Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
Hasta
Beni zorlayan bazı durum ve düşüncelerle daha iyi başa çakabilmek için danışmanlık aldığım Büşra Hanım’ın yetkinliği ve iyi iletişimiyle çok güzel bir yol katettik şimdiye kadar. Bu süreci atlattıktan sonrada devam etmek isterim.
h...
Büşra hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Kendisine hayatımın zorlu bir depresyon dönemindeyken başvurdum. Kendime ve olan biten şeylere karşı derin bir yas halindeydim. Büşra hanımla sürecimiz hala devam ediyor ama kendi yaşadıklarıma ve hayata olan bakış açımda büyük gelişmeler yaşadım diyebilirim. Hayata, kendime ve çevreme olan önyargılı, korku içeren düşünce ve inançlarım büyük ölçüde değişmeye başladı. Büşra hanımla başlayan sürecimiz bana uzun zamandır nefesimi tutuyormuşum da derin bir nefes almaya başlamışım hissi veriyor. Bu yüzden bu kararı alıp başladığım ve Büşra hanımla tanıştığım için minnettarım. Kendisinin en sevdiğim özelliği gerçekçiliği ve samimiyeti. Olanı olduğu gibi anlayıp kabul etmem için sunduğu perspektif. Oldukça güler yüzlü ve şefkatli yaklaşımı bana huzur veriyor. Dinlenmiş hissediyorum. Zaten tavsiye üzerine başlamıştım, şimdi ben de herkese tavsiye ediyorum. Herkes kendi için mutlaka böyle bir yolculuğa çıkmalı diye düşünüyorum.
c...
Büşra hanıma kliniğin önünden geçerken gördüğüm numarayla ulaştım. Kendisine başvurma sebebim panik atak başlangıcı ve çocukluk travmalarıyla ilgiliydi. Terapi sürecimiz kendimi tanımaya ve rahatsızlıklarımın altında yatan ana sebepleri öğrendiğim verimli bir süreçti benim için. Büyük ölçüde iyileşme ve gelişme yaşadım. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Büşra hanım hem aktif bir dinleyici hem anlayışlı hem de her konuda hiç çekinmeden her şeyi anlatabildiğim, yargılanmayacağımdan emin olduğum biri. Güler yüzü, kendime dair sunduğu farklı perspektifler sayesinde bugün kendi kendime yeten biri olmamda bana çok yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese kendisiyle çalışmalarını tavsiye ederim.
s...
Uzmanımıza bir danışanın önerisiyle ulaştım. Kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum. Yönlendirme ve tavsiyeleri beni çok rahatlattı. Bakış açım değişti olumsuz olarak düşündüğüm sorunları olumlu bakışla çözmeye başladım. Güven verici olması benim için en iyi özelliği. Çevreme arkadaşlarıma hatta her kese tavsiye ederim.
t...
Arkadaşımın aracılığıyla ulaştım. Babamın kaybının bendeki etkileri nedeniyle başvurdum.
Büşra hanimin üzerimde başarılı analizleri oldu, kendimde görmediğim şeyleri görmemi sağladı. Gayet nazik, ses tonu kendimi rahat hissetmeme yardımcı olmuştu. Yargılanmadığımı bilmek önemli idi. Şimdiden başka arkadaşlarıma önerdim bile.
b...
Büşra hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Başvurma sebebim anksiyeteden dolayı yaşadığım sıkıntılardı. Çok iyi bir kadın, işinde profesyonel biri ilgili ve anlaşıldığımı hissettiğim bir terapi süreci yaşadım kendisiyle. Kendisiyle tavsiye üzerine tanışmıştık, şimdi bende herkese seve seve tavsiye ediyorum.
b...
Ortak bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Panik atak hastasıyım. Seans uzunluğu yeterliydi. Çok rahatlatıcı bir süreçti aradığım soruların yanıtlarını aldım. Büşra hanımın beni gerçekten anladığını hissettim. Sesinin rahatlatıcılığını ve verdiği güveni çok beğendim olaylara bakış açısı ayrıca çok hoşuma gitti. Kesinlikle herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla randevu alabilirsiniz..
ö...
Büşra hanıma arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım. Sürekli kaygı ve endişelerimle mücadele etmekten çok yorulmuştum ve Büşra hanım bana çok iyi geldi. İletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. O kadar sakin bir yapısı var ki o bile çok iyi geliyor insana. Sorunlarımı paylaşmakta sıkıntı yaşarken elimden tuttu resmen. Bilgi birikimini her seansta hissettiriyor ve güven veriyor. Bendeki değişimi gören herkese Büşra hanımı anlatıyorum. Yaşam konforumu değiştirdi çok teşekkür ederim.
a...
Yoğun iş stresi ve çocukluk travmalarıyla alakalı başvurdum mart ayında başladı sürecimiz hala devam ediyor haftada bir gidiyorum kendisine işinde çok iyi ilgili anlayışlı gelişimime çok faydalı oldu iyi ki kendisine başvurmuşum bana çok farklı bakış açıları kazandırdı herkese tavsiye ederim
s...
psikoloğum Büşra Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım kendisi çok tatlı ve pozitif enerjili bir insan. karşısına oturduğunuzda kendinizi çok rahat hissettiriyor, benim için hem çok faydalı hem de keyifli bir terapi süreciydi açıkçası benim sosyal fobim için 12 seanslık terapi sürecim oldu haziranda başlayıp ağustos ayında tamamladık . şuan da bu problemlerimi yaşamıyorum çok şükür ki. iş hayatımda çok daha rahatım kendim gibi olabiliyorum. bir sorunum olursa (umarım olmaz)mutlaka kapısını çalacağım kişidir kendisi
Büşra Güz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Güz, Psikoloji. Size Büşra Güz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Hipnoterapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Eklektik Yaklaşım, Çözüm Odaklı Terapi, Aile Terapisi.
Büşra Güz adresi nerede?Büşra Güz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye mahallesi Bağdat Caddesi Suadiye Apartmanı No:439 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Güz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Güz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Güz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Güz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Güz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Güz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Güz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Güz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Büşra Güz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Güz hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Güz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu