilk andan itibaren bütün gerginliğimi alıp benim ile çok güzel ve sıcakkanlı bir iletişim kurdu.
Beni gerçekten çok hassas bir şekilde dinliyor ve ifade etmekte zorlandığım şeyleri bile nokta atışı bir şekilde anlayıp bunlar üzerinde çok rahatlatıcı çözümler sunuyor hatta daha aktarmadığım problemlere bile cevap buluyorum.
Gerçekten çok rahatlatıcı, çözüm odaklı , dinlendirici ve akışı güzel bir terapi benim için.
s....h
Büşra hanımla tanışma hikayem rastgele oldu, 2 yıl öncesiydi. enerjisi hayata bakış açısı ve bana kendimle alakalı hissettirdiği ve fark ettirdiği şeylerle hayatımı çok farklı yönde şekillendiğini söyleyebilirim. 2 yıl önce doğrularla savaşım vardı kendimle alakalı sorunlarım vardı onun dokunuşuyla pamukçuğa dönüşmüştüm. Her insan her zaman kötü şeyler yaşayabilir ama o bana olaylara kendim ve genel itibariyle nasıl bakmam gerektiğini öğretti. Bir odada onunla olmak kendimle baş başa olmaktan daha çok güvende hissettiriyordu. Evlendim, taşındım çok uzağız birbirimize fiziksel olarak ama ben yine onu sanki aynı odada gibi yanımda hissediyorum. İşinde gerçekten çok iyi ve daha iyi yerlere geleceğine de eminim. Aylar sonra yine yardıma ihtiyacım oldugunu düşündüğümde yanımda olmasını istediğim tek kişi o.
Büşra Hanım, daha ilk andan itibaren çok sıcakkanlıydı. Büşra Hanım ile her şeyin içimde biriktiği ve artık yaşama sevincimin kalmadığı kendimi berbat hissettiğim bir zamanda tanıştım. Seanslar sırasında beni anlaması, ilgilenmesi, ve hiçbir dediğimi unutmaması çok güzeldi. Bir ayrılıkla kendime olan özgüvenimi, geçmişimi, kısıtlanmış özgürlüğümü ve daha bir çoğunu ortaya dökmüştüm. Geleceğe ve iyi olabileceğime dair tek bir umudum yoktu. Büşra hanım ile seanslar sayesinde kendimi ve ne istediğimi farkettim. Hayatım çok değişti. Ben de değiştim ve kendi içimi özgür bıraktım. Kendimle ve kimlerle mutlu olabildiğimi gördüm. Tüm bu fark edişler bana yeni, bambaşka bir hayatın kapılarını açtı.
z.....
Büşra hanımla ben ölüm korkumun çok yüksek olduğu zamanda tanıştım. O zamanlar evinden ayrılamayacak kadar kötü duruyordum. Büşra hanım sayesinde öğrenci olduğum şehire gidebildim. Benimle çok güzel ilgilendi. Güler yüzlü ve hiç bir şeyimi yargılamaması benim ona daha fazla güvenmemi sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
ey...n
çok yararlı ve güzel bir seanstı kumardan git gide nefret etmeye başladım ve neler yapmam gerektiğini çok iyi bir şekilde anlattı hocam.
Büşra Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Bulut, Psikoloji. Size Büşra Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Büşra Bulut adresi nerede?Büşra Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih sultan Mehmet Bul. Yüce Sk. Doruk Sitesi no:2-C C blok k:8 D:15 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Bulut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Bulut hangi dilleri konuşuyor?Büşra Bulut ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Büşra Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar