Büşra Kanburoğlu, 2017 yılında FMV Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun oldu. Lisans eğitiminden sonra aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisans programını onur derecesi ile bitirdi. Klinik psikoloji alanındaki uzmanlığını Dr. Nazlı Balkır Neftçi danışmanlığında "Evli kadınlarda evlilik yaşı ve evlenme biçiminin evlilik doyumu ve depresyon düzeyine olan etkisi" konulu tez ile aldı. Yüksek lisans eğitimi boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Yetişkin Psikiyatri Servisinde uzmanlık stajlarını tamamladı. Yüksek lisansının son yılında FMV Işık Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde Dr. Rukiye Hayran ve Dr. Vicdan Yücel süpervizyonluğunda danışan gördü.

Aktif olarak danışan görmeye devam etmektedir. Ekol olarak “Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, EMDR ve Gottman Ekollü Çift Terapisi uygulamakta, çocuklar için de Oyun Terapisi uygulamaktadır. Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikolojik değerlendirme ve test uygulamaları yapmaktadır.

Uzmanlık alanı ağırlıklı olarak depresyon, panik atak, anksiyete, sosyal fobi, kayıp - yas, obsesif kompulsif bozukluk, kişiler arası problemler ve kişilik bozukluklarıdır.

Feneryolu Mahallesi Gazi Muhtarpaşa Sokağı No:1/8, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +6 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

EMDR Terapi

Makaleler

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kanburoğlu Psikoterapi

Bir psikolog arayışındaydım ve doktor takvimi aracılığıyla Büşra hanımla iletişime geçtim. Elbette ilk başta neyle karşılaşacağım konusunda endişeliydim ancak Büşra hanımı tanıdıktan ve terapilere başladıktan sonra ne kadar doğru bir tercih yaptığımı gördüm. Hayatımda atlatamadığım ve asla atlayamayacağımı düşündüğüm şeyler konusunda o kadar yardımcı olduki kendi adıma asla değişmez dediğim bazı şeylerde bakış açımla beraber öyle değişimler olduki hala nasıl oldu bazen şaşırıyorum ama iyi ki oldu. İyiki varsınız Büşra hanım :)

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kanburoğlu Aile Terapisi

Büşra Hanım’a eşimle beraber çift terapisi için gittik. Eşimle aramızda çözemediğimiz problemler vardı. Çift olarak birbirimizi daha iyi anlamamızı sağladı ve bize yol gösterici oldu. Olaylara farklı açılardan bakmamızı sağladı. Büşra Hanım ile konuşurken ses tonu insana iyi geliyor. İlgisine ve samimiyetine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Son birkaç senedir kaygılarım artmaya başladı. Psikolojik destek almanın faydalı olacağını düşündüm. Büşra hanıma bu sebeple başvurdum. 4-5 seans sonrası kendimde değişimler hissetmeye başladım. Farkındalıklarım arttı. Şuanda seanslarımız online olarak devam ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Büşra Hanım a yoğun kaygı ve baş edemediğim stres sebebiyle gittim. Henüz sürecimiz devam ediyor olmasına rağmen seansların çok etkisini gördüm. Kendime olan farkındalığım arttı. İşinde kesinlikle çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede böyle bir değişim olacağını hiç düşünmemiştim. Güleryüzü ve ilgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Kendisine çift terapisi için gittik,çok memnun kaldık.Hem ilgili hem bilgili bir terapist.Problemimizi çözdük, pandemi sürecinde ilişki problemleri nedeniyle görüştük.İlişki içerisinde yaşadığımız sorunlar ve kökenleri hakkında konuştuk.Daha sağlıklı bir ilişki haline dönüştü ilişkimiz.Özellikle ilişki konusunda sorun yaşayan herkese öneriyorum, gerçekten kendisi hem çok ilgili hem de çok bilgili.

Kendisi hem çok ilgili hem de tecrübeli biri.İstediğim şekilde geri dönüş aldım.Herkese tavsiye ederim.Kendimle ilgili sorunum vardı, bunun için tercih ettim.Çözemediğim bir problem vardı.Büşra Hanım'la görüştükten sonra yol katettim ve faydalandım.Daha önce farklı bir deneyimim olmuştu ama sonuç alamazken Büşra Hanım'ın danışanı olduktan sonra istediğim gibi ilerleyip istediğim sonucu elde ettim.

Çok yararlı buldum terapi desteğini.Ben bir tanıdık aracılığıyla buldum ve tavsiye üzerine gittim.Depresyon için gittim, seans aldım.İlk seanstan sonra teknik görüştük,neler yapılabilir bu konuda yardımcı oldu.Düşüncelerimin farkına varmamı sağladı, verimli oldu.Olumlu olduğunu düşünüyorum.En başta hiç yataktan kalkıp motive olamıyordum.Bununla ilgili görüştük, bunun farkına vardım. Değişim yarattı ve hayatımı düzene sokarak işlevselliğimi arttı.Birşeyler yapmak için zorlanırken şu anda daha rahat ve düzenli yapıyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Büşra Kanburoğlu Psikoloji Randevusu

Büşra hanıma gündelik hayatımı etkileyen bazı obsesif takıntılarım için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Terapi sürecine başladık. Süreç ilerledikçe bazı takıntılarım azalmaya başladı. Dikkatli dinleyişi, verdiği ödevler ve yaptığı uygulamalar ile daha iyi hissetmeye başladım. Büşra hanımdan çok memnunum. Teşekkür ederim.