Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan Büşra Kars, lisans eğitimi boyunca Bilkent üniversitesi Gelişim Laboratuvarında (Bil-ge) aktif faaliyet göstermiştir. Lisans eğitimi sürecinde Bilkent Şehir Hastanesinde stajını tamamlamıştır. Lisansını tamamladıktan sonra Ankara Psikoterapi Merkezinde asistan psikolog olarak çalışmıştır. Yaptığı stajlar ve deneyimler sayesinde hastalarla klinik görüşmelere ve test uygulama deneyimlerini arttırmıştır. Aynı zamanda Bilişsel Davranışçı Eğitimi, Filial Oyun Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, YÖK onaylı Aile danışmanlığı eğitimi, Gottman Çift Terapisi 1. düzey eğitimini tamamlamıştır. 2024 yılı itibariyle Klinik Psikoloji Yüksek Lisansına devam etmektedir. Güncel akademik çalışmaları yakından takip eden Büşra Kars, aktif olarak çalıştığı Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezinde çocuk-ergen, yetişkin ve ailelere psikoterapi hizmeti vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Emek, Bişkek Cd. No:15/3, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 4 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +31 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

I
Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Randevu

Zor bir dönemden geçerken Büşra hocamla seanslarımıza başladık. Ailevi problemlerim vardı. İş değiştirmeyi düşünüyordum. Kendisi beni anlayışla dinledi. Bazen karşımda ayna gibi oldu, bana kendimi gösterdi. Bazende anlayışlı destekleyen bir dinleyici oldu. Kendimden kaçarken, kendime küsmüşken… bana kendimi tekrardan sevdirdi, daha çok kendimi aradım seanslarımızda.

Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Oyun Terapisi

6 yaşındaki oğlumun okulda uyum problemleri vardı, okul psikologdan destek almalısınız diyince Büşra hanımın kapısını çaldık. Okulda arkadaş ilişki çok kötü olmuştu, ablasıyla devamlı tartışma halindeydi. Ders başına oturmakta zorlanıyordu. Büşra hanım süreci çok iyi takip etti, okulla ve öğretmeniyle devamlı görüştü. Oğluma ev ödevleri verdi, oyun terapisi yaptı. Çok verimli geçti, çocuklarla iletişimi çok kuvvetli. Enerjisi bize de enerji veriyor. Yaklaşık 8 seans oldu sürecimiz daha devam ediyor.

Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Randevu

Büşra hanımı bir arkadaşım önermişti. Daha önce olumsuz terapi deneyimimiz olduğu için bu konuda çok hassastım. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Güleryüzü, enerjisi bana ve çocuğuma çok iyi geldi. Korkuları yüzünden okula dönem başından beri gidemiyordu. Kaygısı çok üst boyuttaydı. Sosyalleşmekte zorlanıyordu. Oğluma çok sabırlı ve anlayışlı davrandı. İletişimleri çok iyi. Artık okula gitmeye başladı, kaygıları çok azaldı. Sosyalleşme konusunda da her önerisini dinliyoruz, çok iyi geliyor.

Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Ergen Terapisi

Büşra Hocam süreçte kendimi daha iyi anlamama ve duygularımı daha rahat ifade etmeme çok yardımcı oldu. Destekleyici ve samimi yaklaşımı sayesinde her seans bana kendimi keşfetme fırsatı sundu.

O
Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Yetişkin Terapisi

3 yıldır iş hayatındayım ve korona döneminde işe başladım. Gerek iş hayatım da gerek özel hayatım da gerek sosyal hayatım da sürekli sorunlar yaşamaktaydım. Sorunlar bazen çok küçük olup kendim büyütüyor bazen de büyük ve görmezden gelmemem sorunları görmezden geliyordum. Bunun ana sebebini de işim kaynaklı olduğunu fark etmeye başladım. Aslında hep kendi sorunlarımı kendimin çözeceğini düşünen biriydim. Ama bazı durumlarda böyle olmadığını fark ettim. Bu noktada da buraya başvurdum. Bu yorumu yazmamdaki asıl sebep benim gibi ikilemde kalmış ne yapacağını bilemeyen insanlara bir seçenek sunmak. Biri tarafından dinlenmek, kendine ait bir zaman ayırmak bile insana iyi gelmekte. Ben bu noktada Büşra Hocamla karşılaştım. Şanslıyım ki böyle bir psikologla karşılaştım.

T
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Büşra Hanım gerçekten hem enerjisiyle hem de iletişim becerileriyle seansın çok etkili geçmesini sağladı. Gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Yaptığı yorumlar ve sorduğu sorular ile fark etmediğim şeyleri görmemi sağladı. Çok memnun kaldım.

Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Randevu

Büşra hanıma 10 yaşındaki oğlumu getiriyorum. Çocuğum çok akıllı bir çocuk olmasına rağmen öğretmenleri sürekli ders dinlerken zorlandığını, dikkatinin çok çabuk dağıldığını söylüyorlardı. Büşra hanım, moxo dikkat testi yapmayı uygun gördü. Sonuçlara görede attentioner diye bir dikkat programına başladık. Sürecimiz hala devam ediyor. Oğluma ve bize ev ödevleri veriyor ve bize de bu süreçte ne yapabileceğimiz konusunda destek oluyor. Çok memnunuz kendisinden, iyi ki var Büşra ablamız.

Ö
Randevu doğrulandı
Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi

Büşra hanım resmen bana yeni bakış açıları kazandırdı. Yaşadığım ve olaylara daha sağlıklı yaklaşabiliyorum ve mantıklı hareket edebiliyorum. Keşke daha önce bu hizmeti alsaydım. Beni süreçte hep destekledi ve umduğumdan daha çok yakın hissettim kendime.

Konum: Ankara Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi Randevu

Uzun süre arayışlarımdan sonra Büşra hocamı buldum. İşim dolayısıyla bazı görüşmelerimizi yüz yüze bazılarını online olarak gerçekleştirdik. Çok yoğun bir hayatım var. Kendimi sürekli yetersiz hissettiğim bir dönemde seanslarımıza başladık. Öfke problemim ciddi boyuttaydı. Çocuklarım konusunda da çok zorlanıyordum. Büşra hocam sanki hayatımın her alalına müdahale etti. Çok daha sakin hissediyorum kendimi, ebeveynlik konusunda bile bana çok destek oldu.

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Büşra hanıma ulaştım. Kızım liseye giriş sınavlarını hazırlanıyor. Çok başarılı olmasına rağmen kaygısından dolayı istediği başarıyı yakalamıyordu. Her sınav günü mide bulantısı, karın ağrısı, baş dönmesi…Anne olarak kendimi çok çaresiz hissettiğim zamanda destek istedik kendisinden. Görüşmelerimiz boyunca Büşra hanım kızıma çok iyi geldi, kaygısı çok azaldı. Süreci her detayına kadar takip etti, kızım iyi hissetmeye başlayınca seanslarımızın arasını açmaya karar verdik. Kızım ihtiyaç duydukça ara ara görüşüyoruz.