Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Fobilerden Kurtulmak
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Büşra Demirhan Avcı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Şema Terapi
öz...r
Büşra hanımla 5. seansımızı tamamladık ve seanslarımıza devam ediyoruz.Beni rahatsız eden kaygı ve ataklardan kurtuldum.Kendim ile barıştım diye bilirim kötü düşünceler yerini aydınlık ve güzel düşüncelere bıraktı artık daha pozitifim.Büşra hanımı iyiki tanımışım.
o.....
Büşra hocama panik ataklarım yüzünden, artık ilaç kullanmak istemediğim için gittim. Yaptığımız çalışmalarla ve verdiği tavsiyelerle hayatım üzerinde kontrolüm olduğunu fark ettim. Ataklarım eskisi kadar beni yormuyor. Büşra hocama ilgisi, güler yüzü ve sabrı için teşekkür ederim.
em...e
Büşra hanımla bir arkadaşım tavsiyesi üzerine iletişime geçmiştim. Aslında ilk başta online terapide tereddüt ediyordum ama Büşra hanımla görüştükten sonra bu tereddütüm kayboldu. Ekrandan bile ilgisi, desteği, yardımları çok iyi geldi. Kendisiyle öfke problemlerim üzerine çalıştık hayatımdaki insanların bile değişikliğimi fark etmesi benim için çok önemli oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
mu...l
Büşra hanımla 6. seansımızı tamamladık ve seanslarımıza devam ediyoruz. Günlük yaşamımda baş edemediğim kaygılarım ve takıntılarım üzerine kendisiyle iletişime geçmiştim ve birlikte çalışmaya başladık. Büşra hanımın yaptığı müdahaleler bana çok iyi geldi ve kendimi daha güçlenmiş hissediyorum. İyi ki tanışmışız kendisiyle
g.....
5 yaşındaki oğlumun hareketliliği enerjisini doğru yerde kullanamama sebeplerinden dolayı etkinlere katılmak istedik .. yaşadığımız yerden kaynaklı hiçbir çocuk aktivitesi bulamadık büşra hanımın aynı zamanda yoga eğitmeni olduğunu da biliyorduk ve bize yoga nın sakinleştirici etkisi olduğunu ve öfke kontrolünü sağlayabileceğimz hakkında bilgiler verdi biz bu şekilde başladık iyikide başladık çok faydasını gördük bile yaklaşık bir ayda … büşra hanımın çocuklarla iletişimi aile yi yönlendirme konusundaki çabaları gerçekten çok memnun bıraktı bizi herkese tavsiye ederim
Büşra Demirhan Avcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Demirhan Avcı, Psikoloji. Size Büşra Demirhan Avcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Büşra Demirhan Avcı adresi nerede?Büşra Demirhan Avcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı No:24/9 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Demirhan Avcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Demirhan Avcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Demirhan Avcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Demirhan Avcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Demirhan Avcı hangi dilleri konuşuyor?Büşra Demirhan Avcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Demirhan Avcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Demirhan Avcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Demirhan Avcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Demirhan Avcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Büşra Demirhan Avcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Demirhan Avcı hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Demirhan Avcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.