Merhaba ben Büşra Günaydın, Avrasya Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Dört senelik lisans eğitimim boyunca Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Oyun Terapisi gibi derslerde terapi yöntemlerini kullanarak role-play çalışmaları yaptım. Trabzon Numune Hastanesi'nde Klinik Psikoloji Servisi, Klinik Psikiyatri Servisi, Obezite Merkezi, Erişkin Yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olmak üzere 5 alanda stajımı tamamladım. Np Beyin Hastanesi'nde stajımı tamamladım. Kendimi psikoloji bilimi alanında geliştirmeye devam ediyorum.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Büşra Günaydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Büşra Günaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Günaydın, Psikoloji.
Büşra Günaydın adresi nerede?Büşra Günaydın adresini belirtmedi. Büşra Günaydın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Büşra Günaydın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Günaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Günaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Günaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Günaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Büşra Günaydın hangi dilleri konuşuyor?Büşra Günaydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Günaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Günaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Günaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Büşra Günaydın hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Günaydın, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Büşra Günaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.