Ebeveyn Danışmanlığı
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Orsa Psikoloji
Mesleğinin ilk yılında anaokulu psikoloğu olarak görev yapan Büşra Gündoğdu, sonraki 3 yıl özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çocuk ve ergen danışanlarla, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Özgül Öğrenme Güçlüğü, Disleksi, Davranım Bozuklukları (alt ıslatma, parmak emme, kaygılı bağlanma problemleri, iletişim problemleri, dürtü kontrol problemleri), Özgüven, Sosyal Fobi ve Obsesif Kompulsif Bozukluk ile çalışmıştır. Bu çocuk ve ergenlerin aileleriyle ise iletişim, tutum, davranış üzerine psikoeğitim süreçleri düzenlemiştir. Bunların yanında, yetişkin danışanlarına da hizmet veren Büşra Gündoğdu, son 6 yıl aktif olmakla birlikte yaklaşık 7 yıldır yetişkin danışanlarıyla, Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünün ışığında, Depresyon, Sosyal Fobi, Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Panik Bozukluk, Trikotilomani, Bipolar Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile çalışmaktadır.
Kariyerine İstanbul'da başlayan Uzman Psikolog yaklaşık 6 yıldır Bodrum'da danışan görmektedir. Kurduğu Orsa Psikoloji’de çocuk, genç ve yetişkinlerle psikoterapi seanslarına devam etmektedir.
Kendisi insan ruhuna, insan psikolojisine şifa veren bir psikolog. 20 seansı geçkin süredir kendisiyle görüşme sağlıyorum. Uzun süredir Büşra Hanım'layım. Duygusal yanımın ağır basmasından ziyade duyguların kontrolü ben de. Analitik düşünmeye olaylara duygusal değil de analitik yaklaşmam gerektiğini fark ettirdi. Aslında ben de bir farkındalık oluşturdu. Var oluşumunda kendilerinin büyük katkıları var. Büşra Hanım güler yüzlü, sempatik birisi. Kendisini kocaman öpüyorum.
s....)
Büşra Hanım'dan çok memnunduk. Uzak olduğu için bırakmak durumunda kaldık. Kendisi sağ olsun ilgilendi. Biz faydasını gördük. 6 ay kadar çocuğum için görüşme sağladık. Eşimde bende yoğun çalıştığımızdan dolayı ve uzak olduğu için devam edemedik. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Kendisini seviyoruz. Çocuğumun özgüven eksikliği vardı. Bununla ilgili ilk başladığımızda Büşra Hanım'la iletişime geçmiyordu, konuşmuyordu. Artık terapilerden sonra konuşmaya başlamıştı. Birkaç seans sesini duymamıştı, konuşmaya başladı. Kendisini seviyordu ve gideceği günü iple çekiyordu. Arkadaşlarıyla ortama girerken sıkıntı yaşıyordu. Ne yapmamız hakkında tüyolar verdi. Biz çok faydasını gördük. İlkokul 1. sınıfa başladı şu anda sıkıntısız ilerliyoruz. 6 aylık süreç yetti, iyi geldi. Bu süreçte düzenli görüşme sağlamadık ona rağmen faydasını gördük. Sıkıntımız yok ama tekrar gitmeyi istiyoruz. Kendisini tavsiye ederiz.
Büşra Hanım'la 5-6 ay kadar öncesinde tanıştım. Düzenli olarak terapilere gittim ve memnun kalarak ayrıldım. İş imkanları dolayısıyla bir süredir devam etmiyorum. Bana kattıklarıyla, söyledikleriyle yoluma devam ediyorum. Kendi gelişimim açısından bana çok şey kattı. Başka bir perspektiften görmemi sağladı. Büşra Hanım çok sevecen, çok cana yakın birisi. Yakın arkadaşınızla sohbet ediyormuş gibi hissettiriyor. Her zaman böyle hissettim ve rahat açıldım. Etrafımdaki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
e....a
Kızımız 7 yaşında hala parmağını emmeye devam ediyordu bundan dolayi başvurduk Büşra Hanımın desteğiyle oyun terapisiyle kızım artık parmak emmiyor. Bu süreç devam ederken 1.sınıfa başladı kızım ve çok zorlandı okuma yazma öğrenirken Büşra Hanım ve ekibi sayesinde Güler yüzü uzman yaklaşımı sayesinde 1.sinifida başarılı bir sekilde tamamladı, iyiki var minnettarız.
i̇....
Büşra hanım bana çok fazla şey kattı kötü dönemdeydim sınava hazırlanıyordum bir iki sorun yaşadığımda destek almak istemişti internet üzerinde Büşra hanım görüp gitme kararı aldım ilk başta bu kadar etkisinin olacağını düşünmüyordum haftada 1 kere gidiyordum daha sonra 2 haftada bir olunca hep gitmek istiyordum bana çok fazla katkıları oldu ilk başta çok depresif haldeyken son zamanlarda çok mutlu gidiyordum seanslarımız bitti ama hep iletişim içindeyiz artık bir abla gibi görüyorum hep hayatımın içinde şuan.
ta...
Büşra hanım ile iyi bir iletişimimiz var çok memnunum seanslarımdan kısa zamanda çok yok katettik.
me...n
Büşra hn'a doğum sonrası depresyon şikayeti ile ilgili danıştım.
yönlendirmeleri ve farklı bakış açılarından bakmamı sağlaması sayesinde bu süreci başarılı bir şekilde atlattım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Büşra Hanım'ın terapistliğinden çok memnunum güler yüzlü, sıcakkanlı. Kendimi iyi hissettirmesi çok önemli, bunları çok büyük başarılı ile yapıyor. Koyduğu doğru teşhislerle çok güzel yönlendirmeler sağlıyor, bu açıdan çok memnunum. Kendim için psikolojik olarak yaşadığım bazı problemlerde iyileşmeler sağladı destek almaya devam ediyorum.
z.....
Kendisinden çok memnunuz, çok mutluyuz.Bir kere torunum çok mutlu gidiyor.6 yaşında çocuk, daha sakin ve daha güzel oldu.Ben daha muayenehane açmadan tanıyordum, o yüzden gittim.Biz memnunuz.
Büşra Hanım'ın yaptığı işten çok memnunum.Hem pedagog olarak hem de aile terapisti olarak görüştüğümüzde her iki alanda da çok başarılı olduğunu ve iyi geldiğini düşünüyorum.Bize söylemiş olduğu, yol gösterici olarak söylediği şeylerin hayatıma olumlu anlamda katkıları oldu.Referans alarak gittim.Güler yüzlü olması, işini çok iyi yapıyor olması ve sıcakkanlı olması güzel özellikleri.
Büşra Gündoğdu Mazı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Gündoğdu Mazı, Psikoloji. Size Büşra Gündoğdu Mazı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Ebeveyn Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Online Terapi.
Büşra Gündoğdu Mazı adresi nerede?Büşra Gündoğdu Mazı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bitez Mah. 2118 Sok. No:4 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Gündoğdu Mazı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Gündoğdu Mazı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Gündoğdu Mazı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Gündoğdu Mazı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Gündoğdu Mazı hangi dilleri konuşuyor?Büşra Gündoğdu Mazı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Gündoğdu Mazı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Gündoğdu Mazı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Gündoğdu Mazı hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Büşra Gündoğdu Mazı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.