Uzman Skolyoz Fizyoterapisti Büşra Kandemir lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Protez-Ortez ve Biyomekani Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam etmiştir. 2024 yılında uzmanlığını tamamlamıştır ve
tez çalışmasını pektus deformiteleri hakkında yapmıştır.
2018 yılından itibaren hem aktif olarak danışan almış hem de akademik olarak çalışmalarına devam etmiştir. Skolyoz, duruş bozuklukları, pektus, kifoz, klinik pilates, manuel terapi konularında ayrıca eğitimler alarak sürekli olarak kendini geliştirmeyi hedeflemiştir. Aynı zamanda sağlıklı yaşam amacıyla pilates yapmak isteyen danışanlarına reformer pilates dersleri vermiştir.

Şu anda skolyoz, pektus, duruş bozuklukları, kifoz ve reformer pilates alanlarında aktif olarak danışan almaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi

Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi

Röportaj

R

Uzm. Fizyoterapist Büşra Kandemir hocamızla çalışıyoruz. İki kızımı birden götürüyorum. Büyük kızımda skolyoz, küçük kızım da postür bozukluğu vardı. Büşra hocama artık egzersizleri geçtik, bizim aileden biri gibi oldu. Kızlarım Büşra ablayı çok seviyorlar. Alanında uzman, donanımlı, işinde son derece titiz, çok dikkatli, çok ilgili ve takibi çok iyi. Gözlemliyor. Büşra hocamız her şeyiyle mükemmel. Ayrıca güler yüzlü, tatlı dilli olması, aynı zamanda psikolojik terapi yapıyor. Bize konuşmasıyla rahatlatıyor. Bizleri. Biz kendisinden son derece memnunuz. Herkese tavsiye ederiz Büşra hocamızı.

Oğlumun skolyoz şikayeti için başvurduk. 2 senedir beraberiz. 38 dereceydi, 14 dereceye düştü. Tedavimiz çok güzel geçiyor. Büşra Hanım güler yüzlü bir uzman. Çocuklarla iletişimi ve bilgi paylaşımı çok güzel. Yapamayacağımız hareket olunca farklı hareket uygulatıyor. Umursamaz bir uzman değil. Çocuğa göre yön çiziyor. Verimli bir çalışma sistemi var. Her konuda bize yardımcı oluyor. Çocuğum seanslara severek gidiyor, memnunuz kendisinden.

T

Büşra hocamla tavsiye üzerine tanıştık. Kızımızda skolyoz var, o nedenle Büşra hocamla Schroth egzersizleri yapıyoruz. Büşra hocam çok tatlı, çok naif biri. Kızımızla çok güzel yol alıyoruz. Onunla çalışmak çok keyifli, kızımız severek gidiyor. Zaten çevreme de severek tavsiye ediyorum. Büşra hocam bizim için aileden biri gibi oldu. Kızımızda biz de onu çok seviyoruz.

Konum: ScolioSpine Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezi Schroth Yöntemi

Büşra Hanım son derece profesyonel ve ilgili. Skolyoz tedavisinde çok etkili egzersizler uyguluyor. İlgisi alakası çok memnun edici

Ç
Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumun skolyozu var, tavsiye üzerine başvurduk. Hastaneden birkaç uzman ismi verildi, hepsiyle görüştük ve kendisini tercih ettik. 1 yıldır beraberiz. Seanslar sayesinde olumlu sonuçlar almaya başladık. Skolyoz 10 derece düştü, rotasyon ise 2 derece azaldı. İşinde yetkin bir uzman, sıcakkanlı birisi. Mesleğini severek yapıyor ve bilgisi yerinde. Bizi yönlendirdiği konularda oluyor. Genel olarak memnunuz kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımda skolyoz var. Doktor tavsiye üzerine başvurduk. İlerleme kat ettik. Hala seanslara devam ediyoruz. Sempatik ve tatlı birisi. Dediklerini kızıma yaptırabiliyor. Çok güzel ilgileniyor. Çok memnunuz kendisinden. 2 yıldır birlikteyiz. Verimli geçiyor seanslarımız.

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumuza skolyoz teşhisi konuldu. Birkaç uzmanla görüştük. Kendisini tercih ettik. Bize detaylı her şeyi anlattı. Danışan takibi çok iyi. Her zaman telefonda da iletişim halindeyiz. Farklı hocaları da önerdi. Her anlamda kendisinden çok memnunduk. Çocuğumun üniversite durumundan dolayı ara vermek zorunda kaldık. Kendisiyle de görüştük. Siz tamam diyene kadar biz sizi bırakmayacağız dedik. Kendisine çok güveniyoruz. 1.5 sene gittik. Olumlu sonuçlar aldık.

R
Telefon numarası doğrulandı

Kızımda skolyoz var, bu nedenle başvurduk. 1.5 yıldır gidiyoruz. Aletlerle birlikte çalışma yapıyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Sürece devam edeceğiz. Büşra Hanım elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Aileden gibi hissediyoruz kendisini. Kızım hareketleri yaparken zorlanıyor, ama kendisi ikna etmeye çalışıyor. Biz memnunuz. Tavsiye üzerine gittik kendisine.

Telefon numarası doğrulandı

Yıllar önce kendisine gitmiştim. Bel ağrısı için tekrar başvurdum. Seansları sayesinde tüm ağrılarımdan kurtuldum. Daha önce de çok faydalarını gördüm. 4 seans oldu. Reformer pilates çalışıyoruz. Büşra Hanım çok pozitif birisi. Danışanına çok yardımcı oluyor. Alanında bilgili bir uzman. Çok güler yüzlü. Çok doğru yönlendiriyor danışanlarını. Memnunum kendisinden.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Çok memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim. Bana çok iyi geldi. Kifoz sebebiyle başvurdum. 1 yıldır çalışıyoruz. Reformer pilates ve Schroth yöntemi egzersizleri yapıyoruz. Büşra Hanım ilgili ve kibar bir uzman. Çok çabuk ulaşabiliyorum. Çözüm odaklı ilerliyor.