Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
de...a
Büşra hanımla sosyal medya aracılığıyla tanıştım.Farklı,pratik ve ilgimi çeken paylaşımlarını görünce tanışmak istedim. Sağlıklı beslenme alışkanı yaşam şeklim haline getirerek zayıflamak istiyordum. Bu doğrultuda beni zorlamadan, görüşlerimi dikkate alarak listeler oluşturdu hep. Zaman içinde hevesimin kırılıp motivasyonumun düştüğü ve bu sebeple de listemin dışına çıktığım dönemler oldu. Suçlamadan ve yargılamadan beni anlayıp haftalık listelerimi bana eziyet haline getirmeden devam etmesi çok güzeldi.Yediğim- yemediğim, hoşlandığım,hoşlanmadığım her şeyi dikkate alarak esnek ve danışana yönelik listeler oluşturması da yine çok önemliydi benim için. Ezberden herkese aynı yazılan bir liste yapmadık hiç. Her hafta farklı ve alternatifi bol listeler üzerinden ilerledik.Sürecimiz bitmesine rağmen hala halimi hatrımı sorup merak edecek kadar da ince düşünceli. Kendisiyle tanıştığıma ve zor olan zayıflama ve beslenme rutinimi değiştirme yolunda onunla beraber ilerlediğime çok memnunum.
sn...g
Büşra hanımı keşfetimdeki tariflerinin denk gelmesi ve çok beğenmem nedeniyle iletişime geçtim. Pcos ve gebelik düşündüğüm için kilo vermem gerekiyordu fakat bir türlü başarı sağlayamıyordum. Büşra hanımın yanımda taşıyabileceğim pratik ve lezzetli tarifleri ile diyet sürecinde desteği ile güzel bir diyet süreci geçirdim. Diyeti dönemsel değil beslenme düzeni olarak devam ettirmek konusunda oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye edebileceğim gerek iletişimi gerekse tarifleri ile güzel başarılı bir süreç geçirebileceğinizi düşünüyorum
bü....
Kilo verme sürecine ve diyetisyenlere hep bir ön yargım vardı, kilo vermek istiyordum ve kendimle hep savaşıyordum. İradesizlik, porsiyon kontrolsüzlüğü ile başa çıkamıyordum. Büşra hanımın kahvaltılık özel serisi ile tanıştım kendisinden önce, yaptığı tarifler dikkatimi çekti ve bir şans vermek istedim hem kendime hem de bir diyetisyene. Konuşmamızın başından anlamıştım bu sürecin çok keyifli olacağını ve aylar geçti üzerinden hala çok keyifli. Yorulduğum zamanlarda bana nefes aldıran, motivasyonum düşse hemen toparlayan bir süreçten geçiriyoruz beraber. Hiçbir zaman kırıcı olmayan birlikte gülebildiğim kendimi çok rahat hissedebildiğim biri kendisi. Bu süreçte anlaşılmak en önemli şey ve ben anlaşıldığımı biliyorum. Bana robot olmadığımı, insan olduğumu ve canımın çektiği şeyler ile savaşmadan kilo verebileceğimi öğretti Büşra hanım. Birlikte -12 gördük ve hedefim daha fazlasını görmek, bunu da Büşra hanımın desteği olmadan yapamayacağımı biliyorum, kendisine çokça kalp.
e....v
Kendisiyle 3 aylık bir sürecim oldu ideal kiloma çok yakın olmama rağmen 65 kilodan 58 kiloya rahatça indim ve hiçbir şekilde aç kalmadım diyet süresince. Hep farklı tariflerle geldi ve süreçte sıkılıp bırakmamı engelledi bitanecik diyetisyenim. Çok enerjik ve sizi motive ediyor her zaman(ayrıca ufak kaçamaklara da izin veriyo:)). Çevremde diyetisyene gitmek isteyen herkese tavsiye ettim kesinlikle işini severek yapan ve gece gündüz her sorunuzda destek olan birisi. Şiddetle tavsiyedir
k....k
Aslında çok fazla bir kilo problemim olmamasına rağmen ufak tefek sağlık problemleri yaşamaya başladığım bu sebeple daha sağlıklı yaşamaya karar verdiğim bir dönemde sosyal medya aracılığı ile Büşra Hanım ile tanıştım. Sürecimiz sadece listelerden ibaret olmadı . Sağlıklı beslenme mantığını diyetisyenim her zaman anlattı . Bu sebeple sağlıklı yaşamayı bir alışkanlık haline getirmeme yardımcı oldu. Görüşmelerimiz dışında ayrıca attığı mesajlar ile de hep destek oldu . Sürecin sonunda geçirdiğim değişim ki bu bedenimde yalnızca 5 kiloydu , çevremdeki çoğu kişi tarafından fark edildi. Yaşam kalitem büyük oranda arttı . Sağlıklı yaşam bundan sonra benim için bir hayat tarzı.
ay...y
Çok kez diyet yapmış ve başarısız biri olarak bana diyet yapmayı sevdiren tek diyetisyen diyebilirim.Sağlıklı tariflerin lezzetli olabileceğini öğrendim.Ben ideal kiloma ulaştım ama sağlıklı beslenmeyi de öğrendim .Fazla kilosu olan insanlar hiç korkmasın çünkü doyarak da kilo veriliyor
h....
Haşimato rahatsızlığıma rağmen vermiş olduğum 15 kilonun en büyük destekçisi tatlı, güler yüzlü, güzeller güzeli diyetisyenim Büşra Hocam'dır. Bu yolda bana destek olduğunuz için çok sağ olun hocam. Bilimsel yöntemlerle ve dengeli bir şekilde sağlıklı beslenmeyi sayesinde öğrendim ve hiç aç kalmadım. Bunun yanı sıra hocamın insani yönü, derin bilgisi en büyük motive edici etkenlerin başında gelmektedir. Beni anlayan ve destek veren bir hocadan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek benim için bir şanstı.
ö....m
Diyet süresince Büşra hanımın iletişimi çok iyiydi. Hazırladığı programlarda sevdiğim şeylere de yer verdiği için hiç diyette gibi hissetmedim. Zaten amacımızın aç kalmak değil sağlıklı beslenmeyi bir ömür yayabilmenin önemini hep anlattı. Sürecimiz gayet olumlu ilerledi. Çok nazik birisi. Hedefinize ulaşmak için Büşra hanımı tavsiye ediyorum.
öz...
Büşra hanıma kilo vermek için eşim kızım olmak üzere ailecek gittik. Ilk randevumuz tam 3 saat sürdü hepimizi ayrı ayrı dinledi hepimizin düzenine göre ayrı ayrı liste hazırladı. Sevdiğimiz şeylere göre bizi sıkmadan zayiflati.Bir ayda toplamda 20 kilo hafifledik. Cana yakınlığı ve güler yüzü ile bize kattıkları için çok teşekkür ederiz
ye...a
Enerjisiyle verdiği diyetleriyle tam bir sağlık koçu. 2 ay beraber çalışarak 87 kilo olarak başladığım yolculukta 78 kiloya gelmemde yardımcı oldu canım hocam. Aynı şekilde kilo vermekle kalmayıp diyabet ve kolesterol hastalığımdada yardımcı oldu. Şimdi çok sağlıklıyım. Yazdığı diyet listesi ile aç kalmadan sağlıklı kilolara ulaştım. Mükemmel bir hoca herkese tavsiye ediyorum.
Büşra Kalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Kalay, Diyetisyen. Size Büşra Kalay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Bebek Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Büşra Kalay adresi nerede?Büşra Kalay adresini belirtmedi. Büşra Kalay yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Büşra Kalay adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Kalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Kalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Kalay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Kalay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Kalay hangi dilleri konuşuyor?Büşra Kalay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Kalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Kalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Kalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Kalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Büşra Kalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Kalay hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Kalay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.