tersane mahallesi 1675. sokak baris apartmani no :161 kat 6 karsiyaka izmir,
İZMİR
Teyyareduzu mahallesi sehit tuggeneral bahtiyar aydin caddesi mete dervisoglu apt no :66 daire 4 giresun merkez,
GİRESUN
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
k...
Büşra Hanım'a internet üzerinden ulaştım. Bazı kaygılarım vardı ve bu kaygılar zihnimi meşgul ediyordu. Bu durumu çözümlemek için uzmanınıza ulaştım. Sabır isteyen bir süreçti. Her seansa düzenli katıldım ve çok iyi geçti. En beğendiğim özellikleri; sabırlı oluşu, ses tonu, fikirlere önem vermesi, samimiyeti, kesintisiz dinlemesi, göz temasını iyi kurması. Kesinlikle tavsiye ederim.
t...
Büşra hanıma sosyal medyadan ulaştım kendisi çok profesyonel çözüm odaklı ve işinde çok başarılı bütün çevreme tavsiye ediyorum anksiyete sorunuyla gittim alanında başarısı sayesinde güzel yol aldık. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
b...
Uzmana sosyal medya üzerinden ulaştım. Köpek ve kedi korkusu sebebiyle başvurdum.
Çok başarılı bir ilerleme kaydettik. İşini gerçekten severek yapıyor ve her ayrıntıya dikkat ediyor oldukça profesyonel. Örnek vermek gerekirse şuan köpek yanıma yaklaştığında tepki vermiyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Başvurma sebebim travmalarım vardı geçmişe dayanıklı sinirlerime öfkeme hakim olamıyordum kendimi yalnız hissediyordum ve o kadar yardımcı oldu ki. Kesinlikle çok memnun kaldım. Kesinlikle çevremdeki kişilere de tavsiye ederim
s...
Büşra Hanım'ın kliniğine gittim. Kaygılarım ve depresyon şikayetim vardı. Büşra Hanım beni ve hissettiklerimi anladı. Donanımlı ve alanında uzman olduğunu hissettirdi ve süreci çok güzel yönetti. Genel olarak seanslarımız güzel geçti ve seanstan çıktığımda bir şeylerin daha farkına varıyordum. Büşra Hanım tarafından olumlu ya da olumsuz hiç yargılanmadım. Beni olduğum gibi kabul etti. 2. Ayın sonunda gayet iyi ve rahatlamış hissediyordum kendimi ve seansları sonlandırdık. ihtiyacı olan herkese öneriyorum ve tavsiye ediyorum. Emin olun ki alanında çok donanımlı ve uzman bir psikolog ile çalışmak pek çok alanda hayatınızı ve ruh sağlığınızı iyileştirecektir.
d...
Psikoloğuma annemin önerisi üzerine ulaştım. Başvurma sebebim özellikle sınav döneminde yaşadığım stres üzerineydi. Süreç konusunda her ne kadar henüz sonuna gelmiş olmasak da seanslara başlamamdan önceye kıyasla kendimi bu konuda daha iyi hissediyorum. Psikoğumun en beğendiğim özelliği sanırım benim farkında olmadğım şeyleri bana anlatım şekli olabilir. Psikoloğumu çevreme tavsiye ederim.
Büşra Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Kara, Psikoloji. Size Büşra Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Online Terapi, EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Çift Terapisi.
Büşra Kara adresi nerede?Büşra Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Girne Mahallesi, Naci Talat Caddesi, Tower 34 D:1 Kat:1 Girne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Kara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Kara hangi dilleri konuşuyor?Büşra Kara ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Büşra Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.