Tacettin Veli Mah. Halit Narin Caddesi Tacettin Veli İş Merkezi Kat:6 No:30, Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Büşra Karabulut
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
ke...ı
Hocam çok değerliydi diyet kacamagi ve diğer sağlık sıkıntım nedenle hocamın sayesinde tedavi oluyorum faydasını görüyorum tesekkurler
d.....
Kendisiyle cinsel terapi için görüştüm. Cinsel terapi almadan önce sorunumun temel kaynağını bulup önce bu konuda çalışmalar yaptık. Birkaç seans görüşmemize rağmen hemen cinsel işlev bozukluğumda hem de temelindeki sorunda büyük bir ilerleme yaşadığımı düşünüyorum. Seanslara hala devam ediyoruz ve iple çekiyorum diyebilirim :)
Ben trafik kazası geçirdim hafıza kayıbı yaşıyorum bu süre zarfında Büşra hanım cok yardımcı oluyor mesleğinde cok başarılı birisi
Büşra Hanım'dan kızım için danışmanlık hizmeti aldık. Kızım kendisinden memnun kaldığını söyledi. Kendisini kızım Doktortakvimi.com üzerinden bularak görüşme sağladı. 5 seans danışmanlık hizmeti aldık. Güzel değişimler oldu ama kızımın bayağı takıntıları çoktu, tek başına atlatamayacağı için psikiyatriyle görüşmesini tavsiye etti. İlaç kullanmaya başladık. Büşra Hanım güler yüzlü, iyi bir uzman.
d.....
Büşra Hanım'dan gayet memnunum. Sürecim güzel gidiyor. Kendisine arkadaşımın tavsiye üzerine görüşme sağladım. Belirli aralıklarla seanslarla görüşme sağlıyoruz. İlk başladığım zaman ve şu an arasında çok fazla fark var. Kendime geldiğimi ve daha çok hayata tutunduğumu fakr ediyorum. Öncesinde sürekli ağlıyordum bu durum da geçti. Büşra Hanım kişilik olarak çok tatlı. Kendisi bilgili ve terapide çok etkili olan bir psikolog.
Büşra Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi güzel ve tatlı bir hanımefendi. Büşra Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaşarak görüşme sağladım. İlk seans giderken korktum ama sonrasında gayet memnun kaldım. Seanslarda kendimi ağır hissettim ama sonrasında rahatladım. Kendisinden aldığım seanslar bana iyi geldi.
m ...a
Eşimle iletişim problemimiz vardır.Surekli tartışıyorduk.Busra hanımdan destek aldık.Aile terapimize düzenli katıldık.Ve çok ölümlü sonuçlar aldık.Cok teşekkürler.
ö ...ü
Sporcuyum.Busra hanıma sık sık yasadıgım sakatlıklardan dolayı ve bu sakatlıklardan ötürü girdiğim depresyonlar için gitmiştim.Cok ilgilendi cok tesekkür ederim.Cok memnun kaldım.
m....a
Sınav anında aşırı heyecanlanma yaşıyordum. Bu problemimi Büşra Hanıma bildirdim güzel bir planlama çerçevesinde Büşra Hanımın katkılarıyla bu problemimi yendim .Çok teşekkür ederim sevgili Büşra Hanıma .
Uyku problemi çekiyordum. Seanstan çok memnun kaldım. Problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim. Başarılar
Büşra Karabulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Karabulut, Psikoloji. Size Büşra Karabulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi.
Büşra Karabulut adresi nerede?Büşra Karabulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Halit Narin Caddesi Tacettin Veli İş Merkezi Kat:6 No:30 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Karabulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Karabulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Karabulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Karabulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Karabulut hangi dilleri konuşuyor?Büşra Karabulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Karabulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Karabulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Karabulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Karabulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Büşra Karabulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.