ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Su Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Su Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Su Psikoloji
Bitirme Tezini “Ergenlerde Madde Kullanımı ve Suç İlişkisi “üzerine tamamlamıştır.
-İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret SOYLU’dan “Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi” Eğitimi ,
-Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi (DATEM) kurumu bünyesinde Prof. Dr. Ebru ŞALCIOĞLU’ndan “Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapi” Eğitimi,
-Oyun Terapileri Enstitüsü (OTEORG) kurumu bünyesinde Mehmet TEBER’den “Çocuk Merkezli Oyun Terapisi” Eğitimi
-Moxo Türkiye kurumu bünyesinde “MOXO d-CPT Dikkat ve Performans Testi “ eğitimini almıştır.
Staj ve Gönüllü Projeler
-NP İstanbul Beyin Hastanesi
-İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Servisi
-İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Evleri
-Türk Psikologlar Derneği Dezavantajlı Gruplarla Çalışma Komisyon Üyesi
-Beraber İyileşeceğiz Derneği Depremzedelere Psikososyal Destek
-Psikopark Psikoloji , Adıyaman İli Depremzedelere Psikososyal Destek
yü...r
Büşra hocama kaygı bozukluğu ve depresyon şikayetlerimle gittim. Öncelikle kendisi çok iyi bir dinleyici. Müthiş bir iletişim ve hafıza becerisi var . Sözlü olarak tavsiyelerine ek olarak somut olarak uygulanabilir yaklaşımlar da sunarak iyileşme sürecime çok büyük katkılarda bulundu. Yaptığı bilimsel egzersizler ile kendinizin daha çok farkına varmanızı sağlıyor. Terapi yolculuğumda farkındalıklarımın hayatıma kazandırdığı çok fazla olumlu taraf oldu. Böylelikle hayatınızda yolunda gitmeyen durumlara çözümler de geliştirebiliyorsunız. Birlikte çok kısa bir sürede çok büyük oranda bir iyileşme sağladık. Kendisine minnetlerimi iletmek istiyorum.
a...
Büşra Hanıma internet üzerinden ulaşım sağladım. Ayrılık sürecindeki yaşadığım durumdan kaynaklı başvuru yaptım. Uzmanımız ile göremediğim durumları göstermede, düştüğüm boşluktan çukurdan beni kurtarması ve mesleğinde üstün seviyeye ulaşmış bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim. Büşra Hanım'ın ilk başvurmam gereken yer olduğunu ve en son başvurmanın pişmanlığı olsa da uzmanımız olaylara bakış açısı, güler yüzlülüğü, pozitif enerjisi, çözüm odaklı ve olaylara karşı üstün bilgisi ile mükemmel bir uzman.
c.....
Büşra Hanım kesinlikle alanında uzman bir psikolog. Kişiye özel yaklaşımları var, empati özelliği ise fazlasıyla mevcut.
Yaklaşık 1 aydır devam eden seanslarımızda, gerek bilgisi gerekse pozitif enerjisi ile bazı yaşadığım kişisel rahatsızlıklarımı aşmamda çok yardımcı oldu. Kaygı için başvurdum. Çözüm odaklı yaklaşımları ve ödevlendirmeleri sayesinde uzun süredir çözemediğim durumlardan artık olumlu neticeler almaya başladım. Ülkemizde özellikle bu alanda böyle uzmanların sayısının artmasını diliyorum.
s....c
Büşra Hanım'a oğlumun uyum ve sınır problemleriyle basvurmustuk. Okul da arkadaşlarıyla evde kardeşiyle bizlerle çok sorun yaşıyordu panik seviyem çok artmisti. Annesi olarak ogluma ulaşamadığımı hissediyordum bir seylerin ters gittigini bir problem oldugunu görüyordum gerçek sebebini merak ediyordum. Görüsmelere basladigimiz andan itibaren dogru bildigim yanlislarin ayirdina varmaya bagladim ve gördüm ki terapi süreci de toparlanmaya basladi. Nerelerde tikaniyormusuz anlayabiliyorum. Artik okulla ilgili yasadigimiz problemler azaldi okulla isbirligi yapmaya basladik. Oglum hirginlig öfke patlamalari yasamiyor. Cocugumdaki gelismeyi görebiliyorum ve çok mutluyum. Büşra Hanima içtenligi ve güven veren yaklasimindan dolayi, her zaman ulasilabilir oldugu için ve en önemlisi oglumun hayatinda ne kadar önemli oldugumu farketmemi sagladi. Oglumun uyum problemlerini atlatmasina destegini görünce onun dogru adres oldugunu düsünüyorum.
ç...
Büşra Hanıma stresimi yönetebilmek için başvurdum.2 ay oldu ve benim yanlış düşüncelerim üzerinde gerek Psikoterapi gerekse ödevleriyle bu stresimi azaltmama yardımcı oldu. Güler yüzlü işini severek yapan biri bu yüzden. Çevremdeki danışmanlık arayan arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
b....
Yaklaşık iki aydır görüşüyoruz. Çok gülüryüzlü ve kibar biri. Seansların bana kattıkları ise farkındalığımın arttığını rahatça söyleyebilirim. Olaylara bakış açım çok değişti. Eskisine göre daha huzurlu hissediyorum. Seans sırasında öğrettiği teknikler çok işe yarıyor.
m....ö
Büşra hanımla yaklaşık 3 ay önce yollarımız kesişti. Büşra hanım alanında uzman yardımsever, çok cana yakın birisi. Kendisiyle seanslara başladıktan sonraki kendimdeki gelişimi gözle görülür bir şekilde hissediyorum. Yönlendirme ve tecrübesiyle kendimde çıkmaza girdiğim zamanlarda büşra hanım hep yanımda oldu.Kendisi çok profesyonel olarak çalışıyor.
r....g
Kendimi rahatça ifade edebildiğimi hissediyorum.
Bana sağlanan ortam ve rahatlık benim için gerçekten önemli. .
Belirsizlik ve bazı kötü davranışlarımı düzeltme amaçlı terapiye geldiğim için bazı durumlara ve olaylara karşı yonlendirilmek ve farklı bakış açıları kazanmak istiyorum.
Elimde şu an tavsiye edilen kitap var ve heyecanla okuyorum
y.....
Büşra hoca çok güleryüzlü, sempatik ve samimi bir insan. Seanslara başladığımdan beri kendimi çok daha rahat ve mutlu hissediyorum. Hayatıma olumlu yönde büyük dokunuşları oldu. Alanına da hakim biri Büsra Hocaya minnettarımmm
Büşra Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Cengiz, Psikoloji. Size Büşra Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Sanat Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Büşra Cengiz adresi nerede?Büşra Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. 137. Cad. Sakarya Apartmanı Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Cengiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Cengiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Büşra Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Isparta Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Isparta Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Isparta Aile İçi İletişim Sorunları
Isparta Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Isparta Majör Depresif Bozukluk
Isparta Ağlama ve Öfke Nöbetleri