Bu alanda her gün uzmanlığıma katkıda bulunacak birikimi ve kazanımı elde etmek amaçlı eğitimlerime devam etmekteyim.
Şu anda aktif olarak danışan kabulü almaktayım.
Zeytinlik mahallesi Fişekhane caddesi no:32 kat:4 Daire:12 Bakırköy İstanbul, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Şema Terapi
c.....
Çok memnunum aldığım hizmetten.3-4 seans danışanı olarak gittim. Doktortakvimi.com sitesinde yapılan yorumlar ve kendi yazmış olduğu yazıları okudum, memnun kaldım. Bana bir tanıdığım önerdi. Bu vasıtayla severek gittim,takip ettim. Olumlu değişimler oldu kendi açımdan. Ailevi bazı sorunlarım vardı,sıkıntılarımı çözmek için gittim. Bulduğu çözüm yöntemlerinden iyi sonuçlar aldım,daha olumlu ve daha pozitif bir yaşam sürüyorum şu an.
2 kez görüştüm ve gayet memnun kaldım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle tercih ettim. Kısa bir süre sonra tekrardan danışanı olacağım.Daha önce psikolog geçmişim lise yıllarında ailemin desteği ile gitmiştim,ilk kez kendi isteğimle gittim. İşle ilgili sıkıntılarım vardı. Gayet olumlu geçti görüşmelerimiz,şu an daha iyiyim. Daha önce gece uyku sorunlarım oluyordu, fazla uyuma isteği oluyordu.Sürekli huzursuz oluyorken şu an daha rahat uyuyabiliyorum.Bazen uyumakta, bazen de uyanmakta zorlanıyordum ama bunları aştım,daha iyiyim.
d.....
Çok memnunum aldığım hizmetten.2-3 kez danışanı olarak gittim,çok memnunum.Doktortakvimi.com sitesinde yapılan yorumlar ve kendi yazmış olduğu yazıları okuyorum,memnun kaldım.Bana bir tanıdığım önerdi.Bu vasıtayla severek gittim,takip ettim,memnun kaldım.Olumlu değişimler oldu bende.Ailevi bazı sorunlarım vardı,sıkıntılarımı çözmek için gittim.Bulduğu çözümlerden iyi sonuç aldım,daha olumlu ve daha pozitif bir yaşam sürüyorum şu an.
ş.....
Verimliydi benim için, iyiydi.Gayet verimli,güzel,rahatlatıcı bir süreç oldu.Kendi kişisel problemlerimle ilgili gittim.Anlayışlı biri ve karşısındakini tamamen dinlediğini,kulağının sizde olduğunu ve odak noktasının siz olduğunu hissettiriyor. Büşra Hanım'la konuştuktan sonra daha rahatlamış ve daha sakin hissediyorum kendimi.
Bazı sorunlarım vardı, bunlar için gittim,konuştum.İş kaynaklı sorunlarımdı.Büşra Hanım'la konuşunca belli bir verim aldım.Yaptığım hataları ve karşı tarafın yaptığı hataları anlayamamışken şimdi daha iyi anladım. Büşra Hanım'ın en beğendim özelliği ben söylemeden beni anlaması.
Yaklaşık 1.5 aydır Büşra Hanım'a gidiyorum, çok da memnunum gidişattan.Bana iyi geldiğini düşünüyorum, bu süreçte devam da edeceğim.Ben bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım kendisine.Kendimi daha iyi hissediyorum. İnsanlara karşı kendimi ifade edemediğimi düşünüyordum. Büşra Hanım'la bunu aştım çok şükür.Çok iyi bir dinleyici ve gerçekten insana kendini iyi hissettiriyor.
Gittim, çok memnun kaldım,iyi geldi bana.İlk başta gittiğimde reddederek gittim.İlk gidişimdi, acaba faydalı olur mu psikolog bana diye ama iyi geldi. Benim gibi ilk başta tereddüt yaşayan herkese gitmelerini tavsiye ederim. Ben panik atakla alakalı gittim.Konuyla alakalı değildim ama internetten araştırıp gittim,terapileri aldıktan sonra atak geçirince dahi daha rahat ve daha iyiyim.
y.....
Ben kendisinden şu an 2 seans aldım,gayet memnunum.Devam etmeyi düşünüyorum.Birkaç özel kişisel sorunum vardı, bir desteğe ihtiyacım olduğunu düşündüm ve Büşra Hanım'ı tercih ettim.Daha olumlu oldu düşüncelerim, kendimde olumlu yönde gelişme gözlemliyorum.Sorunları çözüme kavuşturmamda yardımcı oldu, bu benim hoşuma gitti.
4,5 yaşındaki oğlumda konuşma problemi vardı. Sosyal medya aracılığıyla kendisini buldum. Bu hafta 2.seansımıza gideceğiz. Oğlumla iletişimi çok iyiydi. Güven veren bir tavrı vardı. Bizi rahatlatıcı ve yol gösterici önerilerde bulundu. Seanslara devam etmeyi düşünüyoruz. Çocuğu ile ilgili sorunu olan herkese tavsiye ederim.
f.....
5 yaşındaki oğlumdaki öfke ve hiperaktif problemi için arkadaş tavsiyesiyle gittim. Oyun anında, konuşurken, iletişim korurken vs gündelik yaşamıyla ilgili gözlemlerde bulundu. Şu an terapiye başladık. Tatmin edici ve detaylı bilgiler verdi. Ebeveyn olarak bizi de ayrıca dinledi, notlar aldı ve yönlendirmeler yaptı. Çok memnun kaldım. terapilere devam edeceğim.
Büşra Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Çalışkan, Psikoloji. Size Büşra Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk Değerlendirme Paketi, Şema Terapi, Oyun Terapisi.
Büşra Çalışkan adresi nerede?Büşra Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinlik mahallesi Fişekhane caddesi no:32 kat:4 Daire:12 Bakırköy İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Büşra Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Büşra Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu