Psikolog/Aile Danışmanı Büşra HAYIRLI HANAY Bilişsel Davranışçı Terapist, Çocuk Ergen Yetişkin Terapisti, Evlilik ve Çift Terapisti, Oyun Terapisti.

Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını başarı ile tamamlayan Büşra HAYIRLI HANAY, İstanbul Kültür Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden bölüm birinciliği derecesi ile mezun olmuştur. Akademik eğitimi sırasında İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Laboratuvarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Edirne Devlet Hastanesi, Bakırköy Adalet Sarayı ve birçok özel anaokulunda klinik deneyimler elde etmiştir. Akademik deneyimleri dışında gönüllü çalışmalara önem vermiş ve KAÇUV, YEŞİLAY gibi kurumlarda birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Lisans eğitiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi ‘Aile Danışmanlığı’ sertifika programını süpervizyon eşliğinde danışan görerek başarı ile tamamlamıştır. Aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamıştır. Denver 2, Çocuk Değerlendirme Testleri, Oyun Terapisi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Avrupa Akredite 1. Düzey ve 2. Düzey Emdr Eğitimi, Evlilik ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Boşanma Terapisi, Duygu Odaklı Çift Terapisi, Hasta ve Hasta Yakını Psikolojisi, Kriz Durumları ile Baş etme, Psikolojik İlk Yardım, Travma ve Yas Terapisi eğitimlerini tamamlamış ve bu bağlamda danışan takibi yapmaktadır. 2018-2019 yılları arasında çeşitli özel anaokullarında psikolog olarak görev yaparak çocuk gelişim takibi yapmış ve ebeveynlere danışmanlık hizmeti vermiştir. Aktif olarak terapi eğitimlerine devam etmekte olup ailelere ve öğrencilere çeşitli konularda seminerler/eğitimler vermektedir. Şu anda İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde aile danışmanı, oyun terapisti ve psikolog olarak çocuk-ergen-yetişkin ve çift çalışmalarını aktif olarak sürdürmektedir.

Kaygı bozuklukları, Depresyon, Özgüven Sorunları, Panik Atak, Öfke Problemi, Fobiler, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Sosyal Kaygı, Sınav Kaygısı, Davranış Problemleri, Ergenlik Dönemi Sorunları, Travmaya Bağlı Sorunlar, Ebeveyn Danışmanlığı, Aile İçi İletişim, İlişki ve Evlilik Sorunları gibi konularla çalışmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +45 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Büşra Hanım en büyük şanslarımdan biri, gösterdiği ilgisi guleryuzu sayesinde hayatımda geçirdiğim en zor günleri atlattım. iyi ki karşıma onun gibi bi psikolog çıktı Kendisini ailece de çok seviyoruz. Kendisi çok çok iyi bir uzman guleryuzu empatisi sayesinde kendimi bana tekrar sevdirdi

Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay

Kıymetli yorumunuz beni mutlu etti. Birlikte güzel adımlar atıyor olmak ve değişimlere tanık olmak mesleğimin tatmin edici yanı. Sevgiler.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zor ve karmaşık bir süreçten geçiyordum büşra hanımın desteği ile bu süreci rahat ve kolaylıkla altlattım .

Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin de çabalarınız ve seanslara düzenli katılımınız sayesinde birlikte bir yol kattettik. Sevgiler.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Büşra hanımın hem bireysel hem de aile danışmanlığı sürecinde objektif bakış açısı ve empati yeteneğinin yüksek olması, anlatılan durumları motto cümle ile değerlendirip perspektifinizi farklı noktaya çekmesi ve danışanda oluşan "evet aslında bu böyle" düşünceleri ile gelen kişisel kabuller.. Her biri alınan danışmanlığın niteliğini çok iyi özetliyor. Mesleğini severek hakkıyla yapan nadir psikologlar daim olsun :)

O
Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Büşra hanımdan 1.5 yıldır destek alıyorum.
Çok fazla psikolog araştırması yaptım ve sonunda kendisiyle tanıştım. Yaşadığım sorunlara hep bir çözümü beni hayata hep bağlayacak bir sözü oldu.
Sorunlarımdan ben sıkıldım o sıkılmadı hep güleryüzle destek oldu. Anlatamam yapamam dediğim bütün sıkıntılarımı rahatlıkla Büşra hanıma anlattım kendisi gerçekten çok iyi bir danışman bir psikolog arayışındaysanız kesinlikle Büşra hanımla 1 kere iletişime geçmelisiniz.iiyiki varsınız varsınız Büşra hanım

Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Oyun Terapisi

Oğlumun dürtüsellik ve sınır problemleri sebebiyle kendisiyle 7ay boyunca haftalık oyun ve aile terapisi alarak görüşme fırsatımız oldu. Samimiyeti ile hem oğlumun hemde anne babası olarak bizlerin güveninini kazandı. Aslında tek bir sorun çözümü için kendisiyle görüşmüş olsakta arka planda pek çok davranışta olumlu gelişmeler aldık. Neredeyse her gün şikayet için arayan öğretmenimiz artık tebrik etmek için bizleri arıyor. O süreçlerde görüşme saati dışı demeden sınıf öğretmenimizle de birebir temasta oldu. Doğru bir kişinin doğru yönlendirmesi bizleri buralara getirdi. O günlerimizi hatırladıkça şuanki oğlumu gözlerim dolu dolu izliyorum. Yine bir ihtiyaç olsa yine ilk tercihim olur. Başarılarının devamını diliyorum.

L
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Danışmanlığını aldığımızdan beri iletişimin önemini anlamış bulunduk. Hayatımıza güzel taraftan yön verebilmeyi gösterdi. Bu süreçte, ilişkilerde daha mutlu olduğumuzu gördük. Yaklaşımı; çok sevecen, kibar, güler yüzlü ve anlamaya odaklı (empati yönü yüksek) bir şekilde. Danışmanlığa devam :)

Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay

Büşra Hanım çok ilgili, anlayışlı bir insan. Benim için tedavi alanında çok etkili olmuştu. Kendisiyle 3 ay görüşme sağlamıştım. Seanslardan sonra problemli olduğum konular hakkında daha ılımlı yaklaşabildiğimi ve kendimi ifade etmekte iyi hissettiğimi düşünüyorum.

Ö
Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Büşra hanımdan yaklaşık 1 yıldır destek alıyorum. Kendisi ilk danışmanım ve psikolog konusunda önyargılıydım, kendisi bunu hızlıca aşmamı sağladı, görüşmelerde dikkatli bir şekilde dinliyor ve uygun cevapları veriyor. Kendinize dışarıdan bakmanıza çok yardımcı oluyor ve sorunları doğru tespit ediyor. Bazen kendisine aynı şeyleri sorsam da neredeyse hepsine gayet açıklayıcı cevaplar verdi.

Ö
Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Büşra hanımla doktor takvimi sayesinde iletişim kurabildim müthiş derecede verimli oldu seanslarım Büşra hanım oldukça naif anlayışlı ve alanında oldukça başarılı bir psikolog hayata bakış açımı değiştirdi ben şahsen çok memnunum herkese de tavsiye ederim

Konum: İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Büşra Hanım'a yaklaşık 2 aydır düzenli çift terapisi alıyoruz. Profesyonelliği ve samimiyeti sayesinde artık eşimle birbirimizi duymaya, iletişim sorunlarımızı çözmeye başladık artık birbirinin ihtiyacını anlama ve gidermek için çabalıyoruz bunu anlayıp eşimle birbirimize yönelmemizin mimarı oldu iyiki tanımışız. Büşra Hanım 'dan yardım almak kendimiz için yaptığımız en önemli ve en değerli karar oldu...