Uzm. Kl. Psk. Büşra Karali

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Klinik Psikolog Büşra Karali 1994 İstanbul doğumlu ve bir çocuk annesidir. Sakarya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans, İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans mezunudur. Yüksek lisans uzmanlığını "Postpartum depresyonda sosyal destek ve aile terapileri" çalışmasıyla almıştır. Uzmanlık sürecinde İstanbul Kent Üniversitesi'nde uygulamalı ve yaşantısal olarak bilişsel davranışçı terapi ve şema terapi dersleri almıştır. Bunun dışında Deneyimsel Oyun Terapisi, Çözüm odaklı terapi, Sanat terapisi, Dinamik psikoterapi temel eğitimi, Emdr 1. Düzey eğitimlerini tamamlamıştır. Lisans mezuniyetinin ardından Başakşehir Belediyesi bünyesinde çocuk, genç ve ailelerle çalışmalarını yürütmüştür. Belediye deneyimi sonrasında danışmanlık merkezlerinde danışan kabulüne başlamıştır. Şuanda Başakşehir'de kurucusu olduğu Günce Psikoloji'de çocuk, genç ve yetişkin terapilerini sürdürmektedir.

Günce Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Başakşehir Mahallesi Baki Sokak Erdemkent Sitesi A blok Daire 6 Olimpa AVM Karşısı, Başakşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +31 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Attentioner Dikkat Geliştirme Programı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +5 daha fazla

Başakşehir Mahallesi Baki Sokak Erdemkent Sitesi A blok Daire 6 Olimpa AVM Karşısı, İstanbul

Röportaj

16 haftadır Büşra Hocayla iletişim halindeyim. Uzun süre destek almak istedim ama bir türlü olmuyordu. Bir tanıdığım sayesinde Büşra Hocayla iletişime geçme fırsatım oldu. Çok mutluyum ki o fırsatı yakalayabilmişim. Kendimi ifade edip bana dair şeyleri paylaşmak dile getirmek hep zordur benim için. Duygularımı düşüncelerimi anlayamıyor anlatamıyordum. Fakat Büşra Hocayla bu durum değişmeye başlıyor. Verdiği güven duygusu gerçekten çok rahatlatıcı. En çokta analizleri beni etkiliyor. Gerçekten mesleğinin hakkını verdiğini düşünüyorum. Çünkü bu alanda olması gerektiği gibi ilerletmek çok kolay değildir. İnsanla ilgilenmek kolay değil. Büşra Hocanın bunu çok derinden ve güzel yaptığına inanıyorum. Hayatta herkesin en çok istediği şey güvende ve mutlu olmaktır. Büşra Hoca kesinlikle bu konuda işini çok iyi yapıyor. 16 hafta gibi kısa bir sürede bile çok fazla şeyi çözümledik. Her seansım bir öncekinden daha verimli geçiyor. Büşra Hocayla tanıştığım için çok memnunum.

P

Büşra Karalı Hocam'a 4 yaşında kızımın aile dışında kimseyle konuşmak istemiyor olması üzerine başvurduk. Yaklaşık 3 aydır oyun terapisine katılıyoruz. Hocamızdan çok memnunuz. Olaylara çözüm odaklı yaklaşması, tecrübesi, cana yakın ve içten tavrı, çocuklarla ve aileyle iletişiminden çok memnunuz. Sayesinde epey yol kat ettik. Kızım oyun seanslarından sonra insanlara karşı yaklaşımı değişti. Günden güne daha da iyi oluyor.

Kendisini bir arkadaşım tavsiye etti. Yurtdışına göç, yalnızlık, depresyon gibi nedenlerle başvurmuştum. Süreç çok iyi ilerliyor. Çok ilgili, her şeyi çok rahat bir şekilde kendisine anlatabiliyorum. Beni anladığını hissettiriyor ve bu da bana güven veriyor.

Telefon numarası doğrulandı

İntihar girişimim oldu, o sebepten başvurdum. Sosyal medyada gördüm kendisini. 8 aydır gidiyorum. Baya olumlu yönde ilerlemiş durumdayım. İşimi daha rahat bir şekilde yapıyorum. Sabah uyanmak istemiyordum. Artık zinde uyanıyorum. Büşra Hanım'ın yaklaşımı güven verici. İlk önce çekinmiştim. Kendi fikirlerini yansıtmadan objektif bakış açısını sunuyor. Bu benim için çok değerli. İki uzmanla görüşmüştüm. Onlardan verim alamadım. Ama kendisinden memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Kalabalığa çıkamıyordum ve sosyalleşemiyordum. İnternetten kendim buldum ve başvurdum. Her hafta gidiyorum. Bazen online üzerinden görüşüyoruz. Çok memnunum. Seansların bana faydası oluyor. Kendimi fark etmemi sağladı. Çok anlayışlı bir uzman. 2-3 aydır gidiyorum. Devam etmeyi düşünüyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Oğlum için başvurdum. 5 yaşında anaokulu gidiyor ama benden ayrılmak istemiyor. 4-5 seans aldık. Seansların etkisi oldu. Olumlu ilerledi. Büşra Hanım'ın yaklaşımını beğendim. İletişimi çok iyi. Oğlum hemen uyum sağlayamaz ama uzmanımızı sevdi. Bizimle de iletişimi güzeldi. Memnun kaldım.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

2 aydır devam ettiğimiz süreçte kendisine çok ısındığım ve her seansta bana aydınlanma yaşatan biridir. Büşra Hanımla ilerlemekten çok memnunum, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Büşra Hanım'dan oldukça memnunum. 10-11 seans görüşme sağladık gayet güzel gidiyoruz. Kendimi yanında güzel ifade edip, beni çok iyi anladığını düşünüyorum. Böylede devam etmeyi düşünüyorum. Görüşmelerimizden sonra daha pozitif olduğumu düşünüyorum. Başladığım günden şu ana kadar oldukça pozitif anlamda enerjimin arttığını hissediyorum. Büşra Hanım oldukça samimi, işini çok iyi bilen ve yapan, danışanı ile nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilen biri.

I
Telefon numarası doğrulandı

Büşra Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi yeterli bilgi birikimine sahip, disiplinli, kurallı, olması gerektiği gibi ilerleyen bir psikolog. Yaklaşık 15 seans görüşme sağladık. Seanslardan sonra daha farkındalıklı olduğumu fark ettim.

Konum: Günce Psikoloji Danışmanlık Merkezi Oyun Terapisi

Büşra hanım’a bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurduk.5 yaşındaki oğlumda korku vardı evin içinde bile yanımdan ayrılmıyordu çok zor süreçti bizim için.Büşra hanım oyun terapisine başladı 8 seans felan devam ettik çok iyi yol aldık tavsiyeleri bizde farkındalık oluşturdu. Ben de Büşra hanım’ın tavsiyesiyle terapiye başladım ve ben değiştikçe oğlumda değişti oğlumun korkuları son buldu suan cok rahat ve özgüvenli bir çocuk.Büşra hanım’ın emeği büyük, ilgisi ve emeği için teşekkür ediyorum.