Sırakapılar mah. Hastane cad. No:27, Merkezefendi, Denizli
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Sırakapılar mah. Hastane cad. No:27, Denizli
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
os...n
Büşra Hanm ve asistanı kanal işlemimi gerçekleştirdi gayet memnun kaldık.
Doktor hanım 7 yaşındaki hastaya karşı oldukça sabırlı ve ilgiliydi. Gayet özenle yapılan renkli renkli dolgularla mutlu ayrıldık. Teşekkürler.:)
y.....
Büşra hanımı herkese tavsiye ediyorum. Sorunsuz bir tedavi süreci geçirdim. Diş taşı temizliği, kanal tedavisi ve dolgu işlemleri yaptırdım. Dişçi koltuğu korkusunu asla yaşatmadı. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
be...n
Her şey için çok teşekkür ederim Büşra hocam sayesinde güzel bir diş muayenesi geçirdim. Daha önce hiç bu kadar rahat ve ağrısız bir kanal tedavisi olmamıştım.
Canım doktorum dolgularımla ve diş sıkmamla ilgilendi ve beni aşırı rahatlattı . Tedavi sürecimde çok rahattı. Kesinlikle gitmeniz gereken bir dotor. Herkese tavsiye ederim...
g ...k
Canım doktorum dolgularımla, diş taşımla ve her şeyimle ilgilendi ve beni aşırı rahatlattı (çünkü lokal anesteziden korkuyordum). Ve tedavi sürecimde çok rahattı. Kesinlikle gitmeniz gereken bir doktor.
s ...
Büşra hanıma diş eksikliklerimi tamamlamak için gitmiştim. İmplant ve protez uygulamaları yapıldı. Bu süreçte Büşra hanım yaptığı bilgilendirmelerle işlem sırasında beni çok rahatlattı. İşlem sırasındaki titizliği ve verdiği önem için teşekkür ederim.
doktotumuza 4 kere ziyaret ettim. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi. Ayrıca ultrason yaparkenki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım. Profesyonel bir tutumu var. Her şeye rağmen, kendisi saygı duyulan bir uzman.
p....y
Büşra hanımla kızımın diş dolgusu ve diş tartarı için ön muayene ile tanışıp tedaviye başladık.Samimiyeti ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum.Dental ağız diş sağlığı polikliniğine çalışan arkadaşlara da teşekkür ederiz.
ca...
Diş taşı temizletme işleminden önce hastasına karşı ilgisinden ve Güler yüzlülüğünden teşekkür ediyorum.. İşini en güzeli ile yapan doktorumuza selam olsun..
Büşra Canlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Canlı, Diş Hekimi. Size Büşra Canlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu.
Büşra Canlı adresi nerede?Büşra Canlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar mah. Hastane cad. No:27 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Canlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Canlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Canlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Canlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Canlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Canlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Canlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Büşra Canlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.