Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
EMDR Terapi
SELSEBİL PSİKOLOJİ İhsaniye Barbaros Caddesi, Kartallar Sokak No:4/1 16000, Bursa
EMDR Terapi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Büşra Kaya
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
b....h
Kendimi iyi hissetmiyordum. Tavsiye üzerine kendisine başvurdum. 6 seans aldım. Şu an ara verdim. Tekrar devam edeceğim. Seanslar sayesinde farkındalığım oluştu. Psikologlara karşıydım. Arkadaşımın önerisiyle gittim. Bir şeyleri fark ettirdiği için ön yargım kırıldı. Seansların işe yaradığını anladım. Fazlasıyla memnunum kendisinden.
o.....
Ben kendisinden yaygın anksiyete bozukluğuyla ilgili destek aldım ve son derece memnun kaldım. Haftada bir gün şeklinde görüşüyorduk ve toplamda 10'a yakın seans gerçekleştirdik. Bilişsel davranışçı terapi uygulandı ve ayrıca okuma ve yazı çalışmaları ödevi verildi. Bu sürecin sonunda büyük ölçüde çözüm sağlandı.
e...
Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. Psikolojik problemimle ilgili çok ayrıntılı yardımcı oldu ve destek sağladı. Üstesinden gelmeme çok büyük katkı sağladı. Yaklaşık 3 aydır görüşme sağlıyoruz. Problemimle ilgili rahatlama hissettim ve sorunu çözdük. Büşra Hanım alanında son derece uzman, bilgi birikimi yeterli, çok sıcak ve samimi bir insan.
h...
Psikolog Büşra Kaya hanımefendi ile bir arkadaşımın tavsiyesi ile düzenli olarak seanslara katıldım , çok memnun kaldım, zaman zaman görüşmelerimiz devam ediyor gerek online gerek yüz yüze ara sıra seanslar yapıyoruz kaygı bozukluğu ile ilgili şikayetlerim vardı. Bana çok yardımcı oldu, tavsiye ederim.
a...
Büşra Hanım'dan önce kafamda çok soru işareti vardı. Depresyon ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Ne zaman kendisiyle görüşsem içim rahatlıyor. Bir an önce seanslarımın yeniden gelmesini istiyorum. İhtiyacınız varsa kesinlikle tek geçerim.
Kızımın ergenlik dönemindeki genel problemleri için tavsiye üzerine Büşra Hanım'a ulaştık. Yaklaşık 1 aydır devam ediyoruz. Emdr tedavisi uyguluyor. Şimdiden hem ev içindeki bizlerle olan diyaloglarında hemde dışarda sosyal çevredeki iletişiminde ciddi anlamda olumlu gelişmeler var. Büşra Hanım çok profesyonel bir uzman. Her seanstan sonra beni de detaylı bilgilendirmesi çok aydınlatıcı oluyor. Çok memnunuz ve devam edicez.
f.....
Bazı kötü alışkanlıklarımın ilerdeki hayatımı etkilemesinden çekindiğim için tavsiye üzerine ulaştım Büşra Hanım'a. Yaklaşık 5-6 seans devam ettim. Kendi tespit edemediğim durumları görmemi sağladı. Büşra Hanım alanında gerçekten uzman. Bilgisi ve tecrübesi güzeldi. Seanslara hazırlanması çok profesyonelceydi. Genel anlamda sosyal çevreye duyarlı bir insan. Eğitim aldığı konuları toplum yararına kullanan başarılı bir uzman. Genel anlamda memnun kaldım.
Travma sonrası stres bozukluğu sebebiyle araştırarak Büşra Hanım'a ulaştım. 7-8 ay devam ettim. Terapilerden çok fayda gördüm. Geçmişimde travma yaratan konulara bakış açımı değiştirdi. Stres yönetimime çok katkı sağladı. Her seansa hazırlanarak geliyordu. Yaşadığım rahatsızlık konusunda beni çok güzel detaylı bilgilendirdi. Büşra Hanım çok güler yüzlü ve ilgili bir uzman. Mesleğinde çok profesyonel.
g....s
pskolojık sorunlarımdan dolayı destek almaya basladım kendısınden. kendısının tutumu ve yonlendırmesı bana cok ıyı geldı empatı yapmamı sagladı kendımı tanımamda ve ınsanlara karsı bakıs acımı degıstırmeme vesıle oldu sayesınde kendımı daha cok sevmeye basladım.
Büşra Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Kaya, Psikoloji. Size Büşra Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Danışmanlık.
Büşra Kaya adresi nerede?Büşra Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- SELSEBİL PSİKOLOJİ İhsaniye Barbaros Caddesi, Kartallar Sokak No:4/1 16000 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Büşra Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Büşra Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar