Başakşehir Mahallesi Baki Sokak Erdemkent Sitesi A blok Daire 6 Olimpa AVM Karşısı, Başakşehir, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Başakşehir Mahallesi Baki Sokak Erdemkent Sitesi A blok Daire 6 Olimpa AVM Karşısı, İstanbul
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
n...
16 haftadır Büşra Hocayla iletişim halindeyim. Uzun süre destek almak istedim ama bir türlü olmuyordu. Bir tanıdığım sayesinde Büşra Hocayla iletişime geçme fırsatım oldu. Çok mutluyum ki o fırsatı yakalayabilmişim. Kendimi ifade edip bana dair şeyleri paylaşmak dile getirmek hep zordur benim için. Duygularımı düşüncelerimi anlayamıyor anlatamıyordum. Fakat Büşra Hocayla bu durum değişmeye başlıyor. Verdiği güven duygusu gerçekten çok rahatlatıcı. En çokta analizleri beni etkiliyor. Gerçekten mesleğinin hakkını verdiğini düşünüyorum. Çünkü bu alanda olması gerektiği gibi ilerletmek çok kolay değildir. İnsanla ilgilenmek kolay değil. Büşra Hocanın bunu çok derinden ve güzel yaptığına inanıyorum. Hayatta herkesin en çok istediği şey güvende ve mutlu olmaktır. Büşra Hoca kesinlikle bu konuda işini çok iyi yapıyor. 16 hafta gibi kısa bir sürede bile çok fazla şeyi çözümledik. Her seansım bir öncekinden daha verimli geçiyor. Büşra Hocayla tanıştığım için çok memnunum.
p...
Büşra Karalı Hocam'a 4 yaşında kızımın aile dışında kimseyle konuşmak istemiyor olması üzerine başvurduk. Yaklaşık 3 aydır oyun terapisine katılıyoruz. Hocamızdan çok memnunuz. Olaylara çözüm odaklı yaklaşması, tecrübesi, cana yakın ve içten tavrı, çocuklarla ve aileyle iletişiminden çok memnunuz. Sayesinde epey yol kat ettik. Kızım oyun seanslarından sonra insanlara karşı yaklaşımı değişti. Günden güne daha da iyi oluyor.
b...
Kendisini bir arkadaşım tavsiye etti. Yurtdışına göç, yalnızlık, depresyon gibi nedenlerle başvurmuştum. Süreç çok iyi ilerliyor. Çok ilgili, her şeyi çok rahat bir şekilde kendisine anlatabiliyorum. Beni anladığını hissettiriyor ve bu da bana güven veriyor.
g....u
İntihar girişimim oldu, o sebepten başvurdum. Sosyal medyada gördüm kendisini. 8 aydır gidiyorum. Baya olumlu yönde ilerlemiş durumdayım. İşimi daha rahat bir şekilde yapıyorum. Sabah uyanmak istemiyordum. Artık zinde uyanıyorum. Büşra Hanım'ın yaklaşımı güven verici. İlk önce çekinmiştim. Kendi fikirlerini yansıtmadan objektif bakış açısını sunuyor. Bu benim için çok değerli. İki uzmanla görüşmüştüm. Onlardan verim alamadım. Ama kendisinden memnunum.
d....u
Kalabalığa çıkamıyordum ve sosyalleşemiyordum. İnternetten kendim buldum ve başvurdum. Her hafta gidiyorum. Bazen online üzerinden görüşüyoruz. Çok memnunum. Seansların bana faydası oluyor. Kendimi fark etmemi sağladı. Çok anlayışlı bir uzman. 2-3 aydır gidiyorum. Devam etmeyi düşünüyorum.
e....)
Oğlum için başvurdum. 5 yaşında anaokulu gidiyor ama benden ayrılmak istemiyor. 4-5 seans aldık. Seansların etkisi oldu. Olumlu ilerledi. Büşra Hanım'ın yaklaşımını beğendim. İletişimi çok iyi. Oğlum hemen uyum sağlayamaz ama uzmanımızı sevdi. Bizimle de iletişimi güzeldi. Memnun kaldım.
se...a
2 aydır devam ettiğimiz süreçte kendisine çok ısındığım ve her seansta bana aydınlanma yaşatan biridir. Büşra Hanımla ilerlemekten çok memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Büşra Hanım'dan oldukça memnunum. 10-11 seans görüşme sağladık gayet güzel gidiyoruz. Kendimi yanında güzel ifade edip, beni çok iyi anladığını düşünüyorum. Böylede devam etmeyi düşünüyorum. Görüşmelerimizden sonra daha pozitif olduğumu düşünüyorum. Başladığım günden şu ana kadar oldukça pozitif anlamda enerjimin arttığını hissediyorum. Büşra Hanım oldukça samimi, işini çok iyi bilen ve yapan, danışanı ile nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilen biri.
i̇....
Büşra Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi yeterli bilgi birikimine sahip, disiplinli, kurallı, olması gerektiği gibi ilerleyen bir psikolog. Yaklaşık 15 seans görüşme sağladık. Seanslardan sonra daha farkındalıklı olduğumu fark ettim.
ay...r
Büşra hanım’a bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurduk.5 yaşındaki oğlumda korku vardı evin içinde bile yanımdan ayrılmıyordu çok zor süreçti bizim için.Büşra hanım oyun terapisine başladı 8 seans felan devam ettik çok iyi yol aldık tavsiyeleri bizde farkındalık oluşturdu. Ben de Büşra hanım’ın tavsiyesiyle terapiye başladım ve ben değiştikçe oğlumda değişti oğlumun korkuları son buldu suan cok rahat ve özgüvenli bir çocuk.Büşra hanım’ın emeği büyük, ilgisi ve emeği için teşekkür ediyorum.
Büşra Karali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Karali, Psikoloji. Size Büşra Karali tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Büşra Karali adresi nerede?Büşra Karali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir Mahallesi Baki Sokak Erdemkent Sitesi A blok Daire 6 Olimpa AVM Karşısı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Karali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Karali uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Karali isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Karali, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Karali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Karali tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Karali hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Büşra Karali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Karali hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Karali tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu